Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Dell Inspiron One 2350 Touch

Zobraziť katalóg
Dell Inspiron One 2350 Touch
4,0 5 hodnotení
All In One PC - 23" 1920x1080 multi dotykový LED, Intel Core i7 4700MQ Haswell, RAM 12GB DDR3, AMD Radeon HD8690M 2GB, 32GB SSD + 1TB HDD 5400 otáčok, WiFi, Bluetooth 4.0, Webkamera, bezdrôtová US klávesnica a myš, Windows 8.1 64bit
Kód:  TD150kr Produktové číslo:  D-2350-N2-111K Stránky výrobcu

Dell Inspiron One 2350 Touch

Multimediálny All-In-One počítač, ktorý je svojou hrúbkou necelého pol palca (menej ako 12,7 mm) najtenším počítačom na svete s uhlopriečkou 23". Tento Inspiron eliminuje množstvo káblov potrebných na zapojenie na jediný napájací a tým šetrí drahocenné miesto na pracovnej ploche. Chytro sú umiestnené porty, ktoré sú zabudované do podstavca, takže je koniec káblom visiacim z monitora.

Povrch je z leštenej a postriebrenej kombinácie hliníka a ocele, vďaka čomu sa stane pozornosť priťahujúcim prvkom v akomkoľvek interiéri. Multidotykový displej s Full HD (1920 x 1080) rozlíšením ponúka na ploche s uhlopriečkou 23" dostatok miesta pre prezentáciu fotografíí alebo prehrávanie videa.

Dokonalá ohybnosť

Flexibilné rameno, ktoré tvorí spojovací článok medzi monitorom a podstavcom celého zariadenia je nastaviteľný v rozsahu 90°. Možno teda presne podľa potrieb nastaviť sklopenie displeja od horizontálnej polohy až po pozíciu, ktorá je rovnobežná s rovinou stola.

Výkon napriek úzkemu profilu

Málokto by mohol očakávať, že v takto štíhlom tele sa môže nachádzať výkonný hardvér. Opak je ale pravdou. Použitím komponentov so spotrebou nižšou, než u bežných komponentov do stolových počítačoch je znamením úspornej prevádzky, nie však na úkor výkonu. Inspiron One 2350 je postavený na platforme Intel a srdcom je štvorjadrový procesor Core i7, ktorý tiká na frekvencii až 3,4 GHz. K tomu 12 GB operačnej pamäte a grafika AMD Radeon HD8690M je dosť slušný výkon pre multimediálne aplikácie a hranie hier. Ako úložisko tu figuruje kombinácia rýchleho SSD Intel s kapacitou 32 GB a HDD, na ktorom sa nachádza 1 TB miesta pre vaše dáta.

Windows 8.1

Predinštalovaný operačný systém Microsoft Windows 8.1 64bit je plný inovácií. Intuitívne grafické prostredie Metro skvele využíva dotykový displej a značne spríjemňuje používanie aj nastavenie systému. Základná obrazovka tvorená dlaždicami je užívateľsky veľmi prispôsobiteľná a nájdete na nej veľa užitočných informácií typu počasie, prichádzajúca emailová pošta, obrázky či aktuálne správy vo svete. Pokročilá optimalizácia a dlhé roky vývoja sa podpísali na bezproblémovom chode systému bez nepríjemných zášklbov či spomalení.
  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
23" (58,42 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
23" (58,42 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz (2 400 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,4 GHz (3 400 MHz) Hotovo!
Max TDP
47 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
AMD Radeon Hotovo!
Model grafickej karty
HD 8690A Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
384× Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 946 Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
2 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
4 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN Hotovo!
Optická mechanika
Bez mechaniky Hotovo!

Skrinka

Šírka
418,86 mm Hotovo!
Výška
569 mm Hotovo!
Hĺbka
241 mm Hotovo!
Hmotnosť
7,25 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Dell Inspiron Hotovo!
Viac parametrov

Americká nadnárodná spoločnosť, ktorá sídli v Round Rocku (Texas, USA) je popredným hráčom na poli informačných technológií. Značka Dell nesie punc kvality a je známa po celom svete. V roku 2010 sa umiestnila na piatom mieste v ankete o najobdivovanejšiu počítačovú spoločnosť.

Záber Dellu je naozaj široký - v ponuke tejto spoločnosti nájdete nielen osobné počítače, servery, dátové médiá, switche, softvér či periférie, ale aj HDTV, fotoaparáty, tlačiarne alebo MP3 prehrávače. Spoločnosť, ktorej história sa začala písať v roku 1984, dnes patrí medzi giganty vo svojom odbore a určuje ďalší vývoj segmentu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dell Inspiron One 2350 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dell Inspiron One 2350 Touch.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií