Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET Aplikace

CONCEPT VP4354 22,2 V Wet & Dry Riser extension+

Zobraziť katalóg
CONCEPT VP4354 22,2 V Wet & Dry Riser extension+
4,4 225 hodnotení
Ručný vysávač – aku, na všetky druhy podláh, na zvieracie chlpy, na vysávanie, mokré čistenie a suché čistenie, na batérie Li-Ion, doba chodu 22 min, doba nabíjania 4 h, HEPA H13 filter, hlučnosť 78 dB, objem zbernej nádoby 1 l, s hadicou, s predlžovacou trubicou, rozmery 12,5 × 42 × 11 cm (V׊×H), hmotnosť 1,3 kg, čierna farba
85,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  CONRV482 Produktové číslo:  VP4354 Stránky výrobcu
CONCEPT VP4354 22,2 V Wet & Dry Riser extension+ 85,90 € Použité

CONCEPT VP4354 22,2 V Wet & Dry Riser extension+

CONCEPT VP4354 22,2 V Wet & Dry Riser extension+ je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Čalúnenie Hotovo!
Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Typ napájania
Aku Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Čalúnenie Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA H13 filter Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
78 dB Hotovo!

Zberná nádoba

Objem
1 l Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
42 cm Hotovo!
Výška
12,5 cm Hotovo!
Hĺbka
11 cm Hotovo!
Hmotnosť
1,3 kg Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Podlahová, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjací adaptér Hotovo!
Násada
Predlžovacia trubica, Hadica Hotovo!
Kefy
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je nabíjecí stanice závěsná? Předem děkuji.

Dobry den Kolik ma prosim vysavac výkon (W) dekuji

Dobrý deň, kúpili sme tento vysávač (VP4354). Pri spojení predlžovacích trubíc s priechodkou, predĺženie nedrží na priechodke. Je to normálne (mne to nepríde)?

Dobrý den, chci se Vás zeptat, jestli se vysavač sám přestane nabíjet při plném nabití a může zůstat stát v nabíjecím stojanu?

Dobrý den, je možné na tento vysavač nasadit odsávačku nosu pro děti, tak jako se to dělá u klasických vysavačů s hadicí?

Dobrý den, lze, prosím, u tohoto vysavače nasadit štěrbinovou hubici na prodlužovací trubici? Případně jaký rozměr štěrbinové hubice lze dokoupit, aby na prodlužovací trubici seděl? Děkuji.

Dobrý den, má typ CONCEPT VP4354 22,2 V Wet & Dry Riser extension+ také světlo (LED diody), které svítí na vysávané místo (jako má typ CONCEPT VP4380)?

Dobrý den, lze k tomuto modelu dokoupit dobíjecí stanici. Nepotřebuji zavěšení na zeď, ale jen postavit třeba jako u modelu VP4350? Děkuji a přeji pěkný den. Horák

.

Dobrý den je zde také nástavec na čalouněný nábytek?

123
Príslušenstvo pre CONCEPT VP4354 22,2 V Wet & Dry Riser extension+
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií