Alzaboxy Q1 Alzaboxy

Archív - Adventúry na PC

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
38 položiek
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: adventúra, – slzy morskej panny, ktoré dokážu plniť priania, v rukách SpongeBoba a Patrika... Čo sa môže stať? Jasne, samotné pradivo, ktoré drží vesmír pohromade, by sa mohlo zničiť a otvoriť tak portály do Sveta želaní plného rytierov, kovbojov, pirátov a prehistorických slimákov. Ale to predsa nie je nič, čo by všeobecne obľúbená morská hubka nemohla zvládnuť.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1346
Chicken Police – Paint it RED!
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: adventúra, – divoký príbeh o láske, smrti, kurčatách a vykúpení! Chicken Police je noirové dobrodružstvo s policajnými parťákmi so starostlivo vytvoreným svetom, drsným príbehom a množstvom absurdného humoru.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1320
Life is Strange: True Colors
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – ponoríte sa do úlohy Alex Chen z mestečka Haven Springs – tá už dlho potláča svoju schopnosť, ktorú považuje skôr za kliatbu. Jej psychická sila – empatia jej umožňuje absorbovať a prežiť silné emócie ostatných.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1309
Prince of Persia: Sands of Time Remake
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: akčný a adventúra – obľúbená séria je späť v kompletnom prerobení, ktoré obsahuje novú kameru, ovládanie na súboje a nový motion capture pre herné filmy. Dohraním hry si navyše môžete odomknúť pôvodnú Prince of Persia z roku 1992.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1283
4,5
Creaks – Xzone Edícia
Hra na PC – škatuľová verzia, kľúč pre Steam, CZ titulky, žáner: adventúra
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1270
5,0
Creaks – Digital
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, CZ titulky, žáner: adventúra – Creaks pozývajú hráča na návštevu tajomného sídla, ktoré obývajú mierumilovní ptakoľudia a po ktorého chodbách sa preháňajú najrôznejšie kusy oživeného nábytku. Práve monštrá z nábytku – takzvaní „creaks“ – tvoria spoločne s tlačidlami, pákami, mostami, spínačmi a vypínačmi kostru väčšiny logických hádaniek.
Predaj skončil
Objednávací kód: DGA0126
Detroit Become Human – Collectors Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný a adventúra
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1199ce
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated Shiny Edition
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: adventúra
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1168ce
Detroit Become Human
Hra na PC – škatuľová verzia, CZ titulky, žáner: akčný a adventúra
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1199
5,0
Life is Strange 2
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: adventúra
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1197
Spongebob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: adventúra, – kultová klasika Spongebob SquarePant je späť, verne prepracovaná do spongetastickej nádhery!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1168
LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: akčný a adventúra – obsahuje všetkých deväť filmov troch základných trilógií, a teda vrátane ôsmej a nadchádzajúcej deviatej epizódy, ktoré sa ešte v LEGO hernej podobe neobjavili.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1152
Minecraft Dungeons
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: adventúra a dobrodružný – úplne nová akčná adventúra inšpirovaná klasickými hlbokými dungeonmi.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1148
Oddworld: Soulstorm
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: akčný, adventúra a dobrodružný – Abe nie je typický hrdina, ktorého by ste očakávali. Nenosia zbrane, ani nie je trénovaný v žiadnom bojovom umení. Napriek tomu bude musieť čeliť nemožnej hrozbe proti stále násilnejším a manipulatívnejším mocnostiam, ktoré sa ho a jeho rasu budú snažiť zničiť.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1138
4,5
Kingdom Come: Deliverance - Band Of Bastards (steam DLC)
Herný doplnok /DLC–elektronická licencia, kľúč pre Steam, české titulky, žáner: akčný, RPG, adventúra a dobrodružná, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra – „Cesty na Ratajsku rozhodne nie sú bezpečné. Racek Kobyla si preto zavolá na pomoc starého známeho Kuna z Rychvaldu, lišiackeho schudobneného zemana, ktorý vedie neslávne preslávenú žoldniersku kompániu. Aby sa Kuno a jeho spoločníci nevymkli kontrole, dostanú špeciálneho sprievodcu – Jindřicha.“
Predaj skončil
Objednávací kód: DGA0121
The Last Campfire
Hra na PC – adventúra. Príbeh o stratenom človiečiku snažiacim sa vyriešiť puzzle, nájsť ich zmysel a cestu domov.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1113
Stranger Things 3: The Game
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: adventúra a akčný – založená na tretej sérii populárneho seriálu od Netflix. V rôznych lokalitách sa stretnete s niekoľkými známymi postavami zo seriálu, medzi ktorými nechýba šerif Hopper, Lucas alebo Steve.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1112
The Stanley Parable: Ultra Deluxe
Hra na PC – ktorá ponúkne nové konce a rozhodnutia oproti predchádzajúcemu dielu. Jedinečný počin, ktorý si nerobí srandu len z hernej produkcie, ale predovšetkým z nás hráčov. A darí sa mu to báječne. Nesmierne inteligentná, humorná a trefná hra pre náročných, ktorú ste tak veľmi chceli, bez toho aby ste vedeli, že ju chcete. Interaktivita je takmer na bode mrazu a atmosferickým hýbateľom číslo jedna je rozprávač.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1111
Darksiders 3 Collectors Edition
Hra na PC – zberateľská edícia obsahuje: hra Darksiders III, tlačený artbook s hernou grafikou, oficiálny soundtrack na DVD, steelbook, 29cm figúrka FURY
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1055c
The Bards Tale 4: Barrows Deep
Hra na PC – ktorá je triumfálnym návratom jedného z najikoničtejších RPG všetkých čias. Ponorte sa do takticky nápaditého bojového systému, ktorý odmeňuje kreativitu. Získajte značnú výhodu alebo dokonca poklad vďaka riešeniu puzzle. Objavujte svet, ktorý bol vytvorený až do najmenších detailov.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1100
Skull and Bones
Hra na PC – škatuľová verzia, žáner: akčný, RPG, stratégia a adventúra – ktorá sa odohráva v zlatom období pirátstva. Ako začínajúci pirátsky kapitán vyplávate z Karibika do Indickéo oceánu plného nespočetného bohatstva. Tieto vody sú však okupované koloniálnymi mocnosťami, obchodnými korporáciami a ďalšími pirátmi, ktorí vám idú po krku.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1095
Sea of Solitude
Hra na PC – v koži hlavnej hrdinky Kay sa prejdete morom osamelosti. Spoločnosť vás odvrhla a vy sa musíte popasovať so svojimi vnútornými démonmi. Nepriatelia, ktorých v hre stretávate, nie sú síce až tak nebezpeční, ale je na nich niečo veľmi desivého.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1080
5,0
Deep Sky Derelicts
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: adventúra – V pochmúrnej dystopickej budúcnosti, kde je ľudstvo rozptýlené po galaxii a ľudská spoločnosť sa rozdelila do dvoch odlišných tried, ste zavrženec, ktorý je nútený žiť z odpadkov. Tie nachádzate vo vesmíre v opustených mimozemských staniciach a lodiach. Vaším snom je sa stať plnoprávnym občanom a žiť na povrchu obytnej planéty, užívať si nesyntetický vzduch, vodu a jedlo. Legendárna loď niekde vnútri vesmírneho priestoru Deep Sky je vašou jedinou nádejou na splnenie svojho sna a prísľubom útulného života na pohostinnej planéte.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1064
4,9
Botanicula – Digital
Hra na PC – elektronická licencia, kľúč pre Steam, žáner: adventúra, – kód určený pre Steam, logická hra, ktorú vyvinulo české nezávislé štúdio
Predaj skončil
Objednávací kód: DGA0112
hry na PCResident Evil 9 – Všetko, čo vieme (ŠPEKULÁCIA) Tvorcovia z Capcomu už dlhé roky fanúšikov hororoviek zásobujú kvalitnými titulmi zo série Resident Evil a po poslednom podarenom remaku štvrtého dielu sa pomaly začínajú vynárať špekulácie o ďalšom celkom novom titule z rodiny Resident Evil, tentoraz s číslovkou „9“ v...
Autori zo štúdia Frictional Games známi vďaka úspešnej survivalovej hororovke SOMA alebo podobne ladenej sérii Amnesia, si pripravili ďalšie pokračovanie hororovej jazdy. Nová Amnesia: The Bunker sa ale od svojich predchodcov trochu líši. Akých novôt sme sa dočkali, a...
V Hernom kalendári nájdete podrobný prehľad nových hier vychádzajúcich v apríli roku 2024 a ďalej. Každú hru dopĺňa trailer či iná ukážka.
hry na PCSkull & Bones (RECENZIE – Súhrn) Pirátska adventúra Skull & Bones sa od svojho oznámenia v roku 2017 niekoľkokrát zmenila, a tak samotní hráči dlho nevedeli, čo od hry očakávať. Začiatkom roka 2024 sme konečne v Skull & Bones vyplávali do vôd Indického oceánu a ako v recenziách, tak aj reakciách hráčov...
GTA Online je akčná adventúra pre viacerých hráčov, ktorá je súčasťou GTA V. Vyvíja ju štúdio Rockstar North a vydáva spoločnosť Rockstar Games. Objavovať otvorený svet metropoly Los Santos a usilovať sa o prerazenie vo svete zločinu môžu hráči v GTA Online už viac ako...
V prvotine poľského štúdia The Parasight nahliadneme pod pokrievku jednému slovanskému mýtu. Ako sa akčná adventúra Blacktail hrá, sa dozviete v našej recenzii.
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií