Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AD homeoffice

Lenovo K9 4GB modrá

Zobraziť katalóg
Lenovo K9 4GB modrá
4,5 40 hodnotení
Mobilný telefón 5.7" IPS 1 440 × 720, 8-jadrový procesor, RAM 4 GB, interná pamäť 32 GB, microSD až 256 GB, zadný fotoaparát 13 Mpx (f/2.2)+5 Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 13 Mpx+5 Mpx, GPS, Glonass, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov, hybridný slot, neblokovaný, rýchle nabíjanie 10W, batéria 3000 mAh, Android 8.1 Oreo
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  LE1090c2 Produktové číslo:  LEM000003 Stránky výrobcu

Lenovo K9 4GB modrá

Vlastnosti telefónu

153,8 mm

Lenovo K9

72,9 mm

Lenovo K9

8 mm

Hmotnosť telefónu: 155 g

Uhlopriečka displeja

5,7"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 8.1 Oreo

Typ operačného systému

Kapacita batérie

3 000 mAh

Kapacita batérie

Micro Sim

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

72,9 × 153,8 × 8 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

32 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

13 + 5 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Micro SD až 256 GB

Slot na pamäťové karty

Hmotnosť

155 g

Hmotnosť telefónu

Mobilný telefón Lenovo K9 ponúka výborný pomer - cena/výkon. Za príjemnú cenu dostanete kvalitné spracovanie, vysoký výkon a vynikajúci duálny fotoaparát. Na prvý pohľad vás zaujme sklenený dizajn s elegantne zaoblenými rohmi, vďaka ktorým sa telefón pohodlne drží v ruke. Na zadnej strane nájdete čítačku odtlačkov prstov na zabezpečenie telefónu. Pri každodennom používaní aj zábave oceníte vysoký výkon 8-jadrového procesora Helio P22 so 4 GB pamäťou RAM na bleskové reakcie a prepínanie medzi aplikáciami. 32 GB vnútorné úložisko s možnosťou rozšírenia až 256 GB pamäťovou kartou ponúka veľa priestoru na všetky dáta.

Kľúčové vlastnosti mobilného telefónu Lenovo K9, modrý

  • Elegantný sklenený dizajn s kvalitným spracovaním
  • Kvalitný 5,7" displej s pomerom strán 18 : 9
  • Výkonný 8-jadrový procesor Helio P22 so 4 GB RAM
  • Lenovo K9 obsahuje duálny fotoaparát na zadnej i prednej strane
  • Mobilný telefón s USB-C portom a podporou rýchleho dobíjania
  • Operačný systém Google Android 8.1 Oreo
  • Podpora Dual SIM na použitie s dvoma číslami naraz

Duálny fotoaparát na oboch stranách

Displej s veľkosťou 5,7" disponuje rozlíšením 1 440 × 720 na kvalitné a dobre čitateľné zobrazenie so živými farbami vďaka použitej IPS technológii. Displej s pomerom strán 18 : 9 priamo nabáda na hranie hier a sledovanie multimédií. Mobilný telefón Lenovo K9 obsahuje hneď štvoricu fotoaparátov. Na zadnej i prednej strane sa nachádzajú duálne fotoaparáty s rozlíšením 13 + 5 Mpx, ktoré dokážu zhotoviť aj krásne portrétne fotografie. Telefón poháňa batéria s kapacitou 3 000 mAh, ktorú môžete rýchlo dobiť vďaka USB-C portu a rýchlemu 10 W nabíjaniu.


Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
5,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1440 × 720 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
5,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
1440 × 720 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
13 Mpx Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
153,8 mm Hotovo!
Šírka
72,9 mm Hotovo!
Hĺbka
8 mm Hotovo!
Hmotnosť
155 g Hotovo!
Farba
Modrá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
2 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
2 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie hĺbkovej kamery
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť hĺbkovej kamery
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie druhého predného fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť druhého predného fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/2,2 Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Bez stabilizácie Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
10 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
32 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!

Konektory a senzory

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 8.1 Oreo Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den mám takový dotaz. Z jakého duvodu se tento telefon Lenovo K9 již na tomto E-Shopu Alza.cz neprodává a nejen na Alze ale také v jiných E-Shopech.

V parametech jsem nenašel v jakem rozlišení sníma video . Peter

dobrý deň chcel by som sa spýtať či tento mobil má 4 Gb RAM alebo 3 Gb lebo na Lenovo support stránke je napísané že to má 3 Gb. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den. Reklamoval jsem tento mobil z důvodu sekání při hovoru. Dostal jsem hned nový,ale ten to dělá opět. Že bych měl něco špatně nastaveného?nebo je tam nějaká aplikace z továrny,která ruší hovor?nebo prostě tato série má problémy s mikrofónem? Je mi divný,že to dělá i druhý telefon. Poraďte čím to může být,jinak jsem nucen ho vrátit a koupit jinou značku. Děkuji.

Dobrý den, chci ze zeptat jak lze vypnout velice nešťastně nastavenou funkci vytáčení linky 112 stisknutím tlačítka power Burton 3x za sebou. Neustále nechtěně vytáčím linku 112 zejména když mám telefon v kapse a podívám se na hodiny a rozsvítim zhasnu mobil tak pak mi v kapse mluví linka 112. Na podpore Lenovo telefonů zatím nebyli schopni můj problém vyřešit. Funkci nouzového vytáčení jsem v sekci zabezpečení prostě nenašel, stejně tak za boha nebylo možné nic najít na internetu, jen že v Indii mají díky této funkci 10000 nevyžádaných hovoru na linku 112 denně a to mi moc v řešení problémů nepomohlo. Tak zkouším ještě vaší podporu, nerad bych pak platil nějaké pokuty nebo bych musel telefon přestat používat. Předem děkuji za odpověď

Dobrý den, telefon se mi opakovaně po cca 20 minutách odpojuje od wifi sítě a již se nepřipojí - v ikoně wifi se objeví otazník na který musím kliknout a telefon se znovu připojí. Přístroj jsem zhruba po dvouměsíčním užívání reklamoval avšak po třech týdnech mi byl vrácen zpět se sdělením, že se závada neprojevila. Chybu wifi routeru vylučuji, žádné jiné zařízení se od sítě neodpojuje. Žádám Vás o radu jak tento problém vyřešit. Děkuji

Dobrý den, telefon se mi opakovaně po cca 20 minutách odpojuje od wifi sítě a již se nepřipojí - v ikoně wifi se objeví otazník na který musím kliknout a telefon se znovu připojí. Přístroj jsem zhruba po dvouměsíčním užívání reklamoval avšak po třech týdnech mi byl vrácen zpět se sdělením, že se závada neprojevila. Chybu wifi routeru vylučuji, žádné jiné zařízení se od sítě neodpojuje. Žádám Vás o radu jak tento problém vyřešit. Děkuji

Je nebo bude dostupná aktualizace na Android 9 nebo 10?

Dobry den podporuje tento mobil NFC platbu prez telefon dekuji

Diskusia a poradňa k Lenovo K9 4GB modrá
Príslušenstvo pre Lenovo K9 4GB modrá
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo K9 4GB modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenovo K9 4GB blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenovo K9 4GB blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenovo K9 4GB kék.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií