Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Lenovo ThinkCentre Edge 73z 10BD0-030

Zobraziť katalóg
Lenovo ThinkCentre Edge 73z 10BD0-030
4,0 1 hodnotení
All In One PC - 20 "1600x900 LED matný, Intel Core i5 4430S Haswell, RAM 4GB DDR3, Intel HD Graphics 4600, HDD 500GB 7200 otáčok, DVD, WiFi, čítačka kariet, klávesnica, myš, Windows 8 Pro 64-bit - predinštalovaný Windows 7 Professional 64 -bit
Kód:  TI051e4e Produktové číslo:  10BD0030MC Stránky výrobcu
Lenovo ThinkCentre Edge 73z 10BD0-030 Predaj skončil

Lenovo ThinkCentre Edge 73z 10BD0-030

Štýlový počítač zabalený do tela monitora , Ktorý dobre vyzerá a funguje ešte lepšie. Dômyselne vybraný hardvér spotrebováva menej energie než klasické stolné počítače a konštrukcia all-in-one PC vám na stole ušetrí veľa miesta. Nemenej dôležitá je tiež nadpriemerná spoľahlivosť, za ktorú si Lenovo stojí a dodáva ThinkCenter Edge 73z so zárukou tri roky .

Dostatočne veľký 20 "displej disponuje detailným rozlíšením 1600 x 900 pixelov , Podsvietenie je riešené modernými a úspornými LED diódami a matný povrch zabráni odleskom znepríjemňujúcimi prácu s počítačom. Je vybavený VGA vstupom , Ktorý umožní zobrazenie plochy a ovládanie iného počítača alebo zariadenia pripojeného cez tento vstup.

Výkon počítača obstaráva procesor Intel Core i5 4430S z radu Haswell, ktorý vyniká dostatočným výkonom aj malou spotrebou as tým spojeným malým zahrievaním. Štyri fyzické jadrá tikajú na frekvencii 2,7 GHz a v prípade potreby sa zvýši automaticky frekvencie na 3,2 GHz. Výkon počítača je podporený 4 GB RAM a ponúkne 500 GB úložného priestoru . Súčasťou procesora je aj integrované grafické jadro Intel HD Graphics 4600 , Ktoré je stavané na akceleráciu videí alebo grafického prostredia najnovšieho operačného systému a umožní si zahrať aj menej náročné počítačové hry. All In One PC má predinštalovaný operačný systém Windows 7 Professional v 64-bitovej verzii, ktorý vás prevedie prácou i zábavou. Navyše Windows 7 môžete zadarmo upgradovať na Windows 8 Professional vďaka dodávanému Recovery DVD s týmto systémom.

Pre vylepšenie komunikácie s priateľmi či rodinou môžete využiť zabudovanú webkameru . Pre zachytenie zvuku sa využíva digitálny duálny mikrofón s potlačením šumu . Dôležité dáta je nutné mať vždy zálohované, k čomu vám poslúži DVD napaľovačka na bočnej strane monitoru alebo čítačka pamäťových kariet . K internetu si počítač pripojíte cez gigabitové LAN rozhranie alebo bezdrôtovo pomocou Wi-Fi . Súčasťou balenia je praktický set klávesnica s optickou myšou . Ďalšie periférie bezproblémovo pripojíte cez jedno zo štyroch USB 2.0 alebo môžete využiť 2 moderné vysokorýchlostné USB 3.0 . Veľmi užitočný je VGA výstup pre pripojenie ďalšieho zobrazovacieho zariadenia, ktorým môže byť napríklad projektor alebo ďalší LCD.

Získate aj sofistikovaný softvér Lenovo Solution Center , Ktorý je zjednodušene povedané prístrojovou doskou, ktorá odráža celkové zdravie systému. Tento diagnostický nástroj hardvéru umožňuje rýchly a jednoduchý prístup k často používaným nástrojom pre správu systému, vrátane zálohovania a obnovenia, antivírusové ochrane a nastavenia firewall, aktualizáciám systému/softvéru, pripojenie k internetu a službe podpory.
  • Pokiaľ chcete, aby sme vám nastavili počítač už pri prvom spustení, využite spoločne so zakúpeným zariadením našu službu „Prvé spustenie počítača“.

Parametre a špecifikácia

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Operačný systém
Windows 7 Professional Hotovo!
Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!
Uhlopriečka displeja
20" (50,8 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1600 × 900 px Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 7 Professional Hotovo!

Použitie

Typ zostavy
All-in-one PC Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
20" (50,8 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
1600 × 900 px Hotovo!

Procesor

Rad procesora
Intel Core i5 Hotovo!
Frekvencia procesora
2,7 GHz (2 700 MHz) Hotovo!
Cache procesora
6 MB Hotovo!
Core Boost Frekvencia
3,2 GHz (3 200 MHz) Hotovo!
Max TDP
65 W Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
HD Graphics 4600 Hotovo!

Základná doska

Socket
Intel 1150 Hotovo!

Disk

Kapacita úložiska
500 GB (0,5 TB) Hotovo!

Výbava

Základná výbava
Čítačka pamäťových kariet, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi Hotovo!
Typ WiFi
802.11 b/g/n Hotovo!

Farba a vyhotovenie

Farba
Čierna Hotovo!

Zdroj

Zdroj
150 W Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
4 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
1 600 MHz Hotovo!
Maximálna kapacita RAM
16 GB Hotovo!
Počet slotov RAM
2 ks Hotovo!
Počet osadených slotov
1 ks Hotovo!

Výstupy

USB 2.0
4 × Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
2 × Hotovo!
Grafické
VGA D-SUB Hotovo!
Ďalšie
LAN, PS/2 Hotovo!

Skrinka

Šírka
506 mm Hotovo!
Výška
362 mm Hotovo!
Hĺbka
66 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,3 kg Hotovo!

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo
Myš, Klávesnica Hotovo!

Produktový rad

Rad počítača
Lenovo ThinkCentre Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenovo ThinkCentre Edge 73z 10BD0-030 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo ThinkCentre Edge 73z 10BD0-030.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií