AP+ nový vizuál Aplikace

Okuliare

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Druh
Slnečné
(344)
Dioptrické
(253)
Na PC
(435)
Dioptrie
0
(62)
0,2
(46)
0,5
(44)
1
(51)
1,25
(1)
UV ochrana
UV400
(624)
UVA
(21)
UVB
(77)
UVC
(10)
Slnečný filter/zatienenie
S0
(118)
S1
(4)
S2
(9)
S3
(283)
S4
(3)
Vlastnosti skiel
Ochrana pred poškriabaním
(137)
Ochrana proti roztriešteniu
(37)
Panoramatický výhľad
(2)
Polarizačné
(111)
Vodoodpudivá úprava
(4)
Farba rámika
Čierna
(466)
Modrá
(161)
Červená
(116)
Sivá
(79)
Hnedá
(66)
Najnovšie objednávky

V dnešnej modernej dobe stále pribúda osôb, ktoré potrebujú okuliare. Éra, kedy sa za ich nosenie ľudia hanbili, je preč, navyše ich niektorí majú ako módny doplnok. Môžete ich vyberať podľa materiálu, tvaru rámov a vlastností skiel – pri voľbe berte do úvahy aj typ tváre. Pozrite sa, ako vybrať okuliare, aby vám sadli čo najlepšie.

Pokračovať

Ako vybrať okuliare, aby splnili svoj účel? Poraďte sa!

Pre niekoho sú okuliare módnym doplnkom, kým pre iného sú každodenným pomocníkom. Preto vyberajte starostlivo, a to práve vtedy, keď ich potrebujete na celodenné nosenie kvôli korekcii zraku. Niektorí ľudia párkrát denne siahnu do puzdra pre okuliare na čítanie, ale aj ich občasné používanie si zaslúži pozornosť pri výbere. A to isté platí aj pre slnečné okuliare. Preto odporúčame mať vopred pripravené údaje od očného lekára, alebo optika.

Na akých 5 vecí si dať pozor, keď vyberáte dioptrické okuliare

Prehliadanie faktu, že potrebujete dioptrické okuliare, môže viesť k únave, bolestiam hlavy, alebo k zhoršovaniu zraku. Najčastejšími poruchami zraku sú krátkozrakosť, ďalekozrakosť, astigmatizmus, sivý zákal a zelený zákal. Deti sa stretávajú najčastejšie s tupozrakosťou, na ktorú pomáhajú detské okuliare a okluzor. Ako sa pri výbere nezmýliť?

  1. Šírka okuliarov by nemala presahovať lícne kosti.
  2. Rám či obrúčka by mali byť prinajlepšom tesne pod úrovňou obočia.
  3. Oko je na strede očnice (časť okuliarov so šošovkou).
  4. Spodná časť skla sa nedotýka tváre.
  5. Pri silných dioptriách voľte stenčené šošovky, aby oko v okuliaroch vyzeralo prirodzene.

Kto už okuliare nosí a potrebuje nové, môže pri ich výbere vychádzať z údajov, ktoré nájde na vnútorných nožičkách (straniciach).

Okuliare na diaľku

Hotové okuliare do diaľky pomáhajú pri korekcii krátkozrakosti. Šošovky majú mínusovú hodnotu dioptrií a posúvajú obraz na sietnici tak, aby sa zaostril. Ide a o najčastejšiu očnú vadu.

Okuliare na blízko

Pri ďalekozrakosti vám pomôžu okuliare na blízko. V oku dochádza k nedostatočnej lámavosti šošovky a svetlo sa zbieha až za miestom ostrého videnia, preto sa na sietnici premietne rozostrený obraz. Šošovky disponujúce plusovou hodnotou korigujú túto vadu. Do pol dioptrie dokáže oko samo doostrovať, ale pre vyššie dioptrie už treba nosiť okuliare.

i

Pozor na astigmatizmus

Asigmatizmus je pridružená očná vada vznikajúca z nerovnomerného zakrivenia oka. Ľudia vnímajú horšie hĺbky, kontrast, priestor, detaily, alebo zamieňajú znaky. Na korekciu sa používajú špeciálne cylindrické sklá – vo variante pre okuliare dámske, ako aj pánske. 

Multifokálne okuliare

Multifokálne okuliare majú v šošovke zabudovaných viacero optických zón. Sú vhodné ako pre krátkozrakosť, tak aj pre ďalekozrakosť. Zóny sú umiestnené do kruhu, teda v centre leží dioptria na blízko, v okrajoch na diaľku. Človek musí otáčať celú hlavu smerom kam sa pozerá. Ide o vhodné okuliare na čítanie aj na pozorovanie všetkých vzdialeností. 

Bifokálne okuliare alebo zastarané okuliare na čítanie

Ako okuliare na čítanie slúži spodná časť šošovky, zvyšok je zameraný na diaľku – v minulosti boli obľúbené, pretože namiesto dvoch zrazu stačili jedny okuliare. Dnes sa nahrádzajú multifokálnym variantom, ktorý umožňuje vidieť do všetkých vzdialeností. Bifokálne okuliare sú iba na diaľku, alebo na čítanie, iné vzdialenosti sú rozmazané.

Na čo sú dobré nedioptrické okuliare?

Nedioptrické okuliare, okuliare bez dioptrií alebo fenomén falošných okuliarov najviac spopularizovali známe osobnosti zo sociálnych sietí. Chceli zvýrazniť črty tváre, alebo psychologicky zapôsobiť na obdivovateľov. Či už ide o doplnok vášho módneho štýlu, chcete vyzerať viac sofistikovane alebo vzbudiť rešpekt, môžu vám okuliare bez dioptrií taktiež chrániť zrak – na trhu dostupné sú s UV filtrom, antireflexnou úpravou alebo ochranou pred modrým svetlom.

Dámske okuliare bez dioptrií

Dámske okuliare ako módny doplnok.

Slnečné okuliare nielen do sparného leta

Kvôli ochrane očí si mnohí z nás kupujú slnečné okuliare. Môžete ich kúpiť zvlášť, alebo vybrať dioptrické sklá s rôznymi funkciami. Veľa šošoviek má samozafarbovaciu úpravu s UV filtrami. Hovorí vám niečo slnečný magnetický klip? Nacvaknete ho spredu a máte okuliare slnečné – dioptrické, ktoré držia vďaka malým magnetkám. Obľúbené sú polarizačné sklá, ktoré odrážajú oslňujúce odlesky hladkých plôch.

i

Pilotky, alebo okrúhle okuliare lenonky?

  • Pilotky predstavujú obľúbený tvar slnečných okuliarov – inšpirujú sa u kapitánov lietadiel a stíhačiek. Vo variante pilotiek nájdete nielen dámske, ale aj pánske okuliare.
  • Lenonky sú retro kúskom, ktorý je obľúbený dodnes. Nielen John Lenon nosil tieto okrúhle okuliare. Harry Potter tiež.

Pre hráčov alebo do kancelárie zvoľte okuliare proti modrému svetlu

Okuliare proti modrému svetlu ocenia všetci, ktorí vlastnia počítače, mobily a tablety. Túto modifikáciu majú ako dioptrické, tak aj nedioptrické šošovky – sklá sú sfarbené dožlta. Väčšina kancelárskych pracantov uvíta pánske okuliare s úpravou proti modrému svetlu, ktoré môžu nosiť celý deň. Keďže je možné nedioptrický variant nasadiť na nos iba pri práci pred obrazovkou, ocenia tieto modely niektoré ženy vyberajúce dámske okuliare na občasné nosenie.

Ako si vybrať okuliare podľa veľkosti?

Aj veľkosť rámov nám pomôže si vybrať okuliare. Obruby sa líšia podľa toho, pre koho sú určené (toto delenie je ale skôr orientačné). Niektoré ženy môžu mať mohutnejšiu tvár, a naopak existujú muži s drobnejšou tvárou. Všeobecne sa veľkosti označujú písmenami S až XL (S je najmenšia), prípadne je v ponuke univerzálne spracovanie.

  • Dámske okuliare
    • Sú určené primárne pre ženy, pretože oproti pánskym modelom bývajú drobnejšie. Na trhu sú v mnohých variantoch, farbách a štýloch, ktoré rozjasnia každú ženskú tvár.
  • Pánske okuliare
    • Tie vyhovujú predovšetkým mužom, pretože sú často širšie alebo mohutnejšie. Pánske okuliare sa vyrábajú aj v najrôznejšom športovom vyhotovení, aby si vybral skutočne každý.
  • Detské okuliare
    • Sú určené pre tie najdrobnejšie tváričky, a preto sa vyrábajú z ľahkých a odolných materiálov. Vzhľadom na to, ako vaši najmenší rastú, budú okuliare pre deti potrebovať častejšiu výmenu rámov. 

Keď rámy na okuliare majú to pravé kúzlo

Viac populárne je zvoliť rámy na okuliare podľa toho, ako lemujú šošovky, alebo podľa tvaru tváre, na ktorý sú určené.

  • Celorám, okuliare s očnicami, celoobruby sú výrazy pre rámy, ktoré po okraji obopínajú celú šošovku. Tvár získa jasné kontúry a sklá okuliarov zase ochranu.
  • Polorám, poloobruby sú perfektným kompromisom pre všetkých, ktorí nechcú mať ani veľa, ani málo výrazné okuliare – lem rámov siaha do polovice šošovky. Modely sú prirodzené, ale vyžadujú citlivé zaobchádzanie.
  • Bezrámové, okuliare bez očníc, bezobrubové, vŕtané sú sklá prepojené nosníkom a stranice vedú z boku do šošoviek. Také vyhotovenie pôsobí nenápadne, pretože nemajú obrúčky. Niektoré dioptrie nemožno takto upraviť.

Štýlové dioptrické okuliare podčiarkujú krásu tváre

Dizajnové dioptrické okuliare nám ponúkajú ešte jedno populárne delenie určené na ich výber. Je ním tvar tváre, na ktorý nesmieme zabúdať – ku každej tvári ladí iný typ okuliarov. Vhodný dizajn môže krásu tváre zvýrazniť.

Okrúhla tvár pre hranaté okuliare alebo polorám

Polorám či hranaté okuliare okrúhlu tvár krásne predĺžia – hrany rozbijú zaoblenosť a podčiarknu mäkké črty tváre. Spodné obrúčky by mali nadväzovať na lícne kosti.

Hranatá alebo štvorcová tvár pre okrúhle okuliare

Výrazné línie tváre s hranatými čeľusťami a širokým čelom zmäkčia okrúhle okuliare, rámy by potom mali byť užšie a decentnejšie. Okuliare budú na tvári vyzerať dobre, keď bude spodná očnica mierne nad lícnou kosťou.

Odvážnejším povahám so štvorcovou tvárou budú dobre sedieť aj extravagantnejšie okuliare – lenonky.

Oválna tvár pre rôzne typy okuliarov

Takáto tvár je najviac univerzálna, čo nemusí byť vždy výhoda. Vyhnite sa okuliarom s veľkými obrúčkami. Pokiaľ chcete vaše rysy podčiarknuť, vyberte hranaté, pokiaľ naopak zmäkčiť, voľte okrúhle. Môžete experimentovať.

Trojuholníková alebo srdcovitá tvár pre oválne okuliare

Srdcovitá tvár je typická rozsiahlym čelom, veľkými čeľusťami a ostrou bradou. Nemusíte sa báť výraznejších a širších obrúčok. Voľte také okuliare, ktoré vyzdvihnú vašu hornú polovicu tváre a odvedú pozornosť od brady.

Ľuďom s trojuholníkovým tvarom tváre skvele sadnú modely typu Cat eye (mačacie okuliare). Rámy, ktoré sú širšie ako čeľusť, opticky vyvažujú tvar tváre. 

Luxusné dioptrické okuliare dámske pre okrúhlu tvár
Okrúhla tvár

Moderné dámske dioptrické okuliare pre hranatú tvár
Hranatá tvár

Dioptrické okuliare dámske vhodné pre trojuholníkovú tvár
Srdcová/trojuholníková tvár

Pôvab okuliarov sa skrýva v materiáli

Tiež materiál formuje tie pravé okuliare. Pri jeho výbere sa zamyslite, či nie ste alergickí na kov, alebo na zmäkčovacie látky v plastoch. Detské okuliare si v tomto ohľade zaslúžia špeciálnu pozornosť. Ak ste alergici, a napriek tomu túžite po rizikovej surovine, voľte špeciálny materiál pre alergikov. Najčastejšie sa stretnete s kovom (titanom), plastom, kombináciou kovu a plastu alebo aj s drevom. Zvolený materiál však ovplyvňuje odolnosť a náročnosť údržby.

Aké vlastnosti môžu mať sklá okuliarov

Šošovky okuliarov sa väčšinou vyrábajú z moderných plastov, ale aj napriek tomu sa im vžil názov sklá, podľa ich pôvodného materiálu. Takéto sklá môžu mať rôzne vlastnosti, ktoré vám uľahčia život aj prácu.

  • Zlepšenie farieb
    • Je určené pre osoby s poruchou farebného videnia – vďaka zafarbeniu šošoviek môžu lepšie rozlišovať farby.
  • Tvrdenie
    • Ide o zvýšenú ochranu šošovky proti poškriabaniu.
  • Polarizácia
    • Úprava pre tmavé sklá. Znižuje riziko oslnenia, pomáha lepšiemu vnímaniu farieb a kontrastu pri intenzívnom svetle alebo tieni, pomáha proti únave očí. Pozor, môže ovplyvňovať vnímanie LCD obrazoviek.
  • Zrkadlové sklá
    • Táto modifikácia vám umožní sa za sklami schovať, odráža totiž svoje okolie rovnako ako zrkadlo. Používa sa na slnečné okuliare.
  • Samozatmavovanie/samozafarbovanie
    • Reaguje na UV žiarenie a dokáže sa sfarbiť až na úroveň, akú majú okuliare – slnečné.
  • Antireflexné sklá
    • Úprava sa používa na čírych sklách. Znižuje únavu očí, zvyšuje kvalitu obrazu, odstraňuje odrazy a odlesky. Okuliare sú priehľadné, nelesknú sa a je vidieť do očí.
  • Hydrofóbne/vodoodpudivé sklá
    • Také šošovky nebudete musieť často čistiť, pretože sú odolné voči odtlačkom prstov – voda na nich nezostáva a rýchlo sa odhmlievajú.

Ako vybrať okuliare podľa farebnosti rámov – správna farba dodá šmrnc

Zvlášť vtedy, ak sú okuliare dámske, tak môžu byť príhodnými kandidátkami na hru s farbami – fototyp kože napovie, aký odtieň voliť. Svetlú pleť ozvláštni tmavšia či výraznejšia farba rámov. Tmavá pleť má rada protiklad, teda svetlé obrúčky. Bronz a svetlohnedá sa hodí ku všetkým. Farby kovových okuliarov môžete vybrať podľa odtieňa obľúbených šperkov, plastové obrúčky zase podľa štýlu obliekania – toto pravidlo platí vtedy, ak sú okuliare pánske. 

Lacné dioptrické okuliare pánske

Slušivé čierne pánske okuliare.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Okuliare na počítač – kancelárske, moderný, ochrana proti modrému svetlu 95 %, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UV400, slnečný filter UVB, zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 138cm, dĺžka nožičiek 135cm
16,14 €

2.
Okuliare na počítač – herné, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.6cm, dĺžka nožičiek 13.5cm
37,90 €

3.
DEV1S SPECTRUM GAMER Na sklade > 5 ks
Okuliare na počítač – herné, moderný, ochrana proti modrému svetlu 55 %, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UVA a UVB, zníženie únavy očí, zlepšenie vnímania farieb, zvýšenie kontrastu a neskreslené videnie, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 15cm, dĺžka nožičiek 14cm
53,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
896 položiek
4,1 81×
DEV1S SPECTRUM GAMER
Okuliare na počítač – herné, moderný, ochrana proti modrému svetlu 55 %, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UVA a UVB, zníženie únavy očí, zlepšenie vnímania farieb, zvýšenie kontrastu a neskreslené videnie, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 15cm, dĺžka nožičiek 14cm
53,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS005b
4,4 52×
GUNNAR Office Collection Intercept Onyx, jantárové sklá
Okuliare na počítač – na prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
53,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD611g
4,4 77×
DEV1S Cyclops
Okuliare na počítač – herné, ochrana proti modrému svetlu 60 %, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, žltá farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť XL, UV ochrana UVA, zníženie únavy očí, zlepšenie vnímania farieb, zvýšenie kontrastu a neskreslené videnie, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 14.5cm, dĺžka nožičiek 14.5cm
61,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS005a1
4,4 32×
DEV1S Wallhack
Okuliare na počítač – herné, ochrana proti modrému svetlu 60 %, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, žltá farba skiel, zlatá farba obrúčok, veľkosť L, UV ochrana UVA, zníženie únavy očí, zlepšenie vnímania farieb, zvýšenie kontrastu a neskreslené videnie, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 14cm, dĺžka nožičiek 13cm
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS005a2
4,5 37×
GUNNAR Gaming Collection RPG designed by Razer, onyx/yellow
Okuliare na počítač – na prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
79,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3a
GUNNAR Vertex Onyx, číre sklá natural - Okuliare na počítač Varianty
4,7 44×
GUNNAR Vertex Onyx, číre sklá natural
Okuliare na počítač – herné, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.6cm, dĺžka nožičiek 13.5cm
37,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m4a2
4,4 21×
GUNNAR Gaming Collection FPS designed by Razer, onyx/ amber
Okuliare na počítač – na prácu s LCD monitorom, znižujú únavu očí, zvyšujú kontrast, ostrosť, detaily, redukujú odlesky, technológia skiel i-AMP
76,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3c
4,4 20×
DEV1S TITAN GAMER
Okuliare na počítač – herné, elegantný, ochrana proti modrému svetlu 55 %, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, žltá farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť M, UV ochrana UVA, zníženie únavy očí, zlepšenie vnímania farieb, zvýšenie kontrastu a neskreslené videnie, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 14cm, dĺžka nožičiek 13cm
61,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS005a
GUNNAR Pendleton Slate, jantárové sklá - Okuliare na počítač Varianty
4,7 37×
GUNNAR Pendleton Slate, jantárové sklá
Okuliare na počítač – herné, moderný, obdĺžnikové, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.6cm, dĺžka nožičiek 13.8cm
62,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3c9
4,3 13×
DEV1S Wallhack Black
Okuliare na počítač – herné, elegantný, ochrana proti modrému svetlu 60 %, obdĺžnikové, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, v balení handrička na čistenie
69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS006a
GUNNAR Berkeley Onyx, číre sklá - Okuliare na počítač Varianty
4,6 26×
GUNNAR Berkeley Onyx, číre sklá
Okuliare na počítač – herné, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 12.9cm, dĺžka nožičiek 14.2cm
49,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3c5
GUNNAR Ellipse Onyx, číre sklá - Okuliare na počítač Varianty
4,4
GUNNAR Ellipse Onyx, číre sklá
Okuliare na počítač – herné, elegantný, okrúhle, materiál rámu: kovový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 14.5cm
54,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3c7
5,0
GUNNAR RUSH Onyx, jantárové sklá NATURAL
Okuliare na počítač – kancelárske, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, jantárová farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 13.3cm
31,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m5b4
GUNNAR STARK INDUSTRIES EDITION AMBER - Okuliare na počítač Varianty
5,0
GUNNAR STARK INDUSTRIES EDITION AMBER
Okuliare na počítač – herné, moderný, pilotky, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna a strieborná farba obrúčok, veľkosť M, UV ochrana UV400, zníženie únavy očí, v balení pevné puzdro, handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.1cm, dĺžka nožičiek 14.7cm
82,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610o15
GUNNAR Ellipse Onyx, jantárové sklá - Okuliare na počítač Varianty
4,4
GUNNAR Ellipse Onyx, jantárové sklá
Okuliare na počítač – herné, elegantný, okrúhle, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 14.5cm
56,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3c6
GUNNAR CRUZ Onyx, jantárové sklá NATURAL - Okuliare na počítač Varianty
4,7
GUNNAR CRUZ Onyx, jantárové sklá NATURAL
Okuliare na počítač – kancelárske, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, jantárová farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 13cm, dĺžka nožičiek 13.3cm
35,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m5b1
GUNNAR Berkeley Fade Onyx, číre sklá - Okuliare na počítač Varianty
4,2
GUNNAR Berkeley Fade Onyx, číre sklá
Okuliare na počítač – herné, elegantný, ochrana proti modrému svetlu 35 %, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 12.9cm, dĺžka nožičiek 14.2cm
43,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3c1
4,2
GUNNAR CLIP-ON klip na okuliare, jantárové sklá natural
Klip na okuliare – na okuliare, kancelársky, pripínací, bez obrúčok, jantárové sklá, čierne
24,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m4c1
GUNNAR CRUZ Onyx, číre sklá NATURAL - Okuliare na počítač Varianty
4,7
GUNNAR CRUZ Onyx, číre sklá NATURAL
Okuliare na počítač – kancelárske, klasické, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar a zníženie únavy očí, v balení pevné puzdro a handrička na čistenie, šírka okuliarov 14.2cm, dĺžka nožičiek 13.3cm
36,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m5b2
4,2
GUNNAR RAZER TORPEDO-X Onyx, jantárové sklá
Okuliare na počítač – herné, moderný, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, jantárová farba skiel, čierna a zelená farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení pevné puzdro, handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 14cm, dĺžka nožičiek 13cm
Zľavnené -23 %
53,90 € 69,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m5b6
4,5
DEV1S Cyclops User
Okuliare na počítač – herné, moderný, ochrana proti modrému svetlu 40 %, obdĺžnikové, číra farba skiel, čierna farba obrúčok, veľkosť univerzálne, zníženie únavy očí
52,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: DVS005a5
5,0
GUNNAR Maverick Blackgold, jantárové sklá
Okuliare na počítač – herné, klasické, pilotky, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, čierna a zlatá farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.3cm, dĺžka nožičiek 13.5cm
49,90 €
Na sklade 3 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3d7
GUNNAR Intercept Crystal, jantárové sklá - Okuliare na počítač Varianty
4,2 14×
GUNNAR Intercept Crystal, jantárové sklá
Okuliare na počítač – herné, elegantný, obdĺžnikové, materiál rámu: plastový, jantárová farba skiel, priehľadná farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.3cm, dĺžka nožičiek 13.5cm
47,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m4a7
4,6
GUNNAR Maverick Rosegold, jantárové sklá
Okuliare na počítač – herné, klasické, pilotky, materiál rámu: kovový, jantárová farba skiel, ružová a zlatá farba obrúčok, UV ochrana UV400, ochrana pred poškriabaním, zakrivený tvar, zníženie únavy očí a zvýšenie kontrastu, v balení handrička na čistenie a mäkké puzdro, šírka okuliarov 13.3cm, dĺžka nožičiek 13.5cm
44,90 €
Na sklade 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JD610m3d6

Okuliare

inteligentné váhyChudnutie je so smart váhami ETA hračka Ako sa môže stať váha pomocníkom, parťákom aj trenérom pri vašej snahe schudnúť? Prezradíme v článku, v ktorom sa bližšie zameráme na osobné váhy značky ETA.
Vedeli ste, že takmer každý druhý človek trpí na nejaké chyby oka? Ak vás zaujíma, aké sú najčastejšie poruchy zraku v našej populácii a do akej miery sa dajú liečiť, nemali by ste si nechať ujsť náš článok zameraný na očné ochorenia a poruchy zraku. Zameriavame sa na...
Kontaktné šošovky uľahčujú život miliónom ľudí na celom svete každý deň. Samotný vynález si zaslúži svoj obdiv aj po takmer 60 rokoch používania. Kontaktné šošovky plne nahrádzajú dioptrické okuliare a navyše ich môžete používať tam, kde okuliare musia zostať na...

Okuliare

V kategórii Okuliare máme práve teraz na Alza.sk celkom 896 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné okuliare Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie okuliare Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie okuliare Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii okuliare recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií