Bestway Plávacie koleso Mickey Mouse

Zobraziť katalóg
Bestway Plávacie koleso Mickey Mouse
5 3 hodnotení
Nafukovacie koleso nafukovací
Kód:  HRAa4348 Produktové číslo:  6942138919493 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bestway Plávacie koleso Mickey Mouse Predaj skončil

Bestway Plávacie koleso Mickey Mouse

Plávací kruh s priemerom 56 cm je určený pre dievčatká a chlapcov od 3 do 6 rokov. Farebné   prevedenie a roztomilý motív Mickey Mouse a jeho priateľov z dielne Walta Disneyho sa im určite hneď zapáči. Pomôcku by mali mať deti neustále na dosah, aspoň do doby, než sa naučia plávať. Avšak ani s kruhom ich nenechávajte bez dozoru a doprajte im radostné a bezpečné šantenie vo vode.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Typ
Kruh Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Kruh Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu se zeptat, na jakou vahu to je vhodne?nikde se to nepise.od 3let je dost nespecificke.dulezite je dle meho vaha, ne vek.

Diskusia a poradňa k Bestway Plávacie koleso Mickey Mouse
Príslušenstvo pre Bestway Plávacie koleso Mickey Mouse Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bestway Plovací kruh Mickey Mouse. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mickey Mouse schwebender Ring. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mickey Mouse schwebender Ring. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bestway úszógumi Mickey egér.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií