Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Lenovo IdeaCentre B50-30 Touch

Zobraziť katalóg
Lenovo IdeaCentre B50-30 Touch
5 9 hodnotení
All In One PC - multidotykový 23.8" 1920x1080 IPS, Intel Core i5 4460S Haswell, RAM 8GB, NVIDIA GeForce GT 840A 2GB, SSHD 1TB + 8GB cache pre zrýchlenie chodu OS, DVD, WiFi, Bluetooth, webkamera, HDMI, USB 3.0, USB klávesnica a myš, Windows 8.1 64-bit
Kód:  TI326p2 Produktové číslo:  F0AU00BGCK Stránky výrobcu

Lenovo IdeaCentre B50-30 Touch

Dotykový displej, úžasný výkon - to všetko v tele jedného monitora? Zdanlivo nemožné želanie sa stáva skutočnosťou. Všetky tieto skvelé vlastnosti totiž kombinuje prepracovaný All In One PC od spoločnosti Lenovo. Vďaka unikátnej konštrukcii vám ušetrí veľa drahocenného miesta na pracovnom stole, všetok hardvér sa totiž ukrýva v útrobách jednej obrazovky.

Kľúčové vlastnosti

  • Multidotykový IPS edge-to-edge displej s uhlopriečkou 1920 × 1080 pixelov a rozlíšením Full HD
  • Podpora až 10 dotykov
  • Reproduktory JPL s technológiou Dolby Home Theater pre krištáľovo čistý zvuk
  • Rýchly procesor Intel Core i5 z rodiny Haswell
  • Grafická karta od Nvidie pre skvelý pocit z hrania aj práce
  • Windows 8.1 v 64-bitovej verzii

Bezchybný monitor

Už na prvý pohľad zaujme Lenovo IdeaCentre B50-30 Touch perfektným IPS displejom s uhlopriečkou 23,8". Jemné rozlíšenie 1920 × 1080 pixelov umožňuje sledovať obraz v najmenších detailoch, a to aj zo širokých uhlov. S podporou až desiatich dotykov zapojíte do práce všetky svoje prsty. Získate tak vysokú flexibilitu aj absolútnu presnosť a s dotykovým ovládaním vás bude každá úloha baviť.
Do monitora sa podarilo umiestniť aj reproduktory značky JBL. Spoločne s technológiou Dolby Home Theater tak máte zaistený krištáľovo čistý a priestorovo dokonalý zvuk. A to ako pri sledovaní obľúbených filmov, tak pri videohovoroch s priateľmi.

Skvelá výbava

Počítač poháňa procesor Intel Core i5 4460S z rodiny Haswell. Ten vďaka technológii Turbo Boost dosiahne frekvenciu až 3,4 GHz a poradí si so všetkými náročnými úlohami. Spoločnosť mu robí grafická karta od NVidie, ktorá zaručuje plynulosť pri hraní či práci v grafických editoroch. Rýchlosť systému podporuje úložisko SSD s veľkosťou 8 GB. Na klasický disk s kapacitou 1 TB potom uložíte všetky svoje dáta.
Predinštalovaný operačný systém Windows 8.1 v 64-bitovej verzii ponúka neobmedzenú voľnosť používania. Veľa aplikácií je totiž prispôsobených práve dotykovému ovládaniu. Samozrejme môžete Lenovo IdeaCentre B50-30 Touch ovládať aj pomocou ergonomickej klávesnice a myši, ktoré dostanete spolu so samotným počítačom.

  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 8.1 Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
23,8" (60,45 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1920 × 1080 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Model procesora
Intel Core i5 4460S Haswell Hotovo!
Frekvencia procesora
2,9 GHz (2 900 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,4 GHz (3 400 MHz) Hotovo!
Max TDP
65 W Hotovo!

Grafická karta

Pamäť grafickej karty
2 GB Hotovo!
Počet stream procesorov
384× Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 a/c Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
3 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
HDMI Hotovo!
Ďalšie
LAN, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor Hotovo!

Skrinka

Šírka
58,1 cm Hotovo!
Výška
47 cm Hotovo!
Hĺbka
20,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
9 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Lenovo IdeaCentre Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Rád bych si nechal poradit s výběrem AIO PC. Padl mi do oka model od LENOVA F0AU00BGCK. Líbí se mi hybridní disk SSHD, ale mám trochu obavu z hlučnosti větráčků. Je použit procesor i5 4460S s 65W. Nehřeje se příliš? Jiné modely mají procesory i5 s 35W i 15W, ale již ne SSHD. Převážně bych PC použil pro běžnou kancelářskou činnost, ale chci mít výkonovou rezervu. Proto nevolím procesor i3 a méně. Snad mi poradíte. Děkuji. S pozdravem Linhart.

Diskusia a poradňa k Lenovo IdeaCentre B50-30 Touch
Príslušenstvo pre Lenovo IdeaCentre B50-30 Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo IdeaCentre B50-30 Touch.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií