Rapture AD homeoffice

Ledger Nano X Ruby Red Crypto Hardware Wallet

Zobraziť katalóg
Ledger Nano X Ruby Red Crypto Hardware Wallet
4,4 58 hodnotení
Hardvérová peňaženka – šifrovacia, ľahké použitie na Windows, OS X, Linux alebo smartfón (iOS, Android), certifikácia CC EAL5+, chipy: ST33J2M0 + STM32WB55, podpora veľkého množstva mien, možnosť bezdrôtového pripojenia pomocou bluetooth, jednoduché ovládanie
Variant
Kód:  TREZBIT24 Produktové číslo:  LEDGERNANOXRR Stránky výrobcu
Ledger Nano X Ruby Red Crypto Hardware Wallet Predaj skončil

Ledger Nano X Ruby Red Crypto Hardware Wallet

Hardvérová peňaženka Ledger Nano X – získajte moc nad svojimi kryptomenami a NTF

Pokiaľ vlastníte kryptomeny, tak v skutočnosti disponujete súkromným kľúčom, ktorý vám k nim umožňuje prístup. Tento kľúč musíte uchovávať v úplnom bezpečí. Ideálnym riešením, ako ho zabezpečiť, je zaobstarať si hardvérovú peňaženku Ledger Nano X, kde sú nezávislé od tretích strán a odolné voči online hrozbám. Peňaženku Ledger Nano X navyše môžete pomocou Bluetooth prepojiť so svojim mobilným telefónom a svojekryptomeny spravovať aj na cestách. Iste oceníte aj vyhotovenie z odolného plastu a nerezovej ocele a maximálny dôraz na bezpečnosť vašich investícií.

Ledger Nano X Onyx Black Crypto Hardvér Wallet

Všetky vaše kryptomeny na jednom mieste

Na hardvérovú peňaženku Ledger Nano X si môžete nainštalovať až 100 aplikácií naraz, vrátane Bitcoinu (BTC), Etherea (ETH), Ripplu (XRP), Litecoinu (LTC), Bitcoin Cashe (BCH), Stellaru (XLM) a viac ako 5 500-rôznych kryptomien a tokenov. Nespornou výhodou je, že aplikácie môžete podľa potreby odoberať a inštalovať bez toho, aby ste odstránili svoje súkromné kľúče, tie zostávajú na zariadení.

Ledger Nano X Onyx Black Crypto Hardvér Wallet

Hardvérová peňaženka Ledger Nano X využíva pokročilé zabezpečenie

Peňaženka Ledger Nano X je vybavená Bluetooth Low Energy (BLE), vďaka ktorej ju môžete prepojiť s Android a iOS zariadeniami bez nutnosti použitia kábla. Táto funkcia výrazne zlepšuje používateľský komfort, ale vyžaduje oveľa vyššie zabezpečenie. Preto je hardvérová peňaženka Ledger Nano X je postavená na novej hardvérovej architektúre a zároveň využíva výhody univerzálneho bezpečnostného operačného systému BOLOSalebo čip CC EAL5+. Môžete si tak byť istí, že čo sa týka bezpečia, poskytuje peňaženka Ledger Nano X maximálnu možnú úroveň

Ledger Nano X Onyx Black Crypto Hardvér Wallet

Spravujte svoje kryptomeny a NFT, nech ste kdekoľvek

Svoje aktíva môžete jednoducho spravovať na jednom mieste pomocou desktopovej aplikácie Ledger Live Desktop (Windows, Mac, Linux) alebo mobilnej aplikácie Ledger Live Mobile – jediné kontaktné miesto na nákup kryptomien a správu NTF. Zároveň získate prístup do sveta kryptomenových služieb, decentralizovaných a Web3 aplikácií. Pripojte sa aj vy k viac ako 4 miliónom ľudí, ktorí dôverujú Ledgeru.Peňaženka Ledger Nano X je nezávisle certifikovaná (ANSSI) a navrhnutá tak, aby odolala sofistikovaným kybernetickým útokom.

Ledger Nano X Onyx Black Crypto Hardvér Wallet

Používateľsky prívetivé ovládanie

Peňaženka Ledger Nano X je vybavená 100 mAh batériou, ktorá zaručuje až 8 hodín výdrže na jedno nabitie. Na dobitie potom využijete dodávaný USB-A > USB-C kábel. Ovládanie hardvérovej peňaženky spríjemní a uľahčí displej s rozlíšením 128 × 64 pixelov, ktorý vie zobraziť podrobnosti o vašich transakciách. Nechýbajú ani dve tlačidlá.

Ledger Nano X Onyx Black Crypto Hardvér Wallet

Kľúčové vlastnosti hardvérovej peňaženky Ledger Nano X Ruby Red

  • Spravujte kryptomeny odkiaľkoľvek potrebujete
  • Peňaženku Ledger Nano X je možné pripojiť pomocou Bluetooth k mobilnému telefónu
  • Podporuje viac ako 5 500-rôznych kryptomien a tokenov
  • Mobilná aj desktopová aplikácia
  • Peňaženka umožňuje inštaláciu až 100 aplikácií naraz
  • Informačný displej
  • Integrovaná batéria s kapacitou až 8 hodín
  • Pokročilé zabezpečenie – viac vrstiev zabezpečenia, vrátane čipu CC EAL5+ alebo PIN kódu
  • Kompaktné a odolné vyhotovenie z plastu a nerezovej ocele

Parametre a špecifikácia

Konektor
USB-C Hotovo!
Materiál
Plast, Kov Hotovo!
Vyhotovenie
Vysúvací Hotovo!
Výbava
LED signalizácia, Pútko na kľúče Hotovo!
Farba
Červená Hotovo!

Pripojenie

Konektor
USB-C Hotovo!

Spracovanie a funkcie

Materiál
Plast, Kov Hotovo!
Vyhotovenie
Vysúvací Hotovo!
Výbava
LED signalizácia, Pútko na kľúče Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
11,75 mm Hotovo!
Výška
18,6 mm Hotovo!
Dĺžka
72 mm Hotovo!
Hmotnosť
34 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Chcete sa o svete kryptomien dozvedieť viac? Bitcoin | Ako platiť bitcoinom | Bitcoin vs. Bitcoin Cash | Lightning Network | Čo je Blockchain | Satoshi Nakamoto | Ako na ťažbu kryptomeny | Kryptomenové forky | Ripple | Vertcoin | Ethereum | Litecoin | Ethlargement | Zencash | Dash | STORJ | Coinmarketcap | Neo | Cardano .


» Všetky USB-C kľúče

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky USB kľúče na kľúčenku a vtipné USB kľúče
» Všetky USB OTG kľúče (USB do telefónu)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mohu se zeptat, jestli už opravdu přijde 27.6.? Docela by mě to zajímalo, jelikož z Vaší strany odkládáte dostupnost měsíc po měsíci. Děkuji za odpověď PS: Na oficiálních stránkách už ani pre order napsaný nemají, tak nevidím v čem je problém

Dobrý den, po rozbalení jsem si všiml, že USB-C konektor nebyl přelepen ochraným prvkem (jako to má např Trezor). Je to standard u Ledgeru nebo bych měl zakoupený produkt vyměnit za nový? Děkuji

Dobry den, je penezenka omezena nejakym poctem kusu, co se do ni vleze? Nekde jsem videl velikosti penezenky a proto by me zajimalo, jestli je tam nejake omezeni, kdych tam chtel prevest velke mnozstvi kryptomen (mam polkadot, solanu, bitcoin a ether za vice nez 500K €). Dekuji predem za odpoved.

Ledgeru se tady asi nedočkáme, proto klidně využijte 20% na ledger.com na tomto odkazu: Odkaz do neznáma Doručení do 14 dnů přes DHL ověřeno.

Zaujímalo by ma predbežne naskladnenie. Dátum...

Zdravím, bude ještě někdy Ledger Nano X v nabídce? Předem díky za odpověď.

Dobrý deň, ešte sa objavuje problém s nabíjaním?

Dobrý den, je možné nabíjet zařízení přímo ze zásuvky nebo pouze přes USB port počítače? Děkuji

Hi, mam otazku aky je rozdiel mezi ledger s plus a ledger x, dakujem.. na ledger s plus som nenasla na vasej stranke ziadnu recenziu

Jaký je zásadní rozdíl mezi Ledger Nano S a Ledger Nano X ? Děkuji

123...
Diskusia a poradňa k Ledger Nano X Ruby Red Crypto Hardware Wallet
Príslušenstvo pre Ledger Nano X Ruby Red Crypto Hardware Wallet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledger Nano X Ruby Red Crypto Hardware Wallet. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ledger Nano X Ruby Red Crypto Hardware Wallet. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ledger Nano X Ruby Red Crypto Hardware Wallet. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ledger Nano X Ruby Red Crypto Hardware Wallet.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií