AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

MIO SLICE oranžový - dlhý remienok

Zobraziť katalóg
MIO SLICE oranžový - dlhý remienok
Fitness náramok – OLED displej, optický monitor srdcového tepu, 3D akcelerometer, Bluetooth 4.0, ANT+, výdrž až 5 dní, vodoodolnosť do 30m (3ATM), na obvod zápästia 171.5–209.6mm
Kód:  EAMI010v62 Produktové číslo:  MI-60P-SIE-LRG
MIO SLICE oranžový - dlhý remienok Predaj skončil

MIO SLICE oranžový - dlhý remienok


Monitoring aktivity a spánku

Analyzujte priebeh vašich fyzických aktivít s elegantným fitness náramkom od spoločnosti Mio. Náramok slúži na monitoring celodenných aktivít pomocou tepovej frekvencie. Pre lepší prehľad je možné ho prepojiť s vaším mobilným zariadením, v ktorom môžete sledovať vaše denné štatistiky. Náramok vydrží až 5 dní na jedno nabitie, pričom nabitie trvá cca 1,5 hodiny.


Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery a vodoodolné vyhotovenie
  • Celodenné monitorovanie aktivity a spánku
  • Veľmi presné meranie srdcového tepu
  • Revolučný systém personalizovaného hodnotenia aktivity PAI (Personal Activity Intelligence) podľa tepovej frekvencie
  • Algoritmus výpočtu PAI založený na dlhodobom výskume životného štýlu (HUNT, 25 rokov, 45 000 respondentov, Nórsko)
  • Prehľadný a čitateľný OLED displej
  • Spolupráca s mobilnou aplikáciou Mio PAI
  • Vnútorná pamäť na 7 dní záznamov o aktivite
  • Výdrž v prevádzke 4 až 5 dní
  • Notifikácia prichádzajúcich hovorov a SMS
  • Bezdrôtová komunikácia cez Bluetooth 4.0 a ANT+
  • Dlhý remienok pre obvod zápästia 17,15 až 20,96 cm

Ako funguje meranie?

Mio Slice vám poskytne základný prehľad o aktuálnom srdcovom tepe, dĺžke spánku, spálených kalóriách či dosiahnutej vzdialenosti a počte krokov. Náramok zaznamenáva srdcový tep v štyroch rôznych časových intervaloch podľa toho, akú aktivitu práve vykonávate. Túto aktivitu sám rozpozná, preto nie je potrebné nič ručne aktivovať.


PAI - revolúcia v meraní osobnej aktivity

Mio SLICE ale nie je len ďalší fintess tracker, ktorý slepo počíta kroky bez ohľadu na intenzitu pohybu, fyzickú záťaž a hlavne rozdielne osobné parametre používateľov. Namiesto toho celý deň starostlivo sleduje vašu tepovú frekvenciu a vzhľadom na vaše pohlavie, vek, výšku a váhu zhodnotí dennú aktivitu formou tzv. skóre PAI (Personal Activity Intelligence).


Vo forme až do vysokého veku

Ak si chcete zachovať kondíciu až do vysokého veku, je odporúčané udržiavať tento index aspoň na úrovni 100 bodov za posledných 7 dní. Táto základná cieľová hodnota je síce pre každého používateľa rovnaká, ale jej výpočet je úplne unikátny pre každého z nich. Pre vaše zdravie totiž nie je dôležité, koľko krokov prejdete alebo či preferujete jógu a nie činky. Dôležité je, koľko srdca do toho dáte!  


Algoritmus založený na hodnotnej vedeckej práci

Systém hodnotenia osobnej aktivity PAI využíva výsledky zhromaždené výskumom HUNT, ktorý viedla Lekárska fakulta Nórskej univerzity vedy a technológie. Tento historicky ojedinelý výskum detailne sledoval 45 000 osôb viac ako 25 rokov z hľadiska fyzickej aktivity a ďalších faktorov s priaznivým vplyvom na zdravie a dlhovekosť. A práve neuveriteľné množstvo zhromaždených dát dokázala spoločnosť Mio premeniť na algoritmus pre výpočet PAI.



Pre kvalitnejší spánok

Rovnako ako ostatné aktivity, náramok dokáže sám detegovať aj spánok, a to aj jeho jednotlivé fázy. Po prebudení si potom môžete jednotlivé fázy prezrieť v aplikácii PAI 2. Tento prehľad vám pomôže lepšie porozumieť spánkovému cyklu, môže vám tiež následne pomôcť s optimalizáciou spánkových návykov.


Elegantný a funkčný dizajn

Náramok Mio SLICE na seba zbytočne neupozorňuje vďaka svojmu decentnému vzhľadu a neprekáža pri bežných činnostiach. Zariadenie sa ovláda pomocou jediného tlačidla, ktorým aktivujete prehľadný OLED displej a následne listujete jednotlivými funkciami. Displej môžete tiež aktivovať jednoduchým pootočením zápästia smerom k sebe.


Mobilná aplikácia Mio PAI 2

Mobilná aplikácia Mio PAI 2 zabezpečí plnú funkčnosť a nastavenie zariadenia. Dáta sa priebežne synchronizujú a aplikácia vytvára prehľady o celodennej aktivite, spánku, cvičení a PAI skóre. Kvôli bezpečnosti je možné pripojiť konkrétny náramok Mio SLICE iba k jedinému telefónu. Vzájomná komunikácia medzi zariadeniami prebieha bezdrôtovo cez rozhranie Bluetooth 4.0.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
29 g Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Hmotnosť
29 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Výpočet kalórií Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO SLICE oranžový - dlhý remienok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO SLICE oranžový - dlouhý pásek. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO SLICE Orange- langer Riemen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO SLICE Orange- langer Riemen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO Slice Pulzusmérő hosszú pánttal - narancssárga.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií