AD homeoffice AD homeoffice

ASUS TUF-AX3000 V2

Zobraziť katalóg
ASUS TUF-AX3000 V2
4,7 59 hodnotení
WiFi router s WiFi 6, 802.11 a/b/g/n/ac/ax, až 3000 Mb/s, Dual-Band (2.4 GHz 574 Mb/s + 5 GHz 2402 Mb/s ), 1 ×WAN až 2,5 Gbit, 4×LAN až 1 Gbit, 4× externá anténa, VPN a herný režim
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  Asus22_05 Produktové číslo:  90IG0790-MO3B00 Stránky výrobcu

ASUS TUF-AX3000 V2

ASUS TUF-AX3000 V2 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Dvojpásmový herný WiFi router ASUS TUF-AX3000 v2 so zabezpečením siete AiProtection Pro

Ste fanúšikom online hier, ktoré vyžadujú rýchle a stabilné pripojenie? Alebo snáď hľadáte riešenie, ktoré umožní všetkým vašim domácim zariadeniam prístup k internetu bez obmedzenia? Potom je práve pre vás určený výkonný dvojpásmový herný router ASUS TUF-AX3000 v2. Ten ponúka ako káblové, tak aj bezdrôtové pripojenie WiFi 6, ktoré je stabilné a rýchle.  Či už ide o notebooky, smartfóny, herné konzoly alebo rôzne IoT prístroje, tento router je ideálnym riešením na všetky vaše potreby v oblasti pripojenia k internetu. Podporuje funkcie OFDMA a Beamforming. Wi-Fi router ASUS TUF-AX3000 V2 navyše prešiel dôkladným testovaním, takže sa môžete spoľahnúť na jeho stabilnú prevádzku.

Kľúčové vlastnosti WiFi routera ASUS TUF-AX3000 V2

  • Dvojpásmový WiFi router ASUS TUF-AX3000 V2 ponúka stabilné WiFi 6 pripojenie
  • Profesionálne zabezpečenie ASUS AiProtection Pro
  • Podporuje technológie OFDMA a Beamforming
  • Multigigabitové porty ponúkajú rýchle pripojenie
  • Kompatibilita s VPN zaručí bezpečné prehliadanie internetu
  • Široké pokrytie signálu vďaka modernej technológii
  • Simultánne hranie a VPN pripojenie
  • Jednoduché presmerovanie portov v 3 krokoch
  • Agregované 2 gigabitové LAN pripojenia
  • Herný router s podporou ASUS AiMesh na vytvorenie Mesh WiFi siete
  • Dôkladne testovaná, spoľahlivá a stabilná prevádzka

Rýchle pripojenie aj po kábli

Vyhradený herný port na ASUS TUF-AX3000 v2 automaticky uprednostňuje akékoľvek pripojené káblové zariadenie. Nie je nutná žiadna zložitá konfigurácia, stačí pripojiť moderný herný počítač k špeciálnemu 2,5 GLAN portu, aby ste získali rýchle a stabilné pripojenie, ktoré je vždy na čele fronty. 

WiFi router ASUS TUF-AX3000 v2 s podporou AiMesh

Stretávate sa s vašim routerom s hluchými miestami WiFi? ASUS TUF-AX3000 v2 podporuje ASUS AiMesh, jedinečnú technológiu sieťových pripojení, ktorá vytvára sieť pre celú domácnosť pomocou viacerých routerov ASUS. Vďaka ľahkému centrálnemu ovládaniu a bezproblémovému roamingu môžu WiFi router ASUS TUF-AX3000 v2 nastaviť aj začiatočníci. 

Herný router ASUS TUF-AX3000 v2 ochráni vaše súkromie

Instant Guard vám vďaka technológii šifrovaného prenosu dát VPN umožní jediným kliknutím bezpečný prístup k internetu cez herný router ASUS TUF-AX3000 v2 odkiaľkoľvek na svete. S ASUS TUF-AX3000 v2 si môžete vziať svoju domácu sieť so sebou, nech už ste kdekoľvek, a definitívne sa tak rozlúčiť s webovými VPN tretích strán! 

Profesionálne zabezpečenie vašej domácnosti

Zabezpečenie domácej siete je zásadné, ak máte pripojených viac zariadení, a ešte viac, ak ide o zariadenia bez antivírusových funkcií, ako sú zariadenia internetu vecí. Router TUF Gaming AX3000 v2 ponúka doživotnú ochranu AiProtection Pro zadarmo, vrátane najnovšieho bezpečnostného protokolu WPA3 a pokročilej rodičovskej kontroly. Každé zariadenie je vďaka TUF Gaming AX3000 v2 chránené a prostredníctvom praktickej mobilnej aplikácie máte navyše prehľad o všetkom, čo sa v sieti deje.

Router ASUS TUF-AX3000 v2 vie uprednostniť sieťovú prevádzku

Router ASUS TUF-AX3000 v2 si skvele rozumie s akoukoľvek hernou konzolou. Vďaka tomu je možné na vybrané zariadenia jednoducho nastaviť prioritu v rámci dátových prenosov. Napríklad na hernú konzolu PlayStation 5 odporúčame nastaviť prednosť pre gaming a nebudete počas hrania obmedzovaní napríklad sťahovaním súborov na PC. 

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Počet portov s rýchlosťou 1 Gbit
4 Hotovo!
Počet portov s rýchlosťou 2,5 Gbit
1 Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!

Prenosová rýchlosť LAN portov

Počet portov s rýchlosťou 1 Gbit
4 Hotovo!
Počet portov s rýchlosťou 2,5 Gbit
1 Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Štandardy a frekvencie

WiFi Typ
WiFi 6 Hotovo!
Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
3 000 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť WAN portov
2,5 Gbit Hotovo!
Rýchlosť na 2,4 GHz
574 Mb/s Hotovo!
Rýchlosť na 5 GHz
2 402 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
4 × Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, existuje u tohoto routeru způsob jak zakázat v hostovské síti přístup k domácí síti (intranetu)? Volba "Intranet desible" funguje totiž pouze v základním nastavení. Když používám router na rozšíření síte jako druhé AP, tak tam ta volba není. Host se dostane na internet i intranet, což nechci. Routery od TP-linku mají i v modu AP volbu Allow guests to access your local network. Děkuji za radu.

Prosím je možnost nakonfigurovat na terminátor CETINU VLAN ID 848 (802.1Q ) na WAN rozhraní?

Musím platit měsíčně za tento router když ho zapojím

Dobrý den, jde k zařízení připojit externí 2,5 HDD pro sdílení dat v síti?

Dobrý den. Byl by tento router dostačující pro meta quest 2 air-link?

Kúpil som tento router na základe preferencií, som viac menej spokojný ale celý dom o rozlohe 280m2 mi nepokryje, čo mám dokúpiť aby som mal signál aj na poschodí? stropy sú železobetón bez podlahového kúrenia.

Dobry den,bude mi ten to zazrak fungovat i bez pripojeni kagelem k internetu?

Dobrý deň, dal by sa tento router (ASUS TUF-AX3000 V2) použiť ako Mesh router ? Že by som ho použil ako zosilovač. Mohol by som prepojiť hlavný router káblom ktorý zapojím do tohto a zosílilo by to signál ?

Dobrý den, lze tento router integrovat do hlasového asistentu Siri od Apple ?

Dobrý den, po zapojení routeru nám svítí červená kontrolka a nejde internet přes router. Prosím jak nastavit router aby fungoval. Děkuji za info Holečková

12
Príslušenstvo pre ASUS TUF-AX3000 V2
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií