Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Lenovo Yoga C930-13IKB Iron Grey

Zobraziť katalóg
Lenovo Yoga C930-13IKB Iron Grey + aktívny stylus Lenovo
Tablet PC – Intel Core i7 8550U Kaby Lake R dotykový 13.9" IPS lesklý 3840 × 2160, RAM 16GB DDR4, Intel UHD Graphics 620, SSD 1000GB, podsvietená klávesnica, webkamera, USB 3.2 Gen 1, USB-C, čítačka odtlačkov prstov, WiFi 802.11ac, 4-článková batéria 60 Wh, Windows 10 Pro
Jazyk klávesnice a OS lokalizovaný pre CZ
Kód:  NT302o3k9p Produktové číslo:  81C4002MCK Stránky výrobcu

Lenovo Yoga C930-13IKB Iron Grey

KONVERTIBILNÝ 2 V 1 S PRÉMIOVÝM DIZAJNOM

Lenovo Yoga C930 prináša atraktívny dizajn spolu s unikátnou rotujúcou zvukovou lištou s reproduktormi Dolby Atmos. Zamilujte sa do jasného 13,9" displeja s jemným rozlíšením, ktorý poskytuje neuveriteľne verné farby. Vysoký výkon najnovších procesorov Intel umožňuje pracovať naplno a bez obmedzovania. Dokonalá hliníková konštrukcia zaisťuje nízku hmotnosť a vysokú odolnosť. Integrované dotykové pero poskytne priestor na rozvíjanie vašej kreativity a duálna WiFi zaručí, že už nikdy nebudete offline!


Yoga C930

Tenké a ľahké vyhotovenie

Nový Lenovo Yoga C930 s prémiovým dizajnom vyzerá skvele. Šasi z hliníka je neuveriteľne odolné a tiež ľahké – hmotnosť notebooku je len 1,38 kg. Nízka hmotnosť spolu s výdržou až 14,5 hodiny na jedno nabitie robí z notebooku Yoga C930 výnimočné mobilné zariadenie na cesty.

Yoga C930

Výkonné procesory Intel

S prémiovými procesormi Intel ôsmej generácie zvládnete svoju prácu rýchlejšie. Veľká RAM pamäť s kapacitou 16 GB v kombinácii s vysokým výpočtovým výkonom umožní beh aj tých najnáročnejších aplikácií. A rýchly SSD disk s kapacitou 1 TB zaistí okamžitý štart počítača, načítanie aplikácií rýchlosťou blesku.

Yoga C930

Displej s jemným rozlíšením

Vďaka UHD rozlíšeniu na veľkom 13,9" displeji uvidíte každý detail. Kvalitný IPS panel a 72 % pokrytie farebného gamutu zaisťuje prvotriedny farebný výstup. Vstavané aktívne pero vám umožní preniesť svoje nápady a fantázie na displej rovnako, ako by ste písali na papier. A čo viac, pero sa po vložení do notebooku automaticky nabíja!

Yoga C930

Viac režimov použitia

Yoga C930 sa prispôsobí vašim požiadavkám. Ľahko sa môže z notebooku premeniť na tablet, rovnako ako na stan či stojanček, takže ho môžete používať presne tak, ako zrovna budete potrebovať.

Yoga C930

Dokonalý zvuk

Vychutnajte si špičkový zvuk s rotujúcou zvukovou lištou s reproduktormi Dolby Atmos. Na notebooku Yoga C930 si pri sledovaní filmu budete pripadať, akoby ste sedeli v kine.

Yoga C930

Thunderbolt 3

S najnovším konektorom USB-C s podporou Thunderbolt 3 ľahko pripojíte všetky svoje doplnky – od externého monitora, až po rýchly externý disk.



Parametre a špecifikácia

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 8550U Kaby Lake R Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Typ úložiska
SSD Hotovo!
Uhlopriečka displeja
13,9" Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 000 GB Hotovo!

Procesor

Typ procesora
Intel Core i7 Hotovo!
Modelové označenie procesora
Intel Core i7 8550U Kaby Lake R Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
1,8 GHz (1 800 MHz) Hotovo!
Core Boost Frekvencia
4 GHz (4 000 MHz) Hotovo!
Cache procesora
8 MB Hotovo!

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM
16 GB Hotovo!
Frekvencia pamäte
2 400 MHz (2,4 GHz) Hotovo!

GPU značka/model

Značka grafickej karty
Intel Hotovo!
Model grafickej karty
UHD Graphics 620 Hotovo!

Operačný systém

Operačný systém
Windows 10 Pro Hotovo!

Pevný disk

Typ úložiska
SSD Hotovo!
Kapacita úložiska (HDD + SSD)
1 000 GB Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
60 Wh Hotovo!
Počet článkov
Hotovo!
Maximálna výdrž batérie
12 h Hotovo!

Konštrukcia

Konvertibilita
Preklopiteľný Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1,38 kg Hotovo!

Rozmery

Šírka
322 mm Hotovo!
Maximálna výška
15 mm Hotovo!
Hĺbka
227 mm Hotovo!

Jazyk klávesnice

Jazyk klávesnice
CZ Hotovo!
Viac parametrov

Lenovo je najväčším svetovým výrobcom počítačov. Bolo založené v roku 1984. Jeho pôvodný názov bol Legend. Neskôr sa premenovalo na Legend Novo („nová legenda“), skrátene Lenovo. V roku 2005 prevzalo počítačovú divíziu IBM, čím sa zaradilo medzi najväčších výrobcov počítačov na svete. Podobne ambiciózny plán má rovnako na poli mobilných telefónov, kde by rado predbehlo Apple a Samsung.

Že nejde iba o rétorické cvičenie, názorne spoločnosť predviedla v januári 2014 prevzatím mobilnej divízie spoločnosti Motorola Mobility. Okrem vyššie spomínaného Lenovo produkuje aj tablety, severy, monitory, televízory alebo napríklad úložné jednotky. Výrobky Lenova v sebe účelne spájajú nekompromisnú kvalitu za priaznivú cenu. Sú tak správnou voľbou pre každého šikovného zákazníka.

Poznámka:
  • Pokiaľ nie je uvedené inak, tak výrobok obsahuje českú klávesnicu.

  • Informácie o zobrazenej kapacite v operačnom systéme Windows.
  • Podrobnosti o výdrži pri prevádzke na batérie.
  • Viac informácií o inštalačných médiach a možnostiach obnovy operačného systému.
  • Konfigurácie 2v1 sú pevné, nemožno ich žiadnym spôsobom upravovať. Zmena konfigurácie je možná iba u pamäte alebo pevného disku, pričom je potrebné si pôvodné komponenty uschovať pre prípadnú reklamáciu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, můžete mi doporučit redukci z USB-C na HDMI? Koupil jsem redukci Trust a ntb jí nerozpozná. Zkoušel jsem u dvou stejných c930 a obou to nešlo.

Existuje k tomuto modelu i replikátor?

Připojím prosím tento pěkný kousek ke 4k tv?

Diskusia a poradňa k Lenovo Yoga C930-13IKB Iron Grey
Príslušenstvo pre Lenovo Yoga C930-13IKB Iron Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenovo Yoga C930-13IKB Iron Grey kovový.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií