Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Dell Inspiron 24 (7000) Touch

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron 24 (7000) Touch
All In One PC – 23.8" 1920×1080 multidotykový LED, Intel CPU, RAM 16GB DDR4, NVIDIA GeForce, SSD 32GB + HDD 2TB 5400 otáčok, WiFi, Bluetooth, RealSense 3D webkamera, bezdrôtová klávesnica ENG a myš, Windows 10
Kód:  ADK124r30NAD Stránky výrobcu

Dell Inspiron 24 (7000) Touch

Kompaktný počítač AiO Dell Inspiron 7000 ponúkne moderný štýl a vysoký výkon pre tie najlepšie multimediálne zážitky. Prepracovaný dizajn tvorí 24" tenká dotyková obrazovka a základňa, ktorá skrýva výkonné komponenty. Praktický nastaviteľný stojan umožňuje naozaj široké naklopenie displeja. V rozsahu od -5° do 60° možno displej dokonca úplne položiť a využívať ho napríklad ako papier na kreslenie.

Kľúčové vlastnosti

  • Spojenie elegancie, inovácií a výkonu
  • Komponenty integrované do displeja (nezaberajú miesto na stole)
  • Multidotyková 24" IPS obrazovka
  • Široké nastavenie sklonu displeja
  • 3D kamera RealSense
  • Vysoký výkon na čele s procesorom Intel Core i7 Skylake
  • Klávesnica a myš súčasťou balenia

Mimoriadny obraz

Ohromujúce multimediálne zážitky vám sprostredkuje dedikovaná grafická karta NVIDIA GeForce, ktorá prenáša obraz na 24" displej s jemným Full HD rozlíšením (1 920 × 1 080 bodov). Vďaka IPS panelu sa môžete tešiť na žiarivé a kontrastné farby a široké pozorovacie uhly. S mutidotykovým ovládaním využijete maximálny potenciál moderného systému Windows 10, či už pri prechádzaní, zdieľaní alebo úprave fotografií či hraní hier.

Spoľahlivý výkon pre prácu aj zábavu

Vynikajúci výkon má na starosť vyspelý procesor Intel spoločne s rýchlou 16 GB operačnou pamäťou DDR4. Pre všetky vaše dáta je pripravený 2 TB disk, a 32 GB SSD zaistí stabilný a rýchly systém.

3D kamera Intel RealSense

Táto kamera zmení spôsob, akým budú používatelia používať svoje zariadenia. Je zabudovaná do rámu obrazovky a umožní nové spôsoby ovládania pri hraní, zábave a tvorbe obsahu. S rozlíšením 1080 p v plných farbách a najlepším snímačom priestorovej hĺbky vo svojej triede zaistí táto kamera počítačom trojrozmerný "zrak" a nové, úžasné zážitky pre svojich používateľov. Pomocou 3D kamery Intel RealSense môžete interagovať s technológiami intuitívnejšie.

Parametre a špecifikácia

Rad počítača
Dell Inspiron Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Dell Inspiron Hotovo!

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Máte tento AIO PC skladom alebo na objednávku?

Dobrý deň chcel by som sa informovať kedy budete mať v ponuke Dell inspiron 27 sériu 7000 ? ďakujem za odpoveď

Diskusia a poradňa k Dell Inspiron 24 (7000) Touch
Príslušenstvo pre Dell Inspiron 24 (7000) Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron 24 (7000) Touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dell Inspiron 24 (7000) Touch.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií