Doručení zdarma Alzaboxy

Detské hry na PlayStation 4

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Dátum vydania
Typ
Hra
(240)
DLC/herný doplnok
(3)
Platforma
PlayStation 5
(210)
PlayStation 4
(247)
Xbox Series X
(1)
Xbox One
(1)
Žáner
Akčný
(102)
Detský
(58)
Arkády
(56)
Simulátor
(43)
Pretekársky
(31)
Textová lokalizácia
CS
(22)
EN
(247)
DE
(184)
HU
(5)
RU
(20)
PL
(20)
FR
(55)
ES
(36)
IT
(38)
Zh
(6)
JP
(3)
Zvuková lokalizácia
EN
(244)
DE
(115)
RU
(5)
PL
(4)
FR
(21)
ES
(19)
IT
(18)
Zh
(2)
JP
(3)
Vekové obmedzenie
3 rokov
12 rokov
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

PlayStation 4, známe aj ako PS4, je jednou z najpopulárnejších herných konzol na svete. A nie je to len pre dospelých! Hry na PS4 pre deti ponúkajú pestrý svet dobrodružstiev, vzdelávania a zábavy, ktorý je prispôsobený mladým hráčom. Čítajte ďalej a objavte vhodné PS4 hry pre deti.

Pokračovať

Hry na PS4 pre deti: Zábava a vzdelávanie v jednom

PS4 je konzola, ktorá ponúka širokú škálu hier vhodných pre všetky vekové kategórie.Detské hry na PS4 sú navrhnuté tak, aby boli nielen zábavné, ale aj bezpečné a vzdelávacie. Či už vaše dieťa miluje dobrodružstvo, šport, logické hry alebo kreatívne aktivity, na PS4 nájdete hru, ktorá ho nadchne.

i

PlayStation 4 má špeciálne rodičovské kontroly, ktoré vám umožnia nastaviť, aké hry vaše dieťa môže hrať a aký obsah môže vidieť.

Ako vybrať vhodné hry na PS4 pre deti?

Pri výbere hry na PS4 pre deti je dôležité zohľadniť vek dieťaťa, jeho záujmy a preferencie. Je dôležité, aby hra bola prispôsobená veku, zároveň aby bola výzvou a rozvíjala schopnosti dieťaťa.

PS4 hry pre deti vyberajte podľa veku

Výber správnej hry môže byť náročný, najmä ak chceme zohľadniť vekové odporúčania a obsah hry. Tu sú niektoré tipy, ako vybrať PS4 hry pre deti podľa jednotlivých vekových skupín:

  • PS4 hry pre deti od 3 rokov sú jednoduché a farebné hry, ktoré rozvíjajú základné motorické a kognitívne schopnosti, ako aj rozpoznávanie tvarov a farieb.
  • Detské hry na PS4 od 6 rokov rozvíjajú logické myslenie, pamäť a koncentráciu, a obsahujú jednoduché úlohy a hádanky.
  • Detské hry na PS4 od 9 rokov sú komplexnejšie hry s príbehmi a postavami, ktoré sú vzdelávacie a zábavné a rozvíjajú kreativitu a fantáziu.
  • PlayStation 4 hry pre deti od 12 rokov poskytujú väčšiu slobodu a možnosť výberu, a umožňujú deťom rozvíjať svoje strategické a taktické schopnosti.

Detské hry na PS4 podľa žánru

PlayStation 4 ponúka široký výber žánrov, od dobrodružných cez edukačné po športové. Stačí si vybrať ten pravý pre vaše dieťa.

  • Dobrodružné hry: Výborné pre deti so zmyslom pre objavovanie.
  • Edukačné hry: Spájajú zábavu s učením a rozvojom.
  • Športové hry: Perfektný výber pre malých športovcov.

Aké sú najlepšie hry na PS4 pre deti?

Na trhu je mnoho hier vhodných pre deti, ale ako vybrať tie najlepšie? Tu je niekoľko odporúčaní, ktoré hry na PS4 pre deti by mohli vaše deti nadchnúť:

  • Príbehové hry ponúkajú zaujímavý príbeh, ktorý deti môžu sledovať a ovplyvňovať svojimi rozhodnutiami.
  • Logické a vzdelávacie hry stimulujú mozog a pomáhajú rozvíjať logické myslenie a riešenie problémov.
  • Športové a tanečné hry sú skvelým spôsobom, ako sa pohybovať a zároveň sa zabaviť.
  • Kreatívne hry umožňujú deťom vyjadriť svoju kreativitu, vytvárať vlastné svety a postavy.

Pamätajte, že hranie by malo byť vždy v rovnováhe s inými aktivitami, ako sú štúdium, šport a trávenie času s rodinou a priateľmi.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
247 položiek
5,0
Lara Croft and the Temple of Osiris
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný, arkády a dobrodružný, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – pokračovanie vynikajúcej zhora videnej akčné kooperatívnej hry Guardian of Light, novo porazte stovky nepriateľov z egyptského podsvetia, vyriešte zapeklité hádanky a vyhnite sa smrtiacim pascám, všetko v nádhernom grafickom háve
11,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX120
4,7
Session: Skate Sim – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: športový a simulátor, – Hra Session: Skate Sim sa inšpirovala zlatým vekom skejťákov, teda deväťdesiatymi rokmi. Umožňuje ti preto zažiť skutočnú skejťácku kultúru. Žiadne skórovanie, len ty, tvoje miesto a tvoja predstavivosť!
25,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1331
5,0
My Friend Peppa Pig – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: detský,
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1129
5,0
L.O.L. Surprise! B.B.s BORN TO TRAVEL – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: detský a párty, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – s 30 scénami v piatich mestách, ktoré môžete hrať, si čoskoro postavíte svoju vlastnú L.O.L. Surprise! zbierku postavičiek, zberateľských bábik a samolepiek. Vystavte ich na módnych prehliadkach a hudobných koncertoch a pracujte spoločne v kooperatívnom multiplayeri až pre štyroch priateľov.
30,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1338
Minecraft Legends – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Piglinova skazenosť sa šíri po celom Nadsvete a spaľuje všetko, čoho sa dotkne. Si hrdina, ktorý ochráni tuto zem? Naplánujte si stratégiu a postavte sa piglinom v epických bitkách – ale pozor: vždy sa bránia. Cez deň dobýjajte základne piglinov a po zotmení bráňte svojich spojencov.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1333
5,0
Farming Simulator 19: Ambassador Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, - Užite si ten najkompletnejší farmársky zážitok všetkých čias! Staňte sa moderným farmárom a rozvíjajte farmu v troch obrovských amerických a európskych prostrediach plných vzrušujúcich nových farmárskych aktivít, plodín a zvierat. Ovládajte cez 475 autentických strojov a nástrojov, medzi ktoré teraz patrí John Deere, ale aj Case IH a mnoho ďalších.
37,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX482ae
5,0
The Grinch: Christmas Adventures – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a detský,
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1503
5,0
PGA Tour 2K23 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: športový a arkády, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – Hra oslavuje Tiger Woodsov odkaz tým, že ho predstavuje ako hrateľného herného profesionála a výkonného riaditeľa, ktorý radí tímu. Vracia sa tiež popredný návrhár kurzov, ktorý hráčom ponúka možnosť postaviť si svoje vysnívané ihriská a zdieľať ich s globálnou online komunitou.
53,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1374
Fortnite: Transformers Pack – PS4
Herný doplnok /DLC–PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, kľúč pre PS Store, žáner: akčný a arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – Vyvaľ sa, vstaň alebo pípni s Transformers Packem! Obsahuje 3 skinov, 3 smerovky na chrbát, 3 krompáče, 2 emotikonov a 1 000 V-Buckov!
27,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1540
4,3 10×
Fortnite: The Minty Legends Pack – PS4
Herný doplnok /DLC–PS4/PS4 Pro, škatuľová verzia, kľúč pre PS Store, žáner: akčný a arkády, na uplatnenie je vyžadovaná základná hra, na online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus – Minty Legends Pack prináša nový obsah do obľúbenej third-person online akčnej hry Fortnite. S týmto balíčkom schladíte každého súpera a udržíte si neustále sviežu hru.
44,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1201
5,0
F1 2020 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor a pretekársky, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – sadnite za volant monopostu formule a bojujte proti tým najlepším jazdcom na svete v doteraz najkomplexnejšie F1 hre. Úplne prvýkrát si tu môžete vytvoriť svoj vlastný tím a zúčastniť sa bojov o pohár konštruktérov!
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX815s
4,0 11×
Farming Simulator 22 - PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, - Preberte úlohu moderného farmára a kreatívne vybudujte svoju farmu v troch rozmanitých amerických a európskych prostrediach. Farming Simulator 22 ponúka obrovskú rozmanitosť farmárskych aktivít, ktoré sa sústredí na poľnohospodárstvo, chov zvierat a lesníctvo - teraz s úžasným prídavkom v podobe ročných období.
40,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1112
Cuphead Limited Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – v tejto klasickej akčnej hre, kde beháte a strieľate, hráte za bratov Cupheada alebo Mugmana, ktorí skúmajú podivné svety a bojujú proti obrovským bossom; obsah balenia – základná hra, DLC s rozšírením The Delicious Last Course, 6 zberateľských kariet Cuphead Funnies, členská karta klubu Cuphead, exkluzívny artwork od Studio MDHR (ručne kreslený obojstranný obal) a fyzická figúrka Ms. Chalice
55,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1407le
Street Fighter 30th Anniversary Collection – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX771
Disney Classic Games Collection: The Jungle Book, Aladdin & The Lion King – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: arkády a detský, – zahrajte si niekoľko rôznych verzií obľúbených hier Aladdin, The Lion King a The Jungle Book, ktoré boli vytvorené v priebehu rokov, vrátane verzií pre konzoly aj handheldy. Táto neuveriteľná kompilácia tvorí doteraz najlepšiu edíciu klasických hier Disney.
26,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1251
4,0
PowerWash Simulator – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus, – PS4 / PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: simulátor, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus; odplavte svoje starosti za upokojujúceho zvuku vapky; vybudujte si vlastnú firmu na umývanie a odomknite si nové nástroje, vylepšenia a ďalšie funkcie – to všetko s jednoduchým uspokojením z toho, že ste všetko umyli do žiarivého lesku
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1484
5,0
Syberia 3 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra a logický, – Ponorte sa do hlbín sveta zaľudneného zmesou pútavých postáv a prežite ďalšie neuveriteľné dobrodružstvo.
Zľavnené -5 %
16,90 € 17,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX985
Fruit Ninja – PS4 VR
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný,
16,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX847
Paw Patrol World – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, adventúra a detský, – Hraj za všetky svoje obľúbené šteniatka, riaď ich vozidla a zabráň superzlodejskému chaosu starostu Humdingera. Užite si celkom nový príbeh a misie inšpirované televíznym seriálom.
32,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1502
Jumanji: Wild Adventures – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a adventúra, – Ponorte sa do nebezpečného sveta Jumanji a vydajte sa na vzrušujúce dobrodružstvo pri hľadaní ukradnutého drahokamu, Jaguárieho oka, a cesty domov.
34,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1495
5,0
Šmolkovia: Misia Zlobyľ – Smurftastic Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný, – zhostite sa úlohy štyroch známych Šmolkov – Šmolinky, Siláka, Mudroša a Maškrtníka – na výprave piatimi odlišnými prostrediami. Cestou ku Gargamelovmu hradu navráťte život šmolkovskej dedinke a pomocou šmolizéra uzdravte všetky rastliny nakazené zlobyľom. Limitovaná Smurftastic Edition obsahuje navyše tri litografie, kľúčenku s tatkom Šmolkom a dva hárky samolepiek.
39,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1203
4,7
Unravel 1+2 – Yarny Bundle – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: adventúra, dobrodružný a logický, – hrdinom nádhernej logickej plošinovky zo Švédska je bavlnená postavička Yarny. A keďže je Yarny obyčajné červené klbko bavlny, vašou úlohou bude preplietať sa nástrahami úrovní, a pritom sa úplne nerozmotať. Unravel je ideálna hra pre hráčov, ktorí si chcú oddýchnuť od bežných hier a radi prežijú trochu netradičné dobrodružstvo.
23,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX589
Mega Man 11 – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: akčný a arkády, – z ikonickej série 2D plošinoviek v klasicky náročnej hrateľnosti prináša nový svieži vizuálny štýl. A to nie je jediná novinka! Dočkáte sa všetkého, od vylepšenia rýchlosti hlavného hrdinu, cez účinnosť zbraní, a to všetko v hrateľnosti, ktorú poznáte dlhé roky. Pokračovanie série, ktorá začala pred viac ako tridsiatimi rokmi, bolo dlho očakávané a je len na vás opäť zastaviť zlého genia Dr. Wilyho.
28,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX570
5,0
Slime Rancher – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), krabicová verzia, žáner: dobrodružný, – Slime Rancher rozpráva príbeh Beatrix LeBauovej – odvážnej mladej farmárky, ktorá sa neváhala vydať tisíc svetelných rokov ďaleko od Zeme na bezmennú cudziu planétu, aby si v neprebádanom, novom svete zarábala na živobytie chovom slizákov.
19,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: MSX1274

Detské hry na PlayStation 4

V kategórii Detské hry na PlayStation 4 máme práve teraz na Alza.sk celkom 247 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné detské hry na PlayStation 4 Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie detské hry na PlayStation 4 Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii detské hry na PlayStation 4 recenzie
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií