Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Stolové lampy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Štýl
Klasický
(61)
(23)
Farba
Biela
(211)
Čierna
(127)
Sivá
(34)
Strieborná
(27)
Modrá
(25)
Materiál
Plast
(324)
Kov
(165)
Hliník
(38)
Keramika
(33)
Silikón
(26)
Miestnosť
Do kuchyne
(20)
Do detskej izby
(398)
Do kúpeľne
(3)
Do spálne
(304)
Do obývacej izby
(259)
Typ svetla
Stolová lampa
(595)
S klipsou
(64)
Dekoračné
(51)
Do zásuvky
(22)
Nástenné
(11)
Ďalšie vlastnosti
Nastavenie chromatickosti
(114)
Nastavenie farby svetla (RGB)
(89)
Pätica
E14
(89)
E27
(55)
Zdroj svetla je integrovaný
(227)
GY6.35
(5)
Svetelný tok
10 lm
9000 lm
-
Farebná teplota svetla
Teplá biela
(193)
Neutrálna biela
(209)
Studená biela
(147)
Príkon
0 W
115 W
-
Najnovšie objednávky

Stolová lampa je vďačným zariadením nielen na nočnom stolíku, ale aj v kancelárii alebo na písacom stole. Vďaka jej flexibilite ju môžete ľahko presúvať. Pokiaľ hľadáte účelové aj dizajnové kúsky, prekvapia vás rozmanité štýly a inteligentné funkcie, ktoré vám niektoré modely môžu ponúknuť. Poradíme vám, ktoré sú tie najlepšie stolové lampy. 

Pokračovať

Stolová lampa by nemala chýbať v žiadnej domácnosti

Stolová lampa nájde využitie takmer v každej miestnosti. Najprv sa zamerajte na to, aký typ hľadáte, primárne podľa umiestnenia a účelu. V ponuke nájdete modely na nočný stolík do spálne, na pracovný alebo písací stôl, ale aj tie s LED technológiou. Nakoniec môžete potešiť aj svojich najmenších, ktorých zaiste očarí veselá stolová lampička do detskej izby. 

Lampy na nočný stolík využijú čitatelia

Lampy na nočný stolík vytvoria v spálni príjemnú a uvoľnenú atmosféru pri čítaní kníh či počúvaní hudby. Nesklamú vás ani v noci, keď vďaka nim ľahko trafíte do postele bez toho, aby ste rušili kohokoľvek iného. Zaobstarajte si klasické nočné lampy, alebo tie s doplnkovými funkciami, ktorými sú napr. dotykové ovládanie a nastavenie farby svetla.

Stolové lampy na písací stôl aj do pracovne

Stolové lampy na písací stôl nechýbajú snáď v žiadnej kancelárii či domácej pracovni. Slúžia na zvýraznenie osvetlenia daného miesta, pokiaľ si pri práci nevystačíte s hlavným svetlom. Stolová lampa s klipom je praktická pre svoju flexibilitu. Ušetrí centimetre na každom stole a navyše ju môžete pripnúť kdekoľvek, či už na nočný stolík, alebo priamo na knihu.

Zjednodušte si vyhľadávanie a nastavte si v parametrickom filtri interiér, do ktorého sa vám stolové svietidlo bude najviac hodiť. Spálňa a pracovňa sú najčastejším umiestnením, existujú však aj kuchynské či kancelárska stolné lampy.

Stolná LED lampa získava na popularite

LED stolové lampy na písací stôl nevyužívajú klasický zdroj svietenia, ktorým je úsporná žiarovka, ale LED technológiu. Majú oveľa dlhšiu výdrž, ale studenší odtieň svetla, a teda nie sú vhodné na osvetlenie spálne. Skvele však ožiaria pracovné miesto a podporia vašu aktivitu. Zároveň sú e tiež ekonomickejším riešením a môžete si vybrať, či vám viac bude vyhovovať LED stolová lampa na baterky, alebo do siete. 

i

LED stolná lampa s displejom

LED stolná lampa s displejom vás bude prehľadne informovať o dôležitých údajoch, ktorými sú napríklad čas, dátum, ale aj teplota v interiéri. Inteligentný displej si môžete nastaviť podľa seba alebo ho úplne zhasnúť. Niektoré lampy na stôl navyše ponúkajú funkciu budíka.

Veselá stolná lampa do detskej izby, ktorá rozžiari oči vášho dieťaťa

Stolná lampa do detskej izby môže slúžiť ako nočná lampička pre najmenších, ktorí sa boja tmy, aj tým starším pri písaní domácich úloh za stolom. Od toho sa odvíja aj dizajn a funkcie osvetlenia. Vyberte svojim deťom hravé stolové lampy s motívmi populárnych postáv a zvieratiek, alebo zostaňte pri tých klasických, ktoré budú skvele slúžiť pri plnení školských úloh. 

Stolné lampy na nočný stolík
Stolná lampa na nočný stolík

Stolová lampa kancelárska
Stolná lampa pre školákov

LED stolové lampy do spálne
LED stolná lampa

Dekoračné stolové lampy pre deti
Detská stolová lampička

Stolová lampička nie je odborníkom iba cez svietenie

Stolová lampička nemusí byť iba dekoratívnym prvkom miestnosti, aj napriek tomu však záleží na jej dizajne. Sami sa rozhodnite, či uprednostníte stránku účelovú, dekoratívnu, alebo obe naraz. Prevedieme vás niekoľkými štýlmi, funkciami, materiálmi a spôsobmi napájania, ktoré vám pomôžu s výberom tej najlepšej stolnej lampičky.

Stolová lampa na baterky alebo do siete?

Stolová lampa na baterky patrí medzi najčastejšie detské svietidlá. Nemusíte sa u nich zložito trápiť so zásuvkou. Spĺňajú aj všetky nároky na bezpečnosť. Solárne stolové svietidlá sú zase vybavené batériou, ktorá je dobíjaná solárnou energiou. Ide o ekologický variant svietenia. Stolové lampičky do siete tradične zapojíte do zásuvkovej zdierky. 

Stolové lampy s LED technológiou sú dnes najrozšírenejšie. Oproti klasickej žiarovke spotrebujú oveľa menej energie pri rovnakej svietivosti. Jednotka, ktorá vyjadruje svietivosť svetla, je lúmen (lm). Dostačujúca hodnota pre stolové lampy je 300 – 400 lúmenov.

Aká môže byť moderná stolová lampa? Dotyková i s časovačom

Moderná stolová lampa nie je odborníkom iba cez svetlo. Jej praktické funkcie siahajú oveľa ďalej, než je iba osvetlenie a zvelebenie daného miesta. Preskúmajte, aké ďalšie vlastnosti by sa vám mohli hodiť. 

  • Stmievateľná lampa – stolová ponúka možnosť zníženia intenzity svetla. Populárnym variantom sú dotykové stolné lampy so senzorom, ktorého sa dotknete a okamžite vytvoríte útulnú atmosféru.
  • Bezdrôtové lampy na stôl sú plnohodnotným svietidlom pre príležitostné aj každodenné svietenie, ktoré je možné prenášať. Fungujú ako každá iná inteligentná elektronika, ktorú pohodlne dobijete cez USB kábel až na niekoľko hodín.
  • Stolné lampy s funkciou nastavenia farby a chromatickosti vám pomôžu spríjemniť vašu prácu aj odpočinok. Teplejšie farby sú vhodné na večerné využitie pred spaním, belšie až modrasté svetlá naopak podporujú sústredenie.
  • Stolová lampička s časovačom umožní dopredu naplánovať, kedy sa lampa automaticky zhasne alebo rozsvieti. Táto funkcia je najčastejšia pri smart svietidlách, nájdete ju však zabudovanú aj pri produktoch bez kompatibility.

i

Inteligentná stolová lampička pre kompatibilnú domácnosť

Smart stolová lampička vás ohromí svojou kompatibilitou s Apple HomeKit, Google Assistant a ďalšími, a teda ju môžete pohodlne ovládať pomocou mobilnej aplikácie. Dostupná je v ponuke aj stolová lampa s nabíjačkou, ktorá vám umožní bezdrôtové nabíjanie vášho inteligentného telefónu. V parametrickom filtri si preto nezabudnite zaškrtnúť všetko, čo by tej vašej rozhodne nemalo chýbať.

Stolové lampy voľte podľa vhodného materiálu

Stolové lampy sa najčastejšie vyrábajú z kovu alebo plastu. Ak si však potrpíte na klasické materiály, rozhodne si nájdete to svoje. Drevená stolová lampa očarí svojím tradičným vzhľadom. Ľahko ju zladíte s ostatným nábytkom a nemusíte sa báť o jej životnosť. Určite nešliapnete vedľa v prípade, že radšej zvolíte keramické stolné lampy.

Dekoratívna lampa na stôl rozžiari každú miestnosť

Ak hľadáte originálny kúsok, ktorý sa bude skvele vynímať na nočnom stolíku alebo komode, dekoratívna lampa na stôl ponúkne riešenie. To však neznamená, že by správne neplnila svoj účel a neponúkla pár užitočných funkcií. Vyberajte z niekoľkých rôznych štýlov od vintage kúskov až po tie dizajnové, alebo zostaňte pri jednofarebnej klasike.

  • Dizajnové stolné lampy plnia prevažne dekoračnú funkciu, ale majú aj veľa funkcií pre tých najnáročnejších používateľov. Mrknite na nespočetné množstvo nevšedných štýlov, ktoré nesmú chýbať v žiadnej modernej domácnosti.
  • Rustikálne stolové lampy obsahujú tradičný dizajn a materiály používané v minulosti v kombinácii s modernými výrobnými postupmi a prvkami. Sú to skrátka jedinečné a veľmi obľúbené stolové svietidlá.
  • Stolová lampa vintage alebo retro štýlu nikdy nezanikne medzi ostatným vybavením priestoru. Jedinečný vzhľad týchto lámp poteší všetkých milovníkov vintage aj provence dizajnu. Môžete si byť istí, že podobný kúsok inde neuvidíte.
  • Čierne stolné lampy prinesú do vašej domácnosti luxusný aj elegantný vzhľad zároveň. Skombinujete ich takmer so všetkým. Ak však pátrate po niečom, čo vašu izbu skôr rozjasní, stolná lampa – biela vás nikdy neomrzí.

Retro stolová lampa
Retro stolová lampa

Rustikálna stolná lampa
Rustikálna stolná lampa

Drevená lampa stolová
Drevená stolová lampička

Keramické lampy stolové
Keramická stolná lampa

Hodila by sa vám vodoodolná lampa? Stolová lampa vždy vlastní dvojmiestne označenie stupňa krytia, ktorým je chránená pred vodou či vniknutím cudzích častíc.

Mrknite na lacné stolné lampy a ušetrite

Ak nie ste nároční a vystačíte si aj s obyčajným osvetlením bez špeciálnych vlastností, pozrite sa na našu kategóriu lacné stolové lampy a neutrácajte za drahé vybavenie. Zoradili sme ich pre vás od tých najlacnejších.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
BenQ ScreenBar Halo Na sklade > 5 ks
Svetlo na monitor – klipsová lampička, na monitor, LED, 6,5W, 2700-6500K, 2 zdroje svetla, stmievateľná, automatická regulácia jasu, bezdrôtový ovládač, USB, strieborno-čierna
142,90 €

2.
Stolová lampa – LED, detská, do spálne, do obývačky, do pracovne, so stmievačom, na písací stôl, s dotykovým ovládaním, s vypínačom, rozmery 40 × 14 × 32 cm (V׊×D), minimálna výška 40 cm
28,78 €

3.
Stolová lampa – detská, na nočný stolík a na písací stôl
23,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
546 položiek
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
Solight - Stolová lampička stmievateľná, 12 W, čierna - Stolová lampa Varianty
4,8 386×
Solight - Stolová lampička stmievateľná, 12 W, čierna
Stolová lampa – LED, moderný a klasický štýl, detská, do spálne, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6000 K, príkon 12 W, s dotykovým ovládaním, možnosť nastavenia farby svetla, rozmery 12,5 × 36 cm (Š×D), minimálna výška 40 cm
Cenová bomba
42,90 € Ušetríte 22 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD070g2
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi čierna s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB - Stolová lampa Varianty
4,6 173×
LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi čierna s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do chodby, do spálne, do obývačky, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 5500 K, príkon 8,5 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 60 × 13,9 × 18,2 cm (V׊×D), minimálna výška 36 cm
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMXX19275
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,7 45×
Solight stolná lampička s bezdrôtovou nabíjačkou WO55-G
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do pracovne, sivá farba, na nočný stolík a na písací stôl, príkon 10 W, rozmery 72,8 × 12 × 19 cm (V׊×D)
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SOL19002
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
4,9 15×
Philips Hue Iris čierna
Stolová lampa – LED, moderný štýl, do spálne, do obývačky, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík, teplé biele, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6500 K, príkon 8,1 W, ovládanie mobilnou aplikáciou, na diaľkové ovládanie, možnosť nastavenia farby svetla, SMART, rozmery 22,2 × 16,5 × 15 cm (V׊×D), minimálna výška 15 cm
Zľavnené -4 %
109,90 € 113,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHL20053
4,9 47×
Xiaomi Mi Desk Lamp 1S
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na písací stôl, s vypínačom, SMART
49,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: XIAOS003a2
4,5 26×
Solight LED, stolová lampička
Stolová lampa – LED, detská, do spálne, do obývačky, do pracovne, so stmievačom, na písací stôl, s dotykovým ovládaním, s vypínačom, rozmery 40 × 14 × 32 cm (V׊×D), minimálna výška 40 cm
28,78 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD2020_21
4,8 50×
Philips Hue GO v2
Stolová lampa – LED, moderný štýl, do spálne, do obývačky, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na nočný stolík, teplé biele, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6500 K, príkon 6 W, ovládanie mobilnou aplikáciou, možnosť nastavenia farby svetla, SMART, rozmery 7,9 × 15 × 15 cm (V׊×D)
92,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHL20002
LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi biela s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB - Stolová lampa Varianty
4,6 173×
LED stolná lampička Immax KINGFISHER Qi biela s bezdrôtovým nabíjaním Qi a USB
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do chodby, do spálne, do obývačky, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 5500 K, príkon 8,5 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 60 × 13,9 × 18,2 cm (V׊×D), minimálna výška 36 cm
50,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMXX19276
USB Playstation Icons Light - Stolová lampa Varianty
4,7 124×
USB Playstation Icons Light
Stolová lampa – detská, na nočný stolík, rozmery 10 × 6 × 30 cm (V׊×D), minimálna výška 10 cm
26,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCH97f
4,4 35×
Solight LED, stmievacia stolová lampička s displejom, 6 W, voľba teploty svetla
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do spálne, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6000 K, príkon 6 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 330 × 15 × 15 cm (V׊×D)
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD070j02
4,7 107×
Immax stolná lampička Leather Black
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do chodby, do spálne, do obývačky, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6000 K, príkon 7 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 40 × 6,5 × 9 cm (V׊×D), minimálna výška 9 cm
34,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMX151an
Immax stolná lampička LED Kingfisher biela - Stolová lampa Varianty
4,6 186×
Immax stolná lampička LED Kingfisher biela
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do chodby, do spálne, do obývačky, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, teplé biele, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 5500 K, príkon 9 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 36 × 13,9 × 18,2 cm (V׊×D), minimálna výška 18,2 cm
38,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMX151r2
4,4 89×
Minecraft – Creeper – dekoratívna lampa
Stolová lampa – detská, na nočný stolík, rozmery 12 × 12 cm (Š×D), minimálna výška 12 cm
18,90 €
Na sklade 4 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHb794
IMMAX LED Cuckoo čierna - Stolová lampa Varianty
4,7 16×
IMMAX LED Cuckoo čierna
Stolová lampa – LED, moderný štýl, detská, do spálne, do obývačky, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, neutrálne biele svetlo, chromatickosť 4000 K, príkon 5 W, s dotykovým ovládaním, rozmery 30 × 7 × 8 cm (V׊×D), minimálna výška 51 cm
28,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: IMMX19001
4,4 89×
Batman Batwing Desk Lamp – lampa
Stolová lampa – detská, výška 60 cm
43,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: GMERCHb553
5,0 16×
Philips Hue Wellness 40801/30/P7
Stolová lampa – LED, moderný štýl, do spálne, do obývačky, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík, teplé biele, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6500 K, príkon 9,5 W, ovládanie mobilnou aplikáciou, SMART, rozmery 19,3 × 18,6 × 18,6 cm (V׊×D), minimálna výška 19,6 cm
118,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ESO510g
4,3
ZAZU – Krab CODY
Nočné svetlo – vnútorné použitie, umiestnenie na nočný stolík, na 3 batérie typu AA, rozmer 10×20×16cm (V׊×D), materiál: plast
51,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAmm00259
4,7 26×
InnoGIO - Lampička KITTY mini
Nočné svetlo – vnútorné použitie, umiestnenie na nočný stolík, zdroj svetla integrovaný LED, príkon 0.3W, vstupné napätie 4.5 V, na 3 batérie typu AAA, dĺžka prevádzky batérie 30 h, rozmer 10×8.5cm (V׊), materiál: silikón
14,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY12769
4,8 38×
Solight stolová lampička stmievateľná 6 W, biela
Stolová lampa – LED, detská, do spálne, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, s dotykovým ovládaním
34,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SD070h4
4,9 33×
Solight stolná lampička WO51-S
Stolová lampa – LED, detská, do spálne, do obývačky, do pracovne, čierna farba, so stmievačom, na nočný stolík a na písací stôl, s dotykovým ovládaním, s vypínačom, rozmery 39,3 × 12 × 45 cm (V׊×D)
72,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SOL19003
4,8 24×
BenQ ScreenBar Halo
Svetlo na monitor – klipsová lampička, na monitor, LED, 6,5W, 2700-6500K, 2 zdroje svetla, stmievateľná, automatická regulácia jasu, bezdrôtový ovládač, USB, strieborno-čierna
142,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BQ003
4,4 34×
InnoGIO lampička KITTY midi
Nočné svetlo – vnútorné použitie, umiestnenie na nočný stolík, zdroj svetla integrovaný LED, príkon 0.3W, vstupné napätie 5 V, na batérie, dĺžka prevádzky batérie 15 h, rozmer 15×11cm (V׊), materiál: silikón
17,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY12770
Philips Hue Bloom v2 Biela - Stolová lampa
Varianty
4,6
Philips Hue Bloom v2 Biela
Stolová lampa – LED, do spálne, do obývačky, do pracovne, biela farba, so stmievačom, na nočný stolík, teplé biele, neutrálne biele, studené biele svetlo, chromatickosť 6500 K, príkon 7,1 W, ovládanie mobilnou aplikáciou, možnosť nastavenia farby svetla, SMART, rozmery 10,1 × 12,6 × 13 cm (V׊×D), minimálna výška 10,1 cm
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PHL20030
4,4 34×
InnoGIO lampička PANDA
Nočné svetlo – vnútorné použitie, umiestnenie na nočný stolík, zdroj svetla integrovaný LED, príkon 1.5W, vstupné napätie 5 V, na batérie, dĺžka prevádzky batérie 10 h, rozmer 14×10×10cm (V׊×D), materiál: silikón
24,90 €
Na sklade 2 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: BABY12777

Stolové lampy

Philips HuePhilips Hue Perifo – koľajnicový svetelný systém na mieru Koľajnicový systém osvetlenia Philips Hue Perifo dokáže svetlo úplne prispôsobiť vašim potrebám. Behom pár sekúnd tak zmeníte nielen intenzitu a farbu osvetlenia, ale aj rozmiestnenie svetelných zdrojov bez nutnosti zložitej montáže.
Nechajte sa inšpirovať výberom vhodného osvetlenia do spálne, ktoré celkovo podčiarkne príjemnú atmosféru miesta, kam chodíme odpočívať, relaxovať a snívať. Poradíme vám, aký luster do spálne, aj to, aké svetlo do spálne na čítanie by u vás nemalo chýbať, a zameriame sa...
Teplé svetlo, studené svetlo. Ako sa líšia? Pochopiteľne v teplote chromatickosti, to znamená vo farbe. Od teploty svetla sa odvíjajú niektoré jeho vlastnosti, ako je napríklad vplyv na náš cirkadiánny rytmus. Všetko, čo potrebujete vedieť o teplote svetla, sa dozviete...
článokSvietivosť žiaroviek (svetelný tok): čo vyjadruje a prečo sa ňou riadiť? Svetelný tok sa udáva v lúmenoch a vyjadruje skutočné množstvo svetla, ktoré svetelný zdroj vyžiari. Ide tak o oveľa lepší parameter na porovnanie „výkonu“ žiaroviek, než je ich príkon vo wattoch, čo je zrejmé pri pohľade na porovnávaciu tabuľku klasických a LED...
Žiaroviek je na trhu veľa typov. Líšia sa od seba predovšetkým použitou technológiou a tiež typom pätice, t. j. spôsobom upevnenia žiarovky do svietidla. Na to, aké sú typy pätíc žiaroviek, vám odpovieme v našom článku.
Index podania farieb (CRI) udáva presnosť, s akou svetlo z určitého zdroja zachováva farby povrchov, na ktoré dopadá.
Viac článkov Všetky články

Stolové lampy

V kategórii Stolové lampy máme práve teraz na Alza.sk celkom 631 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné stolové lampy Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie stolové lampy Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie stolové lampy Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii stolové lampy recenzie
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií