Alza pre firmy

Microsoft Windows 10 Home (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Microsoft Windows 10 Home (elektronická licencia)
4,7 171 hodnotení
Operačný systém Microsoft Windows 10 Home pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre školy, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Kód:  WZ076h8a
Microsoft Windows 10 Home (elektronická licencia) Predaj skončil

Microsoft Windows 10 Home (elektronická licencia)

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Nabídka Start je zpět

Ponuka Štart je späť

Známe, ale vylepšené prostredie

Systém Windows 10 ponúka známe prostredie a jednoduchosť použitia. V množstve vecí, vrátane ponuky Štart, sa podobá Windows 7. Rýchlo sa spúšťa aj prebúdza zo spánku, má viac integrovaných funkcií zabezpečenia, ktoré vás budú chrániť, a je navrhnutý tak, aby fungoval so softvérom a hardvérom, ktorý už máte.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Centrální místo pro oblíbený obsah

Centrálne miesto pre obľúbený obsah

Nový Windows Store

Predstavujeme vám nový Windows Store - nákupné prostredie zjednotené pre všetky zariadenia s Windows 10. Prechádzajte si ho na počítači, tablete alebo telefóne a jednoducho si sťahujte skvelý (zadarmo aj platený) digitálny obsah, vrátane aplikácií a hier.

Pustite sa do toho naplno

Windows 10 predstavujú najlepšiu kombináciu operačného systému Windows, ako ho poznáte, ale s celým radom vylepšení, ktoré si zamilujete. Zároveň si plnými dúškami užijete maximálnu previazanosť práce na počítači, tablete, či smartfóne.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Pusťte se do toho naplno
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Microsoft Edge

Web presne podľa vašich predstáv

Windows 10 obsahujú úplne nový prehliadač nazvaný Microsoft Edge. Ide o zbrusu nový prehliadač, s ktorým sú prenášanie, surfovanie, hľadanie aj online aktivity doslova hračkou. Jednoducho sprístupní obsah webových stránok ostatným a umožní čítať obsah bez zbytočného rozptyľovania.

Xbox prichádza do Windows

Získajte vo Windows 10 najväčšie možnosti Xboxu s tým najlepším z Xboxu Live. Začnite nahrávať hru za pár sekúnd, súperte proti hráčom na konzole a streamujte z konzoly Xbox One do akéhokoľvek počítača s Windows 10 kdekoľvek doma.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Zážitky z Xboxu ve Windows 10
Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Doslova vy jste svoje heslo

Doslova vy ste svoje heslo

Obsah môžete mať v akomkoľvek zariadení, ale len systém Windows vám poskytuje ozajstné prispôsobenie. Vďaka funkcii Windows Hello vaše zariadenie overí a rozpozná vašu totožnosť na základe vášho stavu (prítomnosti). Ponúkne vám vyššiu úroveň zabezpečenia, väčšie pohodlie a dokonca vás aj pekne pozdraví.

Skvelé integrované aplikácie, ktoré fungujú na všetkých vašich zariadeniach

Vo Windows 10 sú predinštalované skvelé aplikácie, medzi ktoré napríklad patria Mapy, Fotky, Pošta a kalendár, Hudba, Filmy a TV relácie. Tieto aplikácie používajú OneDrive na zálohovanie vašich informácií a ich bezproblémovú synchronizáciu so zariadeniami s Windows 10. Všetko, čo potrebujete, máte vždy po ruke.

Doplňujúce informácie:

Podrobnosti o licencii:

  • Produkt: Microsoft Windows 10 Home
  • Spracovanie dát: 32/64-bitové
  • Licencia: elektronická (bez inštalačného média)
  • Ide o trvalú a prenosnú licenciu v elektronickej podobe. V prípade výmeny hardvéru alebo poškodenia počítača je možné softvér odinštalovať a preniesť na iný počítač, nikdy však nesmie byť používaná na viacerých zariadeniach súčasne
  • Downgrade na ktorúkoľvek nižšiu verziu systému Windows nie je možný
  • Lokalizácia: všetky jazykové verzie

Systémové požiadavky:

  • Procesor: 1 GHz, alebo rýchlejší procesor, alebo SoC
  • Operačná pamäť: 2 GB
  • Voľné miesto na HDD/SSD: 20 GB
  • Rozlíšenie obrazovky: minimálne 1024 x 600 bodov
  • Grafická karta: DirectX 9 alebo novšia s ovládačom WDDM
  • Dotykové ovládanie vyžaduje počítač s dotykovou obrazovkou
  • Pripojenie na internet
  • Pre niektoré funkcie je vyžadovaný účet Microsoft

Microsoft je nadnárodná korporácia so sídlom v Spojených štátoch amerických. Produkty Microsoftu nezmazateľne ovplyvňujú naše vnímanie virtuálneho sveta už od roku 1975. Práve vtedy bola spoločnosť Billom Gatesom a Paulom Allenom založená. Hlavnú pozornosť spoločnosť venuje vývoju softvéru pre výpočtovú techniku - príkladom sú operačné systémy MS-DOS a Windows alebo kancelársky balík Microsoft Office. Spoločnosť je aktívna aj v iných oblastiach - napríklad v hernej konzole Xbox alebo mobilných telefónoch Lumia.

Poznámka:
» Všetky operačné systémy Microsoft Windows na stiahnutie
» Všetky operačné systémy Microsoft Windows 10 na stiahnutie
» Všetky operačné systémy pre domácnosti
» Všetky softvéry pre školy
» Všetky operačné systémy Microsoft Windows 10

Dobrý den mám dotaz hodlám si postavi tpočítač a bez operačního sistému to jinak nejd tak mám dota jak bych to měl do toho nového počítače přenést. Děkuju

Prosím Vás to je upgrade z Windows 7, Windows 8 (8.1), nebo plná přenositelná verze? Podle popisu mám dojem, že se jedná přenositelný upgrade. V popisu máte plná verze a pak instalaci na Windows 7 a novějším, všechny jazykové verze, pro 1 počítač přenositelná. Je to velice matoucí popis.

Pokud nejsou na PC nainstalovane Windows 7 pujde nainstalovat tato licence Windows 10 na cisty harddisk? Pokud ne, tak kterou jinou licenci potrebuji? Mam zajem o Windows 10 Home prenositelnou licenci v anglickem jazyce. Dekuji.

Dobrý den. Půjde tato verze nainstalovat jako upgrade (se zachováním aplikací a nastavení) na počítač s Windows 7 jiné edice než Home (například Professional nebo Ultimate?) Děkuji.

Dobry den, bude win 10 fungovat na notebooku hp probook 430 g2?

Odkaz do neznáma co říkáte na tohle ?

Dobry den mohu zakoupit licenci pro Win 10 a pozdeji vylepsit na Win 11

Dobrý den, Win 10 Home mám stažené a nainstalované, zbývá aktivovat. Postačí tedy koupit tuto licenci? Pokud ano, v jaké podobě mi předáte licenční klíč (v sekci Moje knihovna...)?

Dobrý deň, info k produktu označenému „Windows 10 Home (elektronická licencia) - Kód: WZ076h8a“ ohľadne jazykovej verzie je naozaj mätúce - (Jazyková verzia „CZ“ vs Lokalizácia „Všetky jazyky“). Pre technické upresnenie: Ide o verziu Microsoftom označenú ako KW9-00265 ? Jozef

Dobry den prajem, prosim vas da sa tymto klucom akivovat slovenska verzia Win 10 Home? Dakujem Peter

123...
Diskusia a poradňa k Microsoft Windows 10 Home (elektronická licencia)
Ďalšie informácie

Ako na aktualizácie operačného systému Windows 10?

Operačný systém Windows 10 vyžaduje pravidelné aktualizácie, ktoré prinášajú nové funkcie a predovšetkým zlepšujú zabezpečenie PC. Čo však robiť, keď sa automatická inštalácia aktualizácií nepodarí a počítač nefunguje?

Elektronické licencie (NÁVOD): Ako ich uplatniť?

Kde nájdete elektronické licencie a aktivačné kľúče zakúpené na Alza.sk? Ako postupovať pri uplatnení elektronických licencií k produktom Microsoft, Corel, Adobe, či AVG? Nielen to sa dozviete v našom podrobnom návode!

Obnovenie operačného systému Windows

Ak operačný systém Windows prestáva pracovať tak, ako má, práve nastal správny okamih na jeho oživenie. Napríklad pomocou bitovej kópie alebo vrátenia do východiskového nastavenia. Ako sa na túto situáciu pripraviť a ako správne systém obnoviť?

Linuxové distribúcie na rok 2020

Už ste počuli o Linuxe? Pokiaľ áno, zaujíma vás, ktorá z populárnych linuxových distribúcií presne zodpovedá vašej predstave o kvalitnom operačnom systéme? V našom článku sa pokúsime objasniť všetko, čo potrebujete o distribúciách Linuxu vedieť!

Windows 11: (Veľký) krok vpred?

Aj keď Microsoft tvrdil, že Windows 10 je posledný operačný systém, teraz je všetko inak. Už čoskoro totiž príde Windows 11. Aké novinky Microsoft plánuje? Čo sa zmení v používateľskom prostredí? A ako si možno Windows 11 vyskúšať na vlastnej koži?

Ako nainštalovať Windows 10?

Doba, kedy si mohli dovoliť operačný systém inštalovať len počítačoví mágovia, je dávno preč. Pokiaľ si v tejto disciplíne príliš neveríte, náš článok vám pomôže nainštalovať Windows 10 tak, aby ste nezaváhali ani v jedinom kroku a úspešne sa dopracovali k funkčnému operačnému systému.
Recenzie Microsoft Windows 10 Home (elektronická licencia)
Príslušenstvo pre Microsoft Windows 10 Home (elektronická licencia)
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií