Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Motorola Edge 50 Family

HTC U11 Brilliant Black

Zobraziť katalóg
HTC U11 Brilliant Black
4,9 7 hodnotení
Mobilný telefón 5,5" IPS 2560x1440, procesor Qualcomm Snapdragon 835 Octa Core 64bit, RAM 4GB, interná pamäť 64GB, MicroSDXC až 2TB, fotoaparát 12Mpx F/1.7 + 16MPx, optická stabilizácia, GPS, NFC, 3G/LTE, USB Type-C, čítačka odtlačkov prstov, Nano SIM, odolný voči vode podľa IP67, batéria 3000mAh, Android 7.1
Kód:  HT2285a2c Produktové číslo:  99HAMP032-00 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

HTC U11 Brilliant Black

Vlastnosti telefónu

153,9 mm

Exkluzivní zaoblený design

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

75,9 mm

Tenké tělo ze skla

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

7,9 mm

Hmotnosť telefónu: 169 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 7.1

typ operačného systému

Výdrž baterie

3 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

typ SIM karty

Rozměry

75,9 × 153,9 × 7,9 mm

rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

12 + 16 Mpx

fotoaparát

Připojení

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

Micro SD

slot na pamäťové karty

Váha

169 g

hmotnosť telefónu

Najlepší smartfón od HTC si zamilujete na prvý pohľad. Elegantnému telu dáva nádych luxusu sklenený povrch. Pod oslnivým leskom telefónu sa schováva výkon na najnáročnejšie aplikácie aj špičkový fotoaparát, inovatívny spôsob ovládania alebo učenlivý digitálny spoločník.


Unikátny sklenený povrch

Telefón sa pýši exkluzívnym dizajnom. Sklenený povrch dostal vďaka náročnej výrobnej technológii hĺbku a podmanivý lesk, ktoré vám učarujú rovnako ako pekné, zaoblené hrany. Konštrukcia smartfónu je pevná vďaka kovovému rámu a tenká menej ako 8 mm. Vyzerá krehko, ale s odolnosťou IP67 a odolnosťou voči vode alebo prachu niečo vydrží.

Nezdolný výkon

Vnútri smartfónu tlčie osem jadier moderného procesora Qualcomm Snapdragon 835 taktovaných na 2,45 GHz, aplikácie rozhýbu 4 GB pamäte RAM. Miesta na ich inštaláciu skrýva telefón 64 GB, ktoré možno rozšíriť až 2 TB pamäťovou kartou.

Výkon telefónu si užijete na displeji s uhlopriečkou 5,5", ktorý ponúka veľa priestoru na zábavu aj prácu. To všetko v jemnom rozlíšení QHD a s prémiovou kvalitou zobrazenia. Displej je chránený zaobleným sklom Gorilla Glass 5.

Špičkový fotoaparát

Fotografov poteší HTC U11 výnimočným, výborne hodnoteným fotoaparátom. Má rozlíšenie 12 Mpx a extrémne rýchle ostrenie pri všetkých možných svetelných podmienkach. Na vyhotovenie kvalitných snímok pomôže aj vylepšené vyváženie bielej.

Oceníte funkciu Auto HDR Boost na jasnejšie fotografie s dokonalým zachytením farieb, textúry a detailov. Na milovníkov selfie čaká 16 MPx predný fotoaparát. Natočené videá potom podčiarkne plný priestorový zvuk, zachytený vďaka štvorici smerových mikrofónov.

Inovatívne ovládanie

HTC U11 prichádza s revolučnou funkciou Edge Sense. Vďaka nej môžete ovládať rad funkcií jednoduchým stlačením okraja telefónu. S nastavením rôznej intenzity tlaku môžete otvárať aplikácie alebo robiť snímky okamžite, bez jediného dotyku obrazovky. Ovládanie je intuitívne, rýchle a neuveriteľne praktické.

Smartfón U11 je tiež domovom virtuálneho spoločníka. HTC Sense Companion je asistent, ktorý sa od vás bude učiť a úplne sa vám prispôsobí. Zorganizuje pracovné aj súkromné ??záležitosti, poradí alebo upozorní a vie za vás veľa vecí zariadiť.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,5" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2560 × 1440 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
16 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
153,9 mm Hotovo!
Šírka
75,9 mm Hotovo!
Hĺbka
7,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
169 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 000 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,45 GHz (2 450 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 7.1 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jedná se o dual sim verzi? Na stránkách českého HTC se dá koupit jenom Dual Sim a rád bych věděl jestli i toto je Dual Sim. Nemáte nikde uvedeno.

Dobrý den, nabízíte i verzi dual sim? Ptám se, jelikož jsem ji našel na oficiálních stránkách HTC. Děkuji

DOBRY DEN BUDE V NABÍDCE I DUAL SIM VERZE?

Dobrý den, v podrobnostech produktu uvádíte, že se jedná o IPS display, ale podle mě znamých informací to tak není. U11 by měla disponovat klasickým S-LCD 5 generace. Mám tedy mylné informace, nebo nastala chyba u Vás?

Baterie je možno vyjmout? Pokud ne tak bych nerad dopadl jako s HTC One, kde baterie odešla velmi brzy a mobil sloužil jako těžítko...

Dobrý den, rád bych se zeptal, kdy bude zboží expedováno, případně kdy jej můžu očekávat v případě předobjednávky.

Dobrý den, telefon má pouze jednu koncovku USB-C, to znamená, že jej nelze mít na nabíječce a zároveň mít zapojená sluchátka (když třeba koukám na videa), je to tak? Existuje něco jako rozdvojka? Dá se tento problém vyřešit? Děkuji!

Dobrý den, mám zájem o koupi tohoto modelu, předem bych si jej však chtěl prohlédnout a porovnat se zařízením LG V30. Můj dotaz zní, bylo by možné tento telefon vystavit ve Vašem showroomu na Praze 7 - Holešovice, kde máte vystavené právě i LG V30. Děkuji.

Dobrý den, bude v prodeji i HTC U11 128GB? Případně termín naskladnění. Děkuji

Zdravím, mam htc u11, doslo k poskozeni jak predniho displeye tak zadniho krytu. Da se nekde slusne v okoli opavy servisovat? Je to na vymenu.

123
Diskusia a poradňa k HTC U11 Brilliant Black
Príslušenstvo pre HTC U11 Brilliant Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si HTC U11 Brilliant Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte HTC U11 Brilliant Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte HTC U11 Brilliant Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: HTC U11 Brilliant Black.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií