AlzaBoxy Q1 Motorola Edge 50 Family

Hotwav R5 4 GB/64 GB sivý

Zobraziť katalóg
Hotwav R5 4 GB/64 GB sivý
Tablet – displej 10,1" HD 1280 × 800 IPS, MediaTek MT6762 2 GHz, RAM 4 GB, kapacita úložiska 64 GB, pamäťová karta až 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, OTG, 4G/LTE a 3G, zadný fotoaparát 16 Mpx (f/2), predný fotoaparát 16 Mpx (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, odolný podľa IP68 a IP69K, USB-C, 10W rýchle nabíjanie, batéria 15600 mAh, Android 12
Kód:  THTW001b1 Produktové číslo:  R5 gray

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hotwav R5 4 GB/64 GB sivý

Tablet Hotwav R5 bude vaším verným parťákom, s ktorým hravo zvládnete veľa vecí. Dovolí vám pripojiť sa k internetu, zaznamenávať fotografie a videá, ale aj využívať praktické aplikácie či sa baviť hraním hier. Tablet disponuje 10,1" displejom, ktorý je vhodný na použitie na pracovné aj študijné účely. Zamilujú si ho taktiež fanúšikovia hier či milovníci filmov. Všetky operácie a funkcie riadi 8-jadrový procesor MediaTek MT6762. Operačná pamäť ponúka kapacitu 4 GB. Pre súbory, fotky aj videá je k dispozícii 64GB interná pamäť. Tá je ideálna pre väčšinu používateľov a zvládne pojať desiatky nainštalovaných aplikácií. Potrebnú energiu poskytuje batéria, ktorá má kapacitu 15600 mAh. Určite vás osloví aj svojou konektorovou výbavou USB-C. Ponúkaný tablet zvládne náročné situácie bežného života vďaka svojej vodoodolnosti. Jeho ochrana je označená stupňom krytia IP68 a IP69K.

Tablet Hotwav R5 4 GB/64 GB sivý ...
Tablet Hotwav R5 4 GB/64 GB sivý ...

Hlavné vlastnosti tabletu Hotwav R5 4 GB/64 GB sivý

  • Spoznajte zábavu s tabletom Hotwav
  • Všetky operácie a funkcie ovláda 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť disponuje kapacitou 4 GB
  • Tablet je vybavený 10,1" displejom
  • Výhodou je konektorová výbava USB-C
  • Znesie aj nehody spojené s vodou vďaka svojej vodoodolnosti
  • Je chránený na úrovni stupňa krytia IP68 a IP69K
  • Tablet je chránený pokročilým bezpečnostným sklom Gorilla Glass
  • Rozlíšenie hlavného fotoaparátu na zadnej strane je 16 Mpx
  • Tabletu Hotwav zabezpečuje energiu batéria s kapacitou 15600 mAh
  • Bez problémov pracuje dlhšie ako sedem hodín
  • Disponuje možnosťou drôtového nabíjania s maximálnym výkonom 10 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií má vstavaný grafický čip PowerVR GE8320
  • Internú pamäť je možné rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom obstará WiFi, Bluetooth a GPS
  • Do tabletu zasuniete hlavnú Nano SIM a vedľajšiu Nano SIM kartu
  • Na prezeranie obsahu na internete, odosielanie a prijímanie e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete
  • Tablet podporuje funkciu OTG

Na displej tabletu Hotwav je radostný pohľad

Každý moment s tabletom Hotwav bude radostne strávený, lebo so svojím 10,1" displejom a HD 1280 × 800 rozlíšením prináša obsah v dokonalej kvalite. Vzhľadom na jemnosť displeja 149 PPI môžete so záujmom preskúmavať všetok vizuálny obsah. Tablet je chránený už z výroby pokročilým bezpečnostným sklom Gorilla Glass, ktoré poskytuje ochranu proti škrabancom a mechanickému poškodeniu.

Zaznamenávajte pekné okamihy na každom kroku

Tablet má vo svojej výbave na fotenie 16Mpx zadný fotoaparát a 16Mpx predný fotoaparát. S tabletom Hotwav môžete robiť videá v maximálnom rozlíšení 1280 × 720 (HD). Pomocná prisvetľovacia dióda zlepšuje možnosti fotografovania alebo natáčania videí za horších svetelných podmienok. Táto funkcia je vhodná hlavne pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete odfotiť dobre osvetlený portrét. Aj clonové číslo ovplyvňuje expozíciu fotografie. Tablet Hotwav je vybavený f/2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Dá vám možnosť dosiahnuť plytšiu hĺbku ostrosti, čo uľahčuje zaostrenie na objekt a rozostrenie pozadia. Určite vás poteší dostatočné rozlíšenie fotografií 720p (HD) 30fps.

Batéria tabletu má slušnú výdrž

Tabletu Hotwav poskytuje energiu batéria s kapacitou 15600 mAh, ktorá zaručuje výdrž dlhšiu ako sedem hodín. Disponuje možnosťou drôtového nabíjania s maximálnym výkonom 10 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či používanie graficky náročných aplikácií v tablete slúži grafický čip PowerVR GE8320, ktorý disponuje dostatočným výkonom na zvládnutie multimediálneho obsahu.

Tablet Hotwav sa môže pochváliť slušnou pamäťou

Funkcie a operácie tabletu Hotwav má pod kontrolou operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je známy svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu poteší veľkosťou 4 GB, vďaka ktorej môžete hrať hry a obsluhovať niekoľko aplikácií naraz. Pre vaše fotografie, videá a ďalšie súbory je k dispozícii vnútorná pamäť vo veľkosti 64 GB, ktorá je prispôsobená potrebám náročných používateľov, teda si bez problémov poradí s veľkými dátovými súbormi a náročnými 4K videami. Pokiaľ budete mať predsa len pocit, že je pamäť tabletu nedostatočná, môžete ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s maximálnou veľkosťou 1024 GB.

Tablet Hotwav disponuje širokou škálou komunikačných možností

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní WiFi, Bluetooth a GPS. Vďaka WiFi na svojom tablete môžete jednoducho využívať rýchly a stabilný prístup na internet bez nutnosti používať mobilné dáta. Bluetooth technológia vám umožní prepojiť tablet s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby káblového pripojenia. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Táto technologická vychytávka dáva tabletom schopnosť získať presnú geografickú polohu, čo je užitočné pre navigáciu a ďalšie aplikácie. Tablet má slot pre hlavnú Nano SIM a vedľajšiu Nano SIM kartu. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám sprístupnia rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie súborov, sledovanie streamov aj spojenie s ostatnými cez videohovory rýchle bez zádrhov.

Pridané funkcie zvýšia komfort pri používaní

Prežite život naplno s tabletom Hotwav. Na tablete je možné využiť funkciu OTG, čo umožňuje pripojenie ďalších periférií, ako je myš, klávesnica alebo USB disk. K dispozícii budete mať užitočný senzor, ako je pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor a g-senzor, ktorý umožňuje interakciu s okolitým svetom. S orientáciou v meste aj na cestách vám pomôže funkcia digitálneho kompasu, čo vám značne uľahčí orientáciu v priestore. Tablet disponuje gyroskopom, ktorý deteguje polohu zariadenia a automaticky prispôsobí orientáciu obrazovky na optimálny používateľský komfort. Svetelný senzor meria intenzitu okolitého osvetlenia a prispôsobuje jas a kontrast displeja. Tak zaistíte optimálnu čitateľnosť a zároveň šetríte energiu batérie automatickým znížením jasu v temnejšom prostredí. G-senzor slúži na určenie pohybu tabletu v priestore. Dokáže rozlíšiť, či je v pokoji, hojdá sa alebo je napríklad vo vrecku osoby, ktorá sa pohybuje.

Konektory:

USB-C

Senzory:

pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor a g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom)

Rozmery:

168,5 × 252,5 × 15,5 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

960 g

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
10,1" (25,65 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!
Jemnosť displeja
149 PPI Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
10,1" (25,65 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
HD 1280 × 800 Hotovo!
Jemnosť displeja
149 PPI Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
1 024 GB (1 048 576 MB) Hotovo!

Konektory a senzory

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/2 Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1280 × 720 (HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
720p (HD) 30fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Výdrž a výkon

Kapacita batérie
15 600 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
10 W Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz Hotovo!
Model procesora
MediaTek MT6762 Hotovo!
Grafický čip
PowerVR GE8320 Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Funkcie
OTG, Rýchle nabíjanie, Gorilla Glass, Vodoodolný Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
168,5 mm (16,85 cm) Hotovo!
Šírka
252,5 mm (25,25 cm) Hotovo!
Hĺbka
15,5 mm (1,55 cm) Hotovo!
Hmotnosť
960 g (0,96 kg) Hotovo!
Stupeň krytia
IP68, IP69K Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hotwav R5 4 GB/64 GB sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hotwav R5 4GB/64GB šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hotwav R5 4GB/64GB grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hotwav R5 4GB/64GB grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hotwav R5 4GB/64GB szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií