AD homeoffice AD homeoffice

Súpravy náradia na opravu mobilov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Súpravy náradia na opravu mobilov vieme doručiť už v deň objednávky! Stačí, aby bol vybraný tovar na sklade. Vytvorte si objednávku z pohodlia domova a nechajte si ju doručiť na vašu adresu, do AlzaBoxu alebo na jednu z našich pobočiek. Prečo ešte nakupovať na Alza.sk?

Pokračovať

7 dôvodov, prečo nakupovať Súpravy náradia na opravu mobilov na Alza.sk

  • Máme širokú sieť predajní, kde dodržiavame všetky hygienické opatrenia, a bezkontaktných Alzaboxov (odberných miest) po celom Slovensku.
  • Pri každom tovare hneď vidíte, kedy si ho môžete vyzdvihnúť. Nezabudnite, že doručujeme aj cez víkend.
  • Prijímame väčšinu typov platieb vrátane bezkontaktných a kryptomien.
  • Vrátenie alebo reklamáciu môžete jednoducho vykonať aj v našich Alzaboxoch.
  • Potrebujete poradiť? Naša zákaznícka podpora je tu pre vás 24 hodín denne.
  • Sortiment dopĺňame ponukou príslušenstva aj doplnkových služieb.
  • Pri každom produkte nájdete všetky dôležité informácie. Pri niektorých z nich aj používateľské recenzie, ktoré vám pomôžu s výberom.

Na čo sa zamerať, ak vyberáte Súpravy náradia na opravu mobilov?

Ak si chcete zaobstarať Súpravy náradia na opravu mobilov, je tu pár aspektov, ktoré vám pomôžu pri výbere toho správneho produktu. V ľavom menu môžete využiť parametrický filter a zúžiť si tak ponuku šitú na mieru vašim preferenciám. Rovnako odporúčame využiť zoradenie podľa obľúbenosti či ceny.

Uľahčite si výber. Použite predpripravené filtre pre kategóriu: Súpravy náradia na opravu mobilov

Hľadáte najlepšie Súpravy náradia na opravu mobilov? Pozrite si produkty zoradené podľa predajnosti, prípadne dajte na recenzie od ostatných používateľov.

Najdrahšie vs. najlacnejšie Súpravy náradia na opravu mobilov

Ak vás zaujíma tovar z hľadiska ceny, pozrite sa na najlacnejšie Súpravy náradia na opravu mobilov, alebo vyberte typ zoradenia od najdrahšieho.

Skryť popis
51 položiek
Einhell Precision Bit Set, 66 ks
Sada na opravu elektroniky – súčasťou kufra sú nástrčné hlavice vyrobené z CrV ocele, flexibilný adaptér s dĺžkou 150 mm pre ťažko prístupné miesta, hodinársky skrutkovač s praktickou otážecí hlavou pre 4 mm bity, ktoré sú vyrobené z S2 ocele, kufor obsahuje magnetické zatváranie, teda je možné veko prirobiť z oboch strán
38,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: EINhob022
Einhell Precision Bit Set, 114 ks
Sada na opravu elektroniky – súčasťou kufra je hákový bit a nástrčné hlavice vyrobené z CrV ocele, bity samotné sú vyrobené z poniklovanej S2 ocele, hodinársky skrutkovač je vyrobený z hliníka s otočnou hlavou a magnetom, veko je možné vďaka magnetickému zatváraniu prirobiť z oboch strán
73,90 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: EINhob023
5,0
iFixit iSclack EVO
Sada na opravu elektroniky – montážna svorka na mobilné zariadenia
37,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: IF100g6e

Súpravy náradia na opravu mobilov

V kategórii Súpravy náradia na opravu mobilov máme práve teraz na Alza.sk celkom 51 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné súpravy náradia na opravu mobilov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie súpravy náradia na opravu mobilov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii súpravy náradia na opravu mobilov recenzie
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií