AlzaPlus+ drogerie AlzaBoxy Q1

Vianočné sviečky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Vianočné sviečky patria medzi tradičné dekorácie väčšiny slovenských domácností. Líšia sa vôňami, veľkosťami aj vyhotoveniami. Ako sa v jednotlivých typoch vyznať a ako sa vyberá vianočná sviečka? Poradíme vám.

Pokračovať

Aké vianočné sviečky si môžete zaobstarať?

Vianočné sviečky sa vyrábajú v mnohých vyhotoveniach, prejdeme spoločne tie najčastejšie.

  • Čajové sviečky na Vianoce sú malé a vytvoria útulnú atmosféru, potrebujú ale svietnik alebo misku.
  • Vianočné sviečky na baterky majú namiesto ohňa LED žiarovku, ktorá napodobňuje pohyb plameňa.
  • Plávajúca vianočná sviečka je veľmi obľúbeným variantom, pretože okrem vône a svetla slúži ako neobvyklá dekorácia. Zároveň znázorňuje tradíciu plávajúceho vianočného orecha.
  • Klasická dlhá vianočná sviečka, ktorá sa umiestňuje do svietnika, vytvorí noblesnejší dojem. Zároveň môžete dekoratívny svietnik zo skla, dreva či kovu zladiť so zvyškom vianočnej výzdoby.
  • Sviečky vianočné v skle sú bezpečným variantom, pretože pri horení vosk zostáva na jednom mieste a znižuje sa nebezpečenstvo požiaru. Tento typ sviečok máva aj kovový vršok, ktorým sviečku jednoducho uhasíte.
  • Sviečka vianočná s dreveným knôtom vydáva pri horení zvuk praskajúceho dreva, podobne ako vatra. Vôňa sa zároveň pomocou dreveného knôtu uvoľňuje pomalšie a sviečka tak dlhšie vydrží.

Vianočné sviečky na stôl

Vianočná sviečka síce vytvorí útulný dojem, môžete si ale zaobstarať aj vianočné sviečky na stromček alebo ďalšie vianočné dekorácie. K dokonalej sviatočnej atmosfére vám už nič nebude chýbať.

Adventná vianočná sviečka – jednoducho klasika

Adventné vianočné sviečky sú nevyhnutnou súčasťou vianočnej výzdoby väčšiny slovenských domácností. Typicky sa posadzujú na veniec z ihličnanov a postupne sa zapaľujú každú adventnú nedeľu. Farba sviečok sa môže líšiť podľa viery, v dnešnej dobe sa ale vianočné sviečky často ladia s interiérom domácnosti.

i

Chcete ušetriť a zháňate vianočné sviečky? Lacné produkty nájdete v akciách alebo v bazári.

Vianočná sviečka a jej vôňa

Vianočná sviečka môže mať množstvo vôní, každý si totiž môže Vianoce spájať s niečím trochu iným. Najčastejšia býva ale vôňa škorice, ihličnanov, perníčkov alebo napríklad pomarančov. Vôňa je úplne individuálna a je dôležité pamätať, že vonné sviečky bývajú často silné. Preto, ak plánujete zdobiť miestnosť mnohými sviečkami, je dobré striedať vianočné vonné sviečky s tými bez vône. Tiež odporúčame v každej miestnosti používať iba 1 vôňu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
74 položiek
4,7 34×
YANKEE CANDLE vianočný set 2023 (1× 122 g, 3× 37 g)
Sviečka – vonná, sklenená nádoba, súprava 4 ks,, svieža a sladká vôňa, materiál zo sójového vosku, viacfarebná farba
15,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SVI3679
5,0
YANKEE CANDLE darčeková súprava votívna sviečka v skle 3× 37 g + malý svietnik
Sviečka – vonná, sklenená nádoba, súprava 3 ks, okrúhly tvar, sviatočná/vianočná vôňa, zelená farba - 5,97 €/sviečka
17,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: SVI2682

Vianočné sviečky

V kategórii Vianočné sviečky máme práve teraz na Alza.sk celkom 74 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné vianočné sviečky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie vianočné sviečky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie vianočné sviečky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii vianočné sviečky recenzie
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií