Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black

Zobraziť katalóg
CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black
4,5 65 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá s mikrofónom, True Wireless štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 4.2, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX5, frekvenčný rozsah 20Hz–20000Hz, citlivosť 90 dB/mW, impedancia 16 Ohm, výdrž batérie až 25h(5h+20h)
Kód:  JD731l22v2 Produktové číslo:  CEP-9100-BK Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black Predaj skončil

CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black

Hitom poslednej doby sú úplne bezdrôtové štuple. Máte radi voľnosť pohybu bez kábla? Potom sú slúchadlá CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black stvorené práve pre vás. Zamilujete si ich nielen vďaka ich vkusnému dizajnu v čiernom vyhotovení, ale aj kvôli dlhej výdrži batérie. Jednoducho sú vyvinuté pre všetkých, ktorí nechcú robiť kompromisy medzi kvalitou hudby a skutočne bezdrôtovou technológiou. Pripojenie k telefónu či inému zariadeniu je možné uskutočniť pomocou modernej bezdrôtovej technológie Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti slúchadiel CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black

  • Úplne bezdrôtové bluetooth slúchadlá so zabudovaným mikrofónom
  • Kvalitný zvuk s technológiou Hyper-Bass  
  • Odstránenie okolitého hluku
  • Prehrávanie hudby až 5 hodín na jedno nabitie a až 25 hodín pri použití dobíjacieho puzdra
  • Až 5 hodín prehrávania
  • Automatické párovanie
  • Magnetické dobíjanie
  • Hneď 3 veľkosti štupľov

Čistý zvuk s technológiou Hyper-Bass

Vynikajúci zvuk slúchadiel CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black poskytne integrovaná technológia Hyper-Bass. Vy tak máte zaručené kvalitné basy doplnené o vyvážené výšky. Nechýba ani technológia Clear Voice Capture, ktorá aktívne potláča hluk pozadia. Úplne bezdrôtový dizajn slúchadiel vám umožní pohodlne počúvať obľúbených interpretov počas športových aktivít či pracovných ciest. Vstavaný mikrofón ponúka možnosť využiť slúchadlá aj ako handsfree. Zadná plocha oboch štupľov rozpoznáva dotyky a slúži ako multifunkčný ovládač. Môžete tak jednoduchým dotykom meniť hudbu, pretáčať skladby alebo prijímať hovory.

Dlhá výdrž slúchadiel CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black

Slúchadlá CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black vydržia na jedno nabitie prehrávať hudbu až 5 hodín. Slúchadlá tiež disponujú štýlovým nabíjacím puzdrom, ktoré ponúka možnosť magnetického nabíjania a zároveň slúži ako Powerbanka. Slúchadlá stačí pripnúť k puzdru pomocou integrovaných magnetov a po nabití ich jednoducho vybrať. Výdrž prehrávania za použitia dobíjacieho puzdra je krásnych 25 hodín. O stave batérie vás prehľadne informuje LED dióda umiestnená na tele slúchadiel. Samotné puzdro je možné nabíjať klasickým micro USB káblom.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
4.2 Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Citlivosť
90 dB/mW Hotovo!
Impedancia
16 Ohm Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!
Citlivosť
-42 dB Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
25 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
5 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
20 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB, V puzdre Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
9 g Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, nerad to řeším touhle cestou ale jelikož jsem nic kloudného nevygooglil tak se ptám tady, neví někdo zda je možné že se sluchátka nespárují mezi sebou? Dělám vše podle přiloženého návodu, zkoušel jsem i resetovat + mažu párování s telefonem nicméně vždycky se mi připojí buď jen jedno nebo druhé sluchátko, jak poznám že jsou správně spárované mezi sebou?

Stejný problém jako ostatní, nehraji obě sluchátka najednou.Pouze prave nebo leve samostatně. Uz byl tento problém nekym vyřešen?

Mám také stejný problém vše funguje ale hraje pouze buď pravé nebo levé je to na reklamaci? děkuji za odpověď

Dobrý den , rád bych se zeptal jaký je rozdíl mezi touto a starší edicí . Děkuji

Ahoj, nevíte o nějaké přehledné a podrobné recenzi těchto sluchátek? Na internetu o nich není téměř žádná zmínka.

Je možné spárovať slúchadlá bez problému aj s TV? Všade čítam iba o mobiloch.... Ďakujem

Dobrý den, chci se zeptat, zda při přehrávání videa není zvuk u sluchátek opožděn, jako tomu u podobných sluchátek bývá. Dekuji

Pôjdu mi keď mám bluetooth 4.0 ??

Sluchátka jsem zapnula a po 5 minutách začal zvuk v jednom sluchátku vypadávat, po nějaké chvíli přestalo sluchátko hrát úplně, resetování ani opakováné spárování nepomohlo...koukám že nejsem jediná, na pobočce Alzy mi hned pracovník vrátil peníze, takže aspoň za to malé +. Zajímalo by mě jen, jestli tento problém řeší u Alzy v poslední době větší množství zákazníků?

Přidávám se k ostatním, sluchátka nejdou mezi sebou spárovat, zvuk pouze v levém nebo pravém sluchátku. Když zazní oznámení spárování sluchátek mezi sebou, nehraje ani jedno.

123...
Diskusia a poradňa k CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black
Príslušenstvo pre CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT True Wireless HYPER-BASS Ed. 2 fekete.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií