Detské hry na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(234)
DLC/herný doplnok
(3)
Platforma
PlayStation 5
(204)
PlayStation 4
(241)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Žáner
Akčný
(97)
Detský
(57)
Arkády
(55)
Simulátor
(44)
Pretekársky
(32)
Textová lokalizácia
CS
(22)
EN
(241)
DE
(181)
HU
(5)
RU
(20)
PL
(20)
FR
(54)
ES
(36)
IT
(38)
Zh
(6)
JP
(3)
Zvuková lokalizácia
EN
(238)
DE
(112)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(21)
ES
(19)
IT
(18)
Zh
(2)
JP
(2)
Vekové obmedzenie
3 rokov
12 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

PlayStation 4, známe aj ako PS4, je jednou z najpopulárnejších herných konzol na svete. A nie je to len pre dospelých! Hry na PS4 pre deti ponúkajú pestrý svet dobrodružstiev, vzdelávania a zábavy, ktorý je prispôsobený mladým hráčom. Čítajte ďalej a objavte vhodné PS4 hry pre deti.

Pokračovať

Hry na PS4 pre deti: Zábava a vzdelávanie v jednom

PS4 je konzola, ktorá ponúka širokú škálu hier vhodných pre všetky vekové kategórie.Detské hry na PS4 sú navrhnuté tak, aby boli nielen zábavné, ale aj bezpečné a vzdelávacie. Či už vaše dieťa miluje dobrodružstvo, šport, logické hry alebo kreatívne aktivity, na PS4 nájdete hru, ktorá ho nadchne.

i

PlayStation 4 má špeciálne rodičovské kontroly, ktoré vám umožnia nastaviť, aké hry vaše dieťa môže hrať a aký obsah môže vidieť.

Ako vybrať vhodné hry na PS4 pre deti?

Pri výbere hry na PS4 pre deti je dôležité zohľadniť vek dieťaťa, jeho záujmy a preferencie. Je dôležité, aby hra bola prispôsobená veku, zároveň aby bola výzvou a rozvíjala schopnosti dieťaťa.

PS4 hry pre deti vyberajte podľa veku

Výber správnej hry môže byť náročný, najmä ak chceme zohľadniť vekové odporúčania a obsah hry. Tu sú niektoré tipy, ako vybrať PS4 hry pre deti podľa jednotlivých vekových skupín:

  • PS4 hry pre deti od 3 rokov sú jednoduché a farebné hry, ktoré rozvíjajú základné motorické a kognitívne schopnosti, ako aj rozpoznávanie tvarov a farieb.
  • Detské hry na PS4 od 6 rokov rozvíjajú logické myslenie, pamäť a koncentráciu, a obsahujú jednoduché úlohy a hádanky.
  • Detské hry na PS4 od 9 rokov sú komplexnejšie hry s príbehmi a postavami, ktoré sú vzdelávacie a zábavné a rozvíjajú kreativitu a fantáziu.
  • PlayStation 4 hry pre deti od 12 rokov poskytujú väčšiu slobodu a možnosť výberu, a umožňujú deťom rozvíjať svoje strategické a taktické schopnosti.

Detské hry na PS4 podľa žánru

PlayStation 4 ponúka široký výber žánrov, od dobrodružných cez edukačné po športové. Stačí si vybrať ten pravý pre vaše dieťa.

  • Dobrodružné hry: Výborné pre deti so zmyslom pre objavovanie.
  • Edukačné hry: Spájajú zábavu s učením a rozvojom.
  • Športové hry: Perfektný výber pre malých športovcov.

Aké sú najlepšie hry na PS4 pre deti?

Na trhu je mnoho hier vhodných pre deti, ale ako vybrať tie najlepšie? Tu je niekoľko odporúčaní, ktoré hry na PS4 pre deti by mohli vaše deti nadchnúť:

  • Príbehové hry ponúkajú zaujímavý príbeh, ktorý deti môžu sledovať a ovplyvňovať svojimi rozhodnutiami.
  • Logické a vzdelávacie hry stimulujú mozog a pomáhajú rozvíjať logické myslenie a riešenie problémov.
  • Športové a tanečné hry sú skvelým spôsobom, ako sa pohybovať a zároveň sa zabaviť.
  • Kreatívne hry umožňujú deťom vyjadriť svoju kreativitu, vytvárať vlastné svety a postavy.

Pamätajte, že hranie by malo byť vždy v rovnováhe s inými aktivitami, ako sú štúdium, šport a trávenie času s rodinou a priateľmi.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
241 položiek
4,2
Ace Combat 7: Skies Unknown – Top Gun Maverick Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a virtuálna realita, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1395
4,4
NBA 2K24 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Super cena
28,90 € Ušetríte 1,09 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1507
5,0
Lets Sing Presents Queen + microphone – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – spievajte sami alebo s priateľmi a choďte v šľapajach legendárnej skupiny Queen
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX886
4,8
SpongeBob SquarePants Cosmic Shake – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Slzy morskej panny, ktoré dokážu plniť priania, v rukách SpongeBoba a Patrika. Čo sa môže stať? Jasné, samotné pradivo, ktoré drží vesmír pohromade, by sa mohlo zničiť a otvoriť tak portály do Sveta prianí plného rytierov, kovbojov, pirátov a prehistorických slimákov. Ale to predsa nie je nič, čo by všeobecne obľúbená morská hubička nemohla zvládnuť.
Zľavnené -9 %
27,90 € 30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1223
5,0
Star Ocean: The Second Story R – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG,
Zľavnené -48 %
14,90 € 28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1500
4,8
WRC 7 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, – pretekárska hra s oficiálnymi vozidlami, ohromujúca fyzika, možnosť hrania na rozdelenej obrazovke s viacerými hráčmi, eSports WRC
22,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX420
4,2
Disney Classic Games: Aladdin and the Lion King – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a detský, – návrat dvoch nestarnúcich plošinoviek na súčasné konzoly
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX715
3,7
Crash Team Rumble: Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčné a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus; – ikonickí hrdinovia a zloduchovia tejto série sa ocitajú v tímovej súťaži 4v4; hráči si to budú rozdávať na rozmanitých a nebezpečných mapách, kde oba tímy budú pretekať o to, kto ako prvý nazbiera a uloží dosť ovocia Wumpa; je vyžadované pripojenie k internetu a predplatné PlayStation Plus
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1466
5,0
Cuphead Physical Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – v tejto klasickej akčnej hre, kde beháte a strieľate, hráte za bratov Cupheada alebo Mugmana (v režime pre jedného hráča či kooperácii), ktorí skúmajú podivné svety a bojujú proti obrovským bossom, ktorí sa možno ani nezmestia na obrazovku, aby získali späť svoju dušu od samotného diabla!
35,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1407
3,0
Tour de France 2020 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a simulátor,
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX811
4,0
Lets Sing 2024 + 2 microphones – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, – Let’s Sing 2024 vnesie strhujúci nový zážitok s karaoke priamo do vašej obývačky. Vystúpte ku hviezdam v úplne novom režime kariéry a vyberte si zo zoznamu 20-rekordných hitov a odvekých klasik. Vďaka tomuto všetkému a ešte ďalším hitom, ktoré sú dostupné prostredníctvom VIP Pass, si s priateľmi zaručene vyspievate pľúca. Je čas, aby ste zažiarili!
63,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1551b
5,0
Ace Combat 7: Skies Unknown – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a virtuálna realita, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – v tejto unikátnej arkáde zasadnete do kokpitu nadupaných strojov a budete bojovať o dominanciu vo vzduchu
Zľavnené -5 %
17,90 € 18,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX451
4,4 46×
Need for Speed – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – vyžaduje neustále pripojenie k internetu
21,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX181
5,0
Gear.Club Unlimited 2: Ultimate Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: pretekársky, – Po troch úspešných rokoch na hernú konzolu Nintendo Switch prichádza závodná hra Gear. Club Unlimited 2 za revu motorov tiež na hernej konzole PlayStation 4 a PlayStation 5! Zošliapnite plynový pedál až na podlahu a vyrazte na viac ako 1800 míľ závodných tratí čakajúcich iba na vás.
24,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1255
5,0
NBA Playgrounds 2 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – ktorá je pokračovaním arkádovej série. Toto pokračovanie ponúka množstvo zlepšení a noviniek (napríklad: Season Mode alebo Championship ranked mode, štvorhra, 3-point súťaž, množstvo nových ihrísk). V hre stretnete viac ako 200 NBA hviezd (vrátane tých v dôchodku).
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX575
4,0
Marvel vs. Capcom: Infinite – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a RPG, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – epický stret medzi dvomi príbehovými univerzami sa vracia s Marvel vs. Capcom. Bojujte za svojich obľúbených hrdinov.
17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX0809
5,0
NBA 2K19 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a športový, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – NBA 2K oslavuje 20 rokov, počas ktorých udávalo nový smer tomu, čím môžu športové hry byť, a to od najlepšej grafiky a hrateľnosti po revolučné herné režimy a podmanivý otvorený svet ,„Neighborhood“. NBA 2K19 tiež posúva hranice možností, lebo je o krok bližšie ku skutočnému basketbalovému vzrušeniu a kultúre.
8,29 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX547
5,0
Labková patrola: Mighty Pups Save Adventure Bay – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: arkády a detský, – Po dopade meteoritu získali domáce zvieratá super schopnosti a je iba na nich, aby dostali mesto Adventure Bay z problémov, v ktorých sa nachádza. Preskúmajte Adventure Bay a objavte rôzne minihry, ktoré si môžete užiť spoločne s druhým hráčom v zábavnom kooperatívnom režime.
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX883
4,0
Rabbids: Party of Legends – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: párty, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Rabbids sa vracia s novou párty hrou, ktorá povyšuje chaos s viacerými hráčmi na legendárnu úroveň zábavy pre celú rodinu.
Zľavnené -20 %
15,90 € 19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1328
5,0
Project CARS 3 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – hra ponúkne vylepšený fyzikálny model, prepracovanú kampaň, asynchrónny multiplayer a stovky cestných a pretekárskych automobilov najrôznejších svetových značiek
56,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX849
5,0
Naruto x Boruto: Ultimate Ninja Connections – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – prvýkrát v jednej hre prežite vybrané scény z Narutovho detstva až po jeho záverečnú bitku so Sasukom prostredníctvom anime scén a bitiek v hre. Hráči minulých hier Ultimate Ninja STORM môžu všetko vidieť v aktualizovanej grafike.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1519
4,0
Alpine The Simulation Game – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), škatuľová verzia, žáner: športový a simulátor – hra je zasadená do malebnej dedinky Oberbruck, kde vás horská krajina pozýva k tomu, aby ste si pripli lyže a vyskúšali si čerstvo uhladenú zjazdovku. V tejto simulácii budete čeliť výzvam a budete sa snažiť, aby vaše horské stredisko zostalo otvorené, bezpečné a prívetivé pre hostí.
5,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1225
Street Fighter V: Champion Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – súčasťou tejto edície je všetkých 24 aktuálne dostupných dodatočných postáv, čo pôvodnú súpisku 16 postáv rozširuje až na 40!
20,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX751
5,0
Two Point Hospital – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor,
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX639

Detské hry na PlayStation 4

V kategórii Detské hry na PlayStation 4 máme práve teraz na Alza.sk celkom 241 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské hry na PlayStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské hry na PlayStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské hry na PlayStation 4 recenzie
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií