AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

JURA Bezdrôtový vysielač ku Cool Contol 1L

Zobraziť katalóg
JURA Bezdrôtový vysielač ku Cool Contol 1L
Vysielač – k chladničke JURA Cool Control
46,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  JURCC031 Produktové číslo:  24031 Stránky výrobcu
JURA Bezdrôtový vysielač ku Cool Contol 1L 46,90 € Rozbalené

JURA Bezdrôtový vysielač ku Cool Contol 1L

JURA Bezdrôtový vysielač ku Cool Contol 1L je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Bezdrôtový vysielač Wireless Transmitter JURA je voliteľným príslušenstvom k chladničke mlieka JURA Cool Control. Prostredníctvom Bluetooth umožňuje komunikáciu chladničky s kávovarom a zaisťuje tak ich prepojenie. Vďaka vysielaču je chladnička kompatibilná so všetkými plne automatickými kávovarmi JURA, ktoré sú vybavené modulom Smart Connect.Chladnička Cool Control je vybavená zabudovaným ukazovateľom výšky hladiny. Pomocou bezdrôtovej komunikácie informuje priamo na displeji kávovaru o nedostatku mlieka nutného na prípravu nápojov. Pripomenie vám tak, aby ste nezabudli včas doplniť mlieko.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtového vysielača JURA k chladničke mlieka JURA Cool Control

  • Bezdrôtový vysielač Wireless Transmitter JURA
  • Je voliteľným príslušenstvom k chladničke mlieka JURA Cool Control
  • Umožňuje komunikáciu chladničky s automatickými kávovarmi JURA
  • Podmienkou je vybavenie kávovarov JURA modulom Smart Connect
  • Chladnička informuje na displeji kávovaru o nedostatku mlieka
  • Pripravuje mlieko a schladzuje ho na ideálnu teplotu 4 °C

Doprajte si šálku lahodnej kávy s nadýchanou mliečnou penou

Chladničku mlieka JURA Cool Control ocenia všetci milovníci dobrej kávy. Dokonale pripravuje mlieko pre širokú ponuku nápojov. Schladzuje ho na 4 °C, čo je ideálna teplota na získaniehodvábne jemnej a nadýchanej mliečnej peny do obľúbených nápojov, ako sú Flat White či Cappuccino. Chladnička vyniká elegantným dizajnom a kvalitným vyhotovením z vysoko odolných materiálov. Jedinečný doplnokkaždého automatického kávovaru JURA.

Upozornenie:
Bezdrôtový vysielač sa smie používať iba pomocou rozhrania stanoveného spoločnosťou JURA. Slúži na bezdrôtovú komunikáciu medzi prístrojom JURA Cool Control a plne automatickým kávovarom, ktorý musí byť vybavený technológiou JURA Smart Connect. JURA Smart Connect umožňuje ovládanie automatických kávovarov JURA pomocousmartfónu alebo tabletu.

Aplikácia JURA Coffee App Professional umožňuje vykonávať rôzne nastavenia a programovania kávovaru priamo vo vašom smartfóne alebo tablete. Na to budete potrebovať voliteľný vysielač Smart Connect Bluetooth od spoločnosti JURA a aplikáciu JURA Coffee App, ktorá je k dispozícii pre Android.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre JURA Bezdrôtový vysielač ku Cool Contol 1L
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií