AD květen univerzal AD 1. týden květen

MODECOM FreeTAB 9000 IPS ICG

Zobraziť katalóg
MODECOM FreeTAB 9000 IPS ICG
5 3 hodnotení
Tablet - Intel Atom Z2580 2GHz Dual-Core, dotykové 8.9 "IPS FHD 1920x1200, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, WiFi, BT, GPS, MicroSDHC, microUSB, 2x webkamera, batéria 6500mAh, Google Android 4.2 Jelly Bean
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  UM355b2 Produktové číslo:  TAB-MC-TAB-9000-IPS-ICG
MODECOM FreeTAB 9000 IPS ICG 215,23 € Rozbalené

MODECOM FreeTAB 9000 IPS ICG

MODECOM FreeTAB 9000 IPS ICG je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
Tablet MODECOM FreeTAB 9000 by mal pripútať vašu pozornosť predovšetkým pokročilým fotografickým systémom, delikátnym displejom a rýchlym procesorom i grafickým čipom. Je to perfektný nástroj, vhodný ako pre prácu, tak zábavu. Prvý dojem na vás tablet urobí už po spustení, kedy vám naservíruje reálnymi farbami zaliaty IPS obraz s extra ostrým obrazom v rozlíšení väčšom ako Full HD! Sklenená ochrana displeja chráni pred poškriabaním. Nech vás kroky zavedú kamkoľvek, dokáže vám poskytnúť internetový prístup, plnohodnotne zastúpi fotoaparát aj multimediálny prehrávač či prezentačný nástroj. Obraz na väčšiu plochu dostanete bezdrôtovým štandardom WiDi. Táto verzia je vybavená tiež GPS systémom, takže poslúži aj pre presnú navigáciu na výletoch.

Fotoaparát má inteligentný inovácie pre robenie snímok na vysokej úrovni. Nájdete medzi nimi aj vymoženosti známe z drahších digitálnych kompaktov. Časový posun dokáže zaobstarať snímku aj pred tým, než vôbec stlačíte spúšť. Nikdy už nezmeškáte jedinečné okamihy. Ak sa pred objektívom ukáže ľudská tvár, fotoaparát ju rozpozná a upraví nastavenie pre dosiahnutie lepších výsledkov. HDR snímanie vyfotí scenériu vo viacerých nastaveniach expozície a výsledný obrázok poskladá do jedného dokonale prokresleného. Poradí si aj náročnými fotografickými podmienkami, ako je robenie snímok v protisvetle. Pre zaznamenanie celej krajiny poslúži panoramatický režim.

Obsluhu požiadaviek bez čakania zvládne procesor Intel Atom Z2580. Procesor je 2jádrový, avšak s technológiou Hyper-Threading sa chová ako 4jádrový, Pretože dokáže spracovať 4 požiadavky zároveň. Ďalej je doplnený o 2 GB operačnej pamäte a grafický čip PowerVR SGX 544 pripravený pre svižnú akceleráciu Full HD videa a pôsobivé grafické parádičky. Podčiarknuté sčítané umožní hladký chod niekoľkých náročných úloh, kam sa bez pochyby počítajú najnovšie hry rôznych žánrov spracovaných v 3D zobrazenie. Grafika, ktorá bola pred pár rokmi doménou stolových počítačov teraz prichádza aj do vreckové elektroniky. Presvedčte sa sami.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MODECOM FreeTAB 9000 IPS ICG
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií