Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Archív - Inteligentné merače kvality vzduchu

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Inteligentný merač kvality vzduchu predstavuje revolučný prístroj, ktorý poskytuje používateľom okamžité údaje o mnohých aspektoch kvality ovzdušia vo vnútorných priestoroch. Meranie kvality vzduchu nikdy nebolo jednoduchšie! S výberom toho ideálneho merača vám poradíme nižšie.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
1,0
iQtech SmartLife DM72B Senzor kvality vzduchu
Merač kvality vzduchu – na stôl, meria CO₂, prchavé organické látky (VOC), teplotu a vlhkosť, funkcia čas a dátum, s 4,3" displejom, batériové napájanie, čierna farba, rozmery 145 × 78 × 97,2 mm (V׊×H)
Predaj skončil
Objednávací kód: iQ21TECH129
SmartAko vybrať centrálnu jednotku pre inteligentnú domácnosť Centrálne jednotky sú srdcom každej inteligentnej domácnosti. Na výber máte buď z tých štandardných, ktoré vyrábajú priamo výrobcovia zariadení pre inteligentnú domácnosť, alebo z radu hlasových asistentov, ktorí zapojenie do smart domácnosti taktiež umožňujú....
Inteligentný hlasový asistent do domácnosti môže byť užitočný pre každého. Pomôže vám pripomenúť dôležité udalosti dňa, poskytne vám prehľad o správach a počasí, ako aj uhľovodíkové prvky vašej inteligentnej domácnosti. To je nové zariadenie Google Nest Hub 2.
Prečo sú infrasauny poslednou dobou tak obľúbené? Mnoho ľudí už objavilo ich jedinečné účinky a pozitívny vplyv na ľudský organizmus. Pobyt v infrasaune zlepšuje zdravotný stav, pomáha predchádzať najrôznejším chorobám, posilňuje imunitu a v neposlednom rade má...
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií