Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

DENON HEOS HOME CINEMA

Zobraziť katalóg
DENON HEOS HOME CINEMA
4,0 3 hodnotení
SoundBar – 2.1-kanálový, bezdrôtový subwoofer, WiFi, Dolby Digital, Dolby Digital Plus a DTS, Dynamic Bass Boost, kompatibilný s iOS a Android, 2× HDMI s ARC, 1× USB, analógový vstup, optický vstup, koaxiálny vstup, diaľkové ovládanie
Kód:  JD232k Produktové číslo:  HEOSHCB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

DENON HEOS HOME CINEMA

Nestačí vám už zvukové podanie integrovaných reproduktorov na vašom televízore a túžite po zvuku lepšom, autentickejšom a bohatšom? Ak je vaša odpoveď kladná, mali by ste práve spozornieť. Táto jediná vysoko kvalitná reprozostava DENON HEOS Home Cinema je tvorená hlavnou jednotkou a bezdrôtovým subwooferom. Vnesie do vašej obývacej izby priestorový zvuk domáceho kina a posunie zážitok z vašich obľúbených filmov o úroveň vyššie. Aby tých predností nebolo málo, je potrebné spomenúť aj elegantný a k dokonalosti vybrúsený vzhľad sústavy, ktorá dokonale zapadne do vašej obývacej izby.

Kľúčové vlastnosti

  • Reprozostava Home Cinema vnesie do vašej obývacej izby priestorový zvuk domáceho kina
  • Tešiť sa môžete na verný a krištáľovo čistý zvuk
  • Kvalitný zvuk zabezpečený hlavnou jednotkou so šesticou reproduktorov a bezdrôtovým subwooferom
  • Vo výbave nájdete technológie Dolby Digital, Dolby Digital Plus a DTS dekódovanie systémom Virtual Surround
  • Problémom nie je ani streamovanie hudby hudobných služieb ako Spotify, Tidal, Napster, Deezer či TuneIn
  • Nočný režim umožní zníženie úrovne hlasitosti, aby ste nerušili svojich blízkych

Vychutnajte si svoje filmy naplno

Televízory sú čím ďalej tenšie, a tak aj kvalita integrovaných reproduktorov podlieha znižovaniu kvality na úkor čoraz lepšieho obrazu. Horšiu kvalitu zvuku televíznych reproduktorov však možno napraviť pomocou zostavy HEOS Home Cinema. Tá vám prináša široké zvukové rozpätie spolu s vernosťou a krištáľovou čistotou. Zážitok z vašich obľúbených filmov, seriálov, ale aj hudby tak bude mnohonásobne umocnený. Toto je dosiahnuté dvojicou stredotónových reproduktorov s dvojitým magnetom a obdĺžnikovou kompozitnou kevlarovou membránou, dvojicou vysokotónových reproduktorov spolu s dvoma basovými reproduktormi.

Moderné technológie pre lepší zvuk

Aby vám reprozostava HEOS Home Cinema poskytla tú najlepšiu úroveň zábavy, vybavil ju výrobca mnohými špičkovými technológiami. Stretnete sa tu tak s Dolby Digital, Dolby Digital Plus a DTS dekódovanie systémom Virtual Surround a s technológiou Dynamické zvýraznenie basov pre precízne podanie basov. Sústavu je tiež možné prepnúť do nočného režimu, ktorý zníži úroveň hlasitosti tak, aby ste nerušili ostatných členov domácnosti.

Počúvanie hudby bez zbytočných káblov

Žijeme v dobe, keď bezdrôtové technológie vládnu svetu, na čo myslel výrobca pri výrobe tejto zostavy. Vďaka bezdrôtovým technológiám totiž nie je problém streamovanie hudby obľúbených hudobných služieb ako Spotify, Deezer či TuneIn. Ak nemáte radi ani jednu službu, nevešajte hlavu, hudbu je možné bezdrôtovo prehrávať aj zo smartfónov s Androidom alebo iOS či z počítačov. Či už sa budete nachádzať kdekoľvek, môžete si v pokoji a pohodlí vychutnávať vašu obľúbenú hudbu bez obmedzovania káblami.

 

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, už od kúpy soundbaru (minulý týždeň) mi na ňom nefunguje IR blaster, čiže IR signál poslaný do soundbaru sa nepreposiela do TV prijímača. Bolo by možné v rámci reklamácie odovzdať len samotný IR blaster na odskúšanie, príp. výmenu?

Dobrý deň, je možné soundbar pripevniť na stenu?

Dobrý den, je možno dokoupit k tomuto systému další reproduktory tak, aby to fungovalo jako celek? konkretně: DENON HEOS 1 HS2, nebo klidně i jiné. Děkuji

Dobrý den, je možné tento soundbar použít k tv Sony Bravia KD-55XE9305? V nějaké recenzi jsem četl, že nepodporuje 4K, ale upřímně moc nerozumím kompatibilitě mezi 4K televizí a soundbarem. Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, zakoupil jsem u vás tento soundbar před cca 3 měsíci a zvuk je téměř dokonalý. Mám ovšem problém s jednou věcí a to je, že po určité době, kdy už nehraje hudba, tak se soundbar i se subwooferem přepne do standby režimu a po opětovném spuštění hudby se ovšem subwoofer již "nevzbudí" a nehraje. Pomůže až odpojení a připojení napájení subwooferu, poté se opět spáruje se soundbarem a hraje. Nevíte někdo proč se tak děje ?

Diskusia a poradňa k DENON HEOS HOME CINEMA
Príslušenstvo pre DENON HEOS HOME CINEMA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DENON HEOS HOME CINEMA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte DENON HEOS HOME CINEMA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DENON HEOS HOME CINEMA.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií