Rapture Aplikace

CONNECT IT USB čítačka občianskych preukazov a čipových kariet

Zobraziť katalóg
CONNECT IT USB čítačka občianskych preukazov a čipových kariet
4,3 50 hodnotení
Čítačka občianskych preukazov – USB, slot na Smart Card s podporou občianskych preukazov,bankových kariet s čipom a Smart, slot na pamäťové karty micro SD/SDHC/SDXC, Trans Flash, ISO 7816, triedy A, B a C (5V. 3V a 1.8V), podpora protokolov T0, T1, I2C, SLE 4432/42 (S=10), SLE 4418/28 (S=9), podpora I2C kariet SLE4418, SLE4428, SLE4432, SLE4442, SLE4436, SLE5536, SLE6636, AT88SC1608, AT45D041
10,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JD739g3 Produktové číslo:  CFF-3000-BK Stránky výrobcu
CONNECT IT USB čítačka občianskych preukazov a čipových kariet 10,90 € Rozbalené

CONNECT IT USB čítačka občianskych preukazov a čipových kariet

CONNECT IT USB čítačka občianskych preukazov a čipových kariet je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Čítačka CONNECT IT umožňuje načítať dáta z eObčianky, či čipovej karty. Vyniká svojimi kompaktnými rozmermi, vďaka čomu sa veľmi jednoducho prenáša a môžete ju tak využiť odkiaľkoľvek. O ľahké prepojenie so zariadením sa postará rozhranie USB 2.0 a jej súčasťou je aj čítačka microSD kariet. Ponúka pritom prenosovú rýchlosť 480 Mb/s a podporuje karty ISO 7816, triedy A, B a C, celý rad štandardov a protokolov. Čítačka CONNECT IT je kompatibilná s Windows aj Mac operačnými systémami.

Kľúčové vlastnosti USB čítačky eObčianok a čipových kariet CONNECT IT

  • Praktická čítačka s kompaktným dizajnom
  • Umožňuje načítať dáta z eObčianky, či čipovej karty
  • Veľmi jednoducho sa prenáša
  • Čítačka CONNECT IT disponuje rozhraním USB 2.0
  • Jej súčasťou je aj čítačka microSD kariet
  • Ponúka prenosovú rýchlosť 480 Mb/s
  • Podporuje karty ISO 7816, triedy A, B a C
  • Kompatibilná s Windows aj Mac operačnými systémami
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Podpora
Protokolov T0 a T1, I2C, SLE 4432/42 (S=10), SLE 4418/28 (S=9), PC štandardu pre smart karty PC/SC 2.0, I2C kariet SLE4418, SLE4428, SLE4432, SLE4442, SLE4436, SLE5536, SLE6636, AT88SC1608, AT45D041, štandardu Microsoft WHQL a USB-IF CCID

Poznámka
K čítačke je potrebné stiahnuť si program eObčianka z portálu štátnej správy. Program je k dispozícii úplne zadarmo a bez tohto programu nebude čítačka fungovať.

Dôležité upozornenie: Pred nákupom si prosím overte v manuáli svojho prístroja, či podporuje vami vybraný typ a kapacitu pamäťovej karty.

Parametre a špecifikácia

Typ a pripojenie

Typ
Externá Hotovo!
Rozhranie čítačky
USB 2.0 Hotovo!

Počet slotov

Počet slotov
1 × Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
1,2 cm Hotovo!
Hĺbka
2,4 cm Hotovo!
Hmotnosť
16 g Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky čítačky občianskych preukazov eID

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je prosím tato čtečka kompatibilní s Windows 11? A pokud ne jak lze zjistit, která čtečka ano (bez prohlížení webu jejího výrobce). Žádný filtr na to není a nenašel jsem to ani v sekci parametry.

Dobrý deň, je prosím čítačka schopná čítania nie len nových biometrických slovenských OP ako som sa dočítala v otázkach, ale i "starších" resp. predošlých typov? Vopred veľmi pekne ďakujem!

Dobrý deň, je prosím podporovaný aj najnovší typ slovenského občianskeho preukazu? Je čítačka kompatibilná s Mac OS? Ďakuejm

funguje tato citacka aj s novymi biometrickymi obcianskymi preukazmi? pretoze kartu nacita no neviem si tam zadat kody ani sa prihlasit

Dobry den, je prosim tato ctecka vybavena plug and play? Dekuji

Funguje čtečka přes USB OTG redukci s aplikací eObčanka na androidu?

Dobry den, chcem sa spytat, ci planujete predavat citacku aj s USB-C konektorom.

Je táto čítačka kompatibilná aj s operačným systémom Linux?

Dobrý den, čtečka mi nereaguje ani pro microSD eObčanka mi hlásí "Nebyla nalezena žádná čtečka čipových karet" Ruda

Dobrý den. Je potřeba extra ovladač? Po zapojení do USB čtečka nereaguje... Vadný kus? Děkuji.

12
Príslušenstvo pre CONNECT IT USB čítačka občianskych preukazov a čipových kariet
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií