Doručení zdarma Alzaboxy

Archív - Strategické hry

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Strategické hry sú žáner počítačových hier, v ktorých môžeš naplno využiť svoje strategické myslenie, schopnosť plánovať a taktizovať. Cieľom stratégie je preskúmať a obsadiť teritórium, vybudovať na ňom zázemie a logistiku (u vojenských stratégií aj armádu) a čeliť nepriateľovi. Nižšie si povieme, aké strategické hry poznáme.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
443 položiek
Autonauts – Nintentdo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Nintendo eShop, žáner: stratégia a simulátor, – Cestujte vesmírom a vytvárajte osady na neobývaných planétach s jediným cieľom: uviesť svety do pohybu pomocou sily automatizácie.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1344
Jagged Alliance 3 - Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dohromady všetky prostriedky, vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0450
Talisman: Digital Edition – 40 th Anniversary Collection
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1429
Talisman: Digital Edition – 40 th Anniversary Collection – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia, – oficiálna adaptácia ikonickej fantasy doskovej hry. Talizman: Digital Edition – 40th Anniversary Collection obsahuje digitálnu verziu všetkých rozšírení, aké kedy pre doskovú hru fyzicky vyšli, takže vaše dobrodružstvá nebudú mať konca!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1296
Gloomhaven: Mercenaries Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, pre online hranie vyžaduje predplatné PlayStation Plus,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1527nad
Gloomhaven: Mercenaries Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG, stratégia a adventúra, – Nech už vás do zeme Gloomhaven priláka túžba po dobrodružstve, alebo vášnivá túžba po zlate trblietavom sa v tme, váš osud bude úplne iste rovnaký. Gloomhaven, digitálna adaptácia uznávanej doskovej hry, v sebe spája taktické RPG a preliezanie dungeónov.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1280
Jagged Alliance 3
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1344nad
Jagged Alliance 3: Tactical Edition
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – Grand Chien, národ bohatý na prírodné zdroje a hlboké politické rozkoly, sa ocitá uprostred chaosu, keď zvolený prezident zmizne a vlády nad vidiekom sa chopí paravojenská skupina známa ako „Légia“. Prezidentova rodina teraz dala dohromady všetky prostriedky, vrátane dohody s mocnou korporáciou Adonis, aby si najala skupinu skúsených žoldnierov, ktorí sú poverení úlohou nájsť prezidenta a znovu v krajine nastoliť poriadok. Tactical Edition je celosvetovo limitovaná na 750 ks
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1344ce
Park Beyond: Impossified Collectors Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Čo keby vaša predstavivosť bola jediným limitom na vytvorenie zábavného parku vašich snov? Vydajte sa na cestu, prehĺbte svoju predstavivosť, postavte a spravujte zábavné parky.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0122ce
Transport Fever 2: Console Edition
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, PS5 (s mechanikou), Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor,
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1425nad
5,0
Transport Fever 2: Console Edition – Xbox
Hra na konzolu – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: stratégia a simulátor, – Poskytnite svetu prepravnú infraštruktúru, ktorú potrebuje, a zarobte hotové imanie vďaka na mieru šitým prepravným službám. Sledujte, ako vaše vlaky jazdia po koľajniciach, ako sa vaše autobusy a nákladiaky rútia po cestách, ako vaše lode brázdia vlny a ako vaše lietadlá vzlietajú do nebies.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0317
Hello Neighbor 2: Standard Edition – Xbox/Windows Digitál
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2031
Hello Neighbor 2: Deluxe Edition – Xbox/Windows Digitál
Hra na PC a Xbox – Xbox One S/Xbox One X, Xbox Series X, Xbox Series S, krabicová verzia s kľúčom na stiahnutie, kľúč pre Xbox Live a Microsoft Store, žáner: stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: MXESD2030
Monster Menu: The Scavengers Cookbook – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia, – Keď sa skupina dobrodruhov ponorí do hlbín neprebádanej kobky, rýchlo zistí, že si odhryzli väčšie sústo, než dokážu rozhrýzť. Beznádejne stratení musia nájsť akékoľvek jedlo a zároveň hľadať cestu von.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1154
GrimGrimoire OnceMore – Deluxe Edition – PS4
Hra na konzolu – PS4/PS4 Pro, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – Využite silu grimoárov a zničte nepriateľov pomocou štyroch rôznych magických škôl, vrátane kúziel, nekromancie, čarodejníctva a alchýmie. Každá škola sa môže pochváliť niekoľkými zručnosťami, ktoré vám umožnia vyvolať najrôznejších užitočných známych, aby plnili vaše príkazy!
Predaj skončil
Objednávací kód: MSX1413
GrimGrimoire OnceMore – Deluxe Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: akčný a stratégia, – Využite silu grimoárov a zničte nepriateľov pomocou štyroch rôznych magických škôl, vrátane kúziel, nekromancie, čarodejníctva a alchýmie. Každá škola sa môže pochváliť niekoľkými zručnosťami, ktoré vám umožnia vyvolať najrôznejších užitočných známych, aby plnili vaše príkazy!
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1156
Fire Emblem Engage
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1141nad
5,0
Fire Emblem Engage: Divine Edition – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Fell Dragon povstane! Hra zo série Fire Emblem sa odohráva na kontinente Elyos, ktorý sa skladá zo štyroch ríš obklopujúcich svätú krajinu v jeho samotnom strede. Pred tisíckami rokov tu vypukla krutá vojna medzi obyvateľmi Elyous a Fell Dragonom. Počas nej začal miestny vyvolávať emblémy, hrdinov z ostatných svetov, aby im prišli pomôcť. Spoločne s emblémami po svojom boku bojovníci každého z národov srdnato bojovali, až nakoniec sa im podarilo Fell Dragona uväzniť. Avšak v poslednom čase sa začínali objavovať správy, že by Fell Dragon mohol byť čoskoro vzkriesený…
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1141de
Foretales – Nintendo Switch
Hra na konzolu – Nintendo Switch, krabicová verzia, žáner: stratégia, – Rozhodnite o osude sveta v dômyselne spracovanej príbehovej kartovej hre Foretales. Foretales prináša unikátny pohľad na žáner dobrodružných hier a ponúka nespočetné množstvo herných štýlov a príbehových liniek, prostredníctvom ktorých môžete zachrániť svet… alebo spôsobiť jeho zánik.
Predaj skončil
Objednávací kód: NSW1138
Mount and Blade II: Bannerlord
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: RPG a stratégia, – Rohy hučia, vrany sa zlietajú. Ríša je rozorvaná občianskou vojnou. Za hranicami vznikajú nové kráľovstvá. Schmatnite meč, navlečte si zbroj, povolajte stúpencov a vyrazte dopredu za víťazstvom a slávou na bojisku Calradie. Upevnite svoju vládu a vytvorte nový svet z popola toho starého.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1387
Warhammer 40K: Inquisitor Martyr Ultimate Edition
Hra na konzolu – PS5 (s mechanikou), Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia,
Predaj skončil
Objednávací kód: PSV0335nad
Warhammer 40K: Inquisitor Martyr Ultimate Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, krabicová verzia, žáner: akčný, RPG a stratégia, – Ako mocný inkvizítor, ktorý pracuje pre Impérium, musíte v rozsiahlej ríši nájsť a zničiť všetky formy Chaosu. Sektor Caligari v poslednom čase čelí náporu skazy. Vašou misiou je preveriť tamojšiu oblasť a zlikvidovať všetky zdroje Chaosu.
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0284
My Fantastic Ranch
Hra na PC – krabicová verzia, žáner: stratégia, – My Fantastic Ranch je herný manažér pre mladých hráčov, zasadený do kúzelného sveta obývaného fantastickými tvormi. Hráč musí adoptovať nových drakov a jednorožcov, starať sa o nich, organizovať lekcie jazdectva a priraďovať správnych študentov k správnym zvieratám a mnoho ďalšieho.
Predaj skončil
Objednávací kód: WG1382
Fallen Legion: Rise to Glory/Revenants Deluxe Edition – Xbox Series X
Hra na konzolu – Xbox Series X, elektronická licencia, žáner: akčný a stratégia, – v tejto vzrušujúcej kolekcii rozhoduje každá vaša voľba o živote a smrti. Akým vodcom sa stanete? Vďaka viac ako 20 rôznym koncom a vetviacim sa príbehom nebudú žiadne dve hrania rovnaké!
Predaj skončil
Objednávací kód: XBSE0261
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií