Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

WELEDA BIO Čaj pre dojčiace ženy – porcovaný 40 g

Zobraziť katalóg
WELEDA BIO Čaj pre dojčiace ženy – porcovaný 40 g
5 14 hodnotení
Čaj pre dojčiace matky – podporuje tvorbu materského mlieka - 1,05 €/ks
Kód:  BABY7648 Produktové číslo:  4001638095136 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WELEDA BIO Čaj pre dojčiace ženy – porcovaný 40 g Predaj skončil

WELEDA BIO Čaj pre dojčiace ženy – porcovaný 40 g

Doprajte si to najlepšie, čo ponúka dojčiaci čaj značky Weleda. Tento veľmi kvalitný bio čaj podporuje tvorbu materského mlieka, zároveň priaznivo ovplyvňuje zažívanie vášho bábätka. Zmes certifikovane ekologicky pestovaných rastlín, ktoré sú v 100 % BIO kvalite, nezaťažuje organizmus ani mamičky, ani vášho dojčaťa. Čaj môžete začať piť už koncom tehotenstva a pokračovať po narodení vášho bábätka.

Kľúčové vlastnosti dojčacieho čaju WELEDA BIO

  • Predstavuje kvalitu značky WELEDA
  • Čaj podporuje tvorbu materského mlieka
  • Bylinky sú v 100 % BIO kvalite
  • Pozitívne ovplyvňuje trávenie bábätka
  • Môžete vypiť 3 – 6 šálok

Použitie:
Odporúčaná denná dávka je 3 – 6 šálok, čaj je možné piť aj nesladený a studený.

Zloženie:
Senovka grécka*, semená anízu*, feniklu*, rasce*, listy železníka lekárskeho (15 %)*. *Rastliny na výrobu tohto čaju pochádzajú z certifikovaných ekologických zdrojov.

Upozornenie:
Čaj nenahrádza pestrú stravu. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Uchovávajte mimo dosahu detí!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Ďalšie informácie

Pitný režim dojčiat a batoliat v letnom období

V horúcich letných mesiacoch je pitný režim detí potrebné starostlivo strážiť. Ako je to však s bábätkami? Stačí dojčatám aj v horúčavách iba mlieko? Pozrite sa, od kedy začať dávať dojčaťu vodu, ktoré nápoje sú pre deti vhodné a ako spoznať hroziacu dehydratáciu.

Ako podporiť laktáciu

Čo robiť, keď dojčenie neprebieha podľa vašich predstáv? Poradíme, ako riešiť obdobie laktačnej krízy, ako vyzrieť na nedostatok mlieka aj ako podporiť laktáciu tak, aby bábätko nemuselo byť dokrmované umelou výživou. Spomenieme tiež najčastejšie zdravotné problémy spojené s dojčením, ako je zápal či pálenie bradaviek pri dojčení, bolesť bradaviek pri dojčení alebo tvrdé prsníky pri kojení. Dozviete sa, v akých prípadoch sa odporúča kojenie s klobúčikmi aj ako zvýšiť tvorbu mlieka.

Ako dlho a ako často dojčiť

Pitný režim dojčiat je veľmi dôležitý pre ich zdravý vývoj. Ako dlho a ako často kojiť novorodenca, aby mu nič nechýbalo? Čo robiť v prípade, keď bábätko nechce piť a kedy je pre neho vhodná dojčenská voda či čaj pre dojčatá? Pozreli sme sa na zúbok týmto a mnohým ďalším otázkam, ktoré vás zaujímajú ohľadom dojčenia. Zistite všetko, čo potrebujete.

Čo so sebou do pôrodnice? Nachystajte si tašku do pôrodnice včas

Zvlášť prvorodičky trápi ku koncu tehotenstva zoznam vecí, ktoré by si mali zbaliť do pôrodnice. Kedy zbaliť tašku do pôrodnice? Dá sa taška do pôrodnice aj kúpiť? A ako by mala výbava do pôrodnice vyzerať? Prinášame kompletný zoznam a praktické tipy niekoľkonásobných mamičiek, ktoré určite oceníte.

Čo jesť a nejesť pri dojčení

V našom článku sme sa zamerali na jedálniček pre dojčiace matky. Čo variť pri dojčení, aby sa cítila dobre mamička aj bábätko? Objasnili sme si vhodné potraviny pri dojčení, čomu sa vyhnúť pri dojčení a tiež čo nadúva pri dojčení. Ako je na tom napríklad čokoláda a dojčenie? Je jogurt pre dojčatá vhodný? Aký je vzorový jedálny lístok pre dojčiace matky? S naším prehľadom potravín si ľahko zostavíte vhodný jedálniček pri dojčení. Pozrite sa, čo jesť pri dojčení, aby vaša strava bola pestrá a vyvážená.
Recenzie WELEDA BIO Čaj pre dojčiace ženy – porcovaný 40 g
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA BIO Čaj pro kojící ženy - porcovaný 40 g.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií