Rapture Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

OLED monitory

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Uhlopriečka
13 "
49,02 "
- 33,02 cm 124,5 cm
Typ rozlíšenia
Quad HD
(13)
Full HD
(6)
Ultra Wide QHD
(14)
4K
(11)
Double QHD
(6)
Typ panela
OLED
(38)
QD-OLED
(12)
Grafické rozhranie
HDMI
(46)
USB-C
(33)
DisplayPort
(41)
Mini DisplayPort
(2)
Mini HDMI
(4)
Micro HDMI
(1)
Farba
Biela
(7)
Čierna
(39)
Červená
(2)
Strieborná
(4)
Sivá
(6)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

OLED monitory predstavujú špičku v oblasti zobrazovacej technológie, ponúkajú nielen dokonalé čierne tóny a nekonečný kontrast, ale aj vynikajúcu farebnú reprodukciu a rýchle odozvy. Vďaka svojim unikátnym vlastnostiam sú ideálnou voľbou pre filmových nadšencov, grafikov i hráčov, ktorí hľadajú ten najlepší vizuálny zážitok. Zistite, ako môže OLED monitor oživiť vaše vizuálne pôžitky. Neviete si rady s výberom? Čítajte ďalej a poradíme vám.

Pokračovať

OLED monitor sa líši unikátnou technológiou s lákavými benefitmi

OLED monitor využíva malé organické molekuly, ktoré svietia, keď cez ne prechádza elektrický prúd. Každý pixel v OLED displeji je tvorený organickými zlúčeninami, ktoré sa samy o sebe rozsvecujú, keď sú aktivované elektrickým prúdom, čo eliminuje potrebu podsvietenia. Vďaka tomu môže OLED monitor zobrazovať dokonalú čiernu a dosahovať vysoký kontrastný pomer, pretože môže jednotlivé pixely úplne vypnúť. Aké má (ne)výhody?

  • Živé farby a vysoký kontrast.
  • Schopnosť zobraziť perfektnú čiernu.
  • Za určitých podmienok nižšia spotreba.
  • Vyššia cena oproti LCD monitorom.
  • Riziko vypálenia obrazu pri dlhodobom statickom obsahu.
  • Nižší maximálny jas v porovnaní s LED/LCD panelmi.

i

Zaujíma vás, čím ďalej sa OLED monitory a ostatné OLED zariadenia vyznačujú? Pripravili sme si pre vás detailný článok na tému OLED displej, v ktorom sa dozviete nielen ako funguje, ale aj aké má ďalšie varianty.

Vyberte si správne veľký OLED monitor podľa vašich požiadaviek

Uhlopriečka monitora je pre OLED monitor kľúčovým parametrom, ktorý určuje jeho veľkosť a ovplyvňuje celkový vizuálny zážitok. Meria sa v palcoch od jedného rohu displeja k diagonálne opačnému. Výber veľkosti závisí od preferencií, dostupného priestoru a účelu použitia, ako je práca, hranie hier alebo sledovanie filmov. Väčšia uhlopriečka ponúka pohlcujúci zážitok, ale vyžaduje viac miesta na stole a môže byť drahšia. Na čo sa budú jednotlivé OLED monitory hodiť podľa uhlopriečky?

  • OLED monitor 24" a menej je ideálny na použitie v kanceláriách alebo pre používateľov s obmedzeným priestorom, ako sú napríklad študenti.
  • OLED monitor 27" je univerzálna veľkosť pre väčšinu pracovných a herných setupov, ponúkajúca dobrý kompromis medzi veľkosťou a detailnosťou obrazu.
  • OLED monitor 32" je skvelá voľba pre profesionálnych grafikov, video editorov a hráčov hľadajúcich pohlcujúci zážitok a vysokú úroveň detailov.
  • OLED monitor 34" a viac bude perfektnou voľbou pre náročných používateľov a profesionálov v oblasti multimédií a dizajnu, ktorí potrebujú extra širokú pracovnú plochu pre multitasking alebo ultraširokouhlé hranie hier.

Nie ste si istí, či si zaobstarať jeden veľký monitor alebo dva menšie OLED monitory? V článku S dvomi monitormi môžete byť produktívnejší. Ako na to? prezradíme, aké má viacmonitorová zostava výhody, ako ju správne zapojiť a kto ju ocení najviac.

OLED monitor a jeho rozlíšenie

Rozlíšenie pre OLED monitor, udávané ako počet horizontálnych a vertikálnych pixelov, ovplyvňuje ostrosť a detaily obrazu. Vyššie rozlíšenie znamená lepšie detaily, čo je výhodné pre grafiku, hry a video, ale vyžaduje výkonnejší hardvér na plynulé zobrazenie. Pri výbere rozlíšenia je potrebné zvážiť vyváženie medzi kvalitou obrazu a výkonnosťou systému. Spoločne sa pozrieme, komu sa bude OLED monitor s odlišným rozlíšením hodiť.

  • OLED monitor Full HD postačí na bežné domáce a kancelárske použitie, poskytujúce dostatočnú detailnosť na sledovanie filmov a základné hranie hier.
  • OLED monitor 2K bude skvelá voľba pre hráčov a používateľov, ktorí hľadajú vyššiu detailnosť obrazu bez nutnosti extrémne výkonného hardvéru.
  • OLED monitor 4K je ideálny pre profesionálnych grafikov, fotografov a video editorov, ktorí potrebujú extrémnu úroveň detailov na svoju prácu.
  • OLED monitor 5K a viac je najlepšia voľba pre používateľov pracujúcich s veľmi vysokým rozlíšením obsahu, ako sú 3D modelári a profesionáli v oblasti digitálneho obsahu, ktorí vyžadujú maximálnu možnú detailnosť a pracovnú plochu.

Aký vplyv má na OLED monitor odozva?

Odozva je pre OLED monitor meradlom, ako rýchlo dokáže pixel zmeniť farbu z čiernej na bielu alebo medzi rôznymi odtieňmi šedej. Pri OLED monitoroch je táto doba obvykle veľmi krátka, čo minimalizuje rozmazanie obrazu pri rýchlych pohyboch a zlepšuje celkovú plynulosť. Nízka odozva do 4 ms je obzvlášť dôležitá pre akčné hry, kde každá milisekunda môže mať význam. Rýchla odozva OLED monitorov tak prináša ostrý a čistý obraz aj v dynamických situáciách.

OLED monitor by mal byť viditeľný aj v jasných podmienkach

Maximálny jas je pre OLED monitor kľúčovým faktorom pre kvalitu zobrazenia na svetle či vonku. Vyjadruje, ako veľa svetla dokáže monitor vyprodukovať, čo ovplyvňuje viditeľnosť obrazu v rôznych svetelných podmienkach. Aj keď OLED displej ponúka vynikajúci kontrast a farby, jeho maximálny jas býva nižší v porovnaní s niektorými LED/LCD monitormi. Tento parameter je dôležité zvážiť pri výbere monitora pre prostredie s vysokou úrovňou okolitého svetla.

i

OLED displej – na čo je farebné pokrytie?

Farebné pokrytie označuje schopnosť, ako OLED displej reprodukuje širokú škálu farieb v rámci určitého farebného priestoru. Je to kľúčový ukazovateľ na prácu s grafikou, kde je požadovaná vysoká presnosť farieb.

  • sRGB je štandardný farebný priestor na bežné používanie. Dobré sRGB pokrytie bude vhodné pre väčšinu používateľov.
  • Adobe RGB je širší farebný priestor s viacerými zelenými a modrými odtieňmi, ideálny pre profesionálnu tlač a grafiku.

OLED monitor môže disponovať rôznymi povrchmi

OLED monitor má vždy jednu z troch povrchových úprav, ktoré majú vplyv na niekoľko aspektov. O aké ide a v čom sa líšia?

  1. Lesklý OLED monitor ponúka výrazné a živé farby s vysokým kontrastom, ale môže byť náchylný k odleskom.
  2. Matný OLED monitor znižuje odlesky a obmedzuje odtlačky prstov, ale môže znižovať jasnosť a kontrast obrazu.
  3. Antireflexný OLED monitor efektívne redukuje odlesky a zlepšuje viditeľnosť v jasných priestoroch na pohodlnejšie sledovanie.

OLED monitor a pomer strán

OLED monitor a jeho pomer strán definuje proporcie medzi šírkou a výškou zobrazovaného obrazu. Najbežnejší pomer pre OLED monitory je 16 : 9, ktorý je ideálny pre väčšinu filmov, hier a pracovných aplikácií. Ultraširoké monitory používajú obvykle pomer 21 : 9 pre ešte viac pohlcujúci zážitok pri sledovaní filmov alebo hraní hier. Voľba pomeru strán by mala reflektovať osobné preferencie a zamýšľané použitie monitora.

Nedarí sa vám nájsť lacný OLED monitor? Bazárvýpredaj môžu ponúkať výhodné kúsky.

Akú konštrukciu môže mať OLED monitor?

OLED monitor má obvykle jednu z troch konštrukcií, ktoré ovplyvňujú pozorovacie uhly, prenositeľnosť aj ďalšie vlastnosti.

  1. Rovný OLED displej ponúka tradičnú zobrazovaciu plochu, ktorá je vhodná pre väčšinu pracovných a herných setupov.
  2. Prehnutý OLED displej poskytuje ponorujúci zážitok vďaka zakriveniu, ktoré napodobňuje prirodzené videnie a zvyšuje vnímanie hĺbky.
  3. Prenosný OLED displej umožňuje flexibilitu a mobilitu, ideálnu pre používateľov, ktorí potrebujú kvalitné zobrazenie na cestách.

Rovný OLED Monitor
Rovný OLED monitor

Prehnutý OLED Monitor
Prehnutý OLED monitor

Prenosný OLED Monitor
Prenosný OLED monitor

OLED monitor urobí so sekaním obrazu koniec

Synchronizácia obrazu, ktorou OLED monitor disponuje, je technológia, ktorá zaisťuje plynulý obraz synchronizáciou frekvencie obnovovacieho kmitočtu monitora s výstupnou frekvenciou grafickej karty. Tým sa eliminuje sekanie obrazu, čo je kľúčové pre hranie hier. Existujú rôzne štandardy synchronizácie obrazu:

  • G-Sync od spoločnosti NVIDIA vyžaduje špeciálnu hardvérovú podporu v OLED monitore pre synchronizáciu s grafickými kartami NVIDIA.
  • FreeSync je otvorený štandard od spoločnosti AMD pre synchronizáciu, ktorý je podporovaný väčšinou OLED monitorov a grafických kariet AMD.
  • G-Sync kompatibilné OLED monitory nemajú hardvérovú G-Sync jednotku, ale boli certifikované firmou NVIDIA pre kompatibilitu s G-Sync.
  • FreeSync Premium je vyššia úroveň, ktorá sa nachádza vo výkonných 120 Hz monitoroch a zaručí plynulý obraz aj pod minimálnu hodnotu odozvy.

i

Chcete sa o technológiách G-Sync a FreeSync dozvedieť ešte viac? Prečítajte si náš článok Sekanie v hrách vám odstráni technológia FreeSync alebo G-Sync.

OLED monitor musí mať kompatibilné VESA uchytenie s vaším stojanom

VESA uchytenie označuje štandardizovaný systém, ak si chcete namontovať OLED monitor na stenu alebo na stojan. Špecifikácie definujú rozstup montážnych otvorov na zadnej strane monitora, čo umožňuje kompatibilitu s rôznymi druhmi držiakov. Vďaka tomuto systému môžu používatelia jednoducho a bezpečne inštalovať svoje OLED monitory v optimálnej pozícii. Rozmery uchytenia sa udávajú v milimetroch a medzi tie najčastejšie patria napríklad 100 × 100 alebo 200 × 200.

Zapájame OLED monitor – konektory

OLED monitor často podporuje niekoľko rôznych konektorov na pripojenie počítača aj iných zariadení.

  • HDMI je univerzálne digitálne rozhranie na prenos obrazu a zvuku, ideálne na pripojenie PC, herných konzol a ďalších multimediálnych zariadení.
  • USB-C je moderný konektor podporujúci prenos dát, obrazu a dokonca aj napájania, vhodný na pripojenie notebookov a mobilných zariadení.
  • DisplayPort je vysokovýkonné digitálne rozhranie na prenos obrazu a zvuku, preferované pre PC a profesionálne grafické aplikácie.
  • Mini DisplayPort je kompaktnejšia verzia DisplayPortu, často na notebookoch a menších zariadeniach na prenos obrazu.
  • Jack 3,5 mm je tradičné analógové audio rozhranie na pripojenie slúchadiel alebo externých reproduktorov k monitoru.

Nepodarilo sa vám nájsť hľadanú informáciu alebo vás toho o výbere zaujíma viac? Navštívte náš článok Ako vybrať monitor, kde sa všetkým parametrom venujeme do ešte väčšej hĺbky.

OLED monitor prekvapí bohatými funkciami

OLED monitor sa môže chváliť mnohými dodatočnými vlastnosťami a funkciami, ktoré spríjemnia každodenné používanie.

  • Integrované reproduktory v OLED monitoroch ponúkajú pohodlie počúvania bez potreby externých reproduktorov.
  • Nastaviteľná výška umožňuje používateľom upraviť výšku OLED monitora na optimálnu ergonómiu a pohodlie.
  • High Dynamic Range (HDR) zlepšuje kvalitu obrazu tým, že rozširuje rozsah jasov a farieb, čím poskytuje realistickejšie zobrazenie.
  • Funkcia pivot umožňuje OLED monitor otáčať z krajnej polohy do portrétneho režimu, čo je užitočné na čítanie alebo programovanie.
  • Flicker-Free displej znižuje únavu očí tým, že eliminuje blikanie obrazovky na OLED monitore.
  • Filter modrého svetla redukuje modré svetlo vydávané OLED monitorom, čo pomáha znižovať únavu očí.
  • KVM switch umožňuje ovládanie viacerých počítačov pomocou jedinej súpravy klávesnice, myši a OLED monitora.
  • Power Delivery umožňuje OLED monitoru nabíjať pripojené zariadenia, ako sú notebooky, cez USB-C.
  • Obraz v obraze umožňuje zobrazenie dvoch rôznych zdrojov signálu na OLED monitore súčasne, čo je ideálne pre multitasking.

i

QD-OLED monitory predstavujú najnovší prielom v oblasti displejovej technológie, ktoré kombinujú výhody OLED a kvantových bodiek (QD) pre ešte lepšie zobrazovacie vlastnosti. Táto technológia ponúka širšie farebné spektrum, vylepšený jas a vyššiu energetickú efektivitu oproti tradičným OLED monitorom.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
34" Dell Alienware AW3423DWF Na sklade > 5 ks
OLED monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 širokouhlý, odozva 0.1ms, obnovovacia frekvencia 165Hz, FreeSync, farebná hĺbka 10bit, jas 1000cd/m2, HDMI a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška
999 €

2.
32" ASUS ROG Swift PG32UCDM Na objednávku – termín upresníme 1 ks
OLED monitor 4K 3840 × 2160, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, G-Sync kompatibilný, farebná hĺbka 10bit, jas 1000cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, USB
1 669 €

3.
27" Dell Alienware AW2725DF Na sklade > 5 ks u dodávateľa
OLED monitor Quad HD 2560×1440, 16:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 360Hz, farebná hĺbka 10bit, jas 1000cd/m2, HDMI a DisplayPort, nastaviteľná výška, pivot, VESA
885,90 €

Ďalšie najpredávanejšie
50 položiek
49" Samsung Odyssey OLED G93SC - OLED monitor
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Pridať do PC konfigurátora
49" Samsung Odyssey OLED G93SC
OLED monitor prehnutý, Double QHD 5120 × 1440, 32:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, FreeSync Premium, jas 250cd/m2, HDMI a DisplayPort, nastaviteľná výška, repro, VESA
+Darček Promo Ubisoft voucher k Samsung Odyssey v hodnote 46,90 €
Super cena
1 289 € Ušetríte 118 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WH605Q1b
34" Dell Alienware AW3423DWF - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 46×
Pridať do PC konfigurátora
34" Dell Alienware AW3423DWF
OLED monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 širokouhlý, odozva 0.1ms, obnovovacia frekvencia 165Hz, FreeSync, farebná hĺbka 10bit, jas 1000cd/m2, HDMI a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška
999 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: ADL34t51c2
49" Samsung Odyssey OLED G95SC Smart - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3
Pridať do PC konfigurátora
49" Samsung Odyssey OLED G95SC Smart
OLED monitor prehnutý, Double QHD 5120 × 1440, 32:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, FreeSync, jas 250cd/m2, HDMI, USB-C, DisplayPort a micro HDMI, nastaviteľná výška, repro
+Darček Promo Ubisoft voucher k Samsung Odyssey v hodnote 46,90 €
1 669 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WH605Q1a
34" Philips 34M2C8600 - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,8
Pridať do PC konfigurátora
34" Philips 34M2C8600
OLED monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 širokouhlý, odozva 0.1ms, obnovovacia frekvencia 175Hz, G-Sync kompatibilný, farebná hĺbka 10bit, jas 1000cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
Zľavnené -4 %
831 € 862,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WC130b8a64
34" Dell Alienware AW3423DW - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,6 10×
Pridať do PC konfigurátora
34" Dell Alienware AW3423DW
OLED monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 širokouhlý, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 175Hz, G-Sync, jas 250cd/m2, HDMI a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, VESA
Cenová bomba
1 269 € Ušetríte 260 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: ADL34t51c
26.5" ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
3,8 17×
Pridať do PC konfigurátora
26.5" ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM
OLED monitor Quad HD 2560×1440, 16:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, G-Sync kompatibilný, farebná hĺbka 10bit, jas 450cd/m2, HDMI a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
+Darček Herné slúchadlá ASUS v hodnote 81,90 €
889 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WA041s7
Corsair XENEON 27QHD240 - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5 11×
Pridať do PC konfigurátora
Corsair XENEON 27QHD240
OLED monitor Quad HD 2560×1440, 16:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, G-Sync kompatibilný, farebná hĺbka 10bit, jas 1000cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, USB, nastaviteľná výška, pivot, VESA
1 049 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: CORx27h240
47,5" ASUS ROG Swift OLED PG48UQ - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5 10×
Pridať do PC konfigurátora
47,5" ASUS ROG Swift OLED PG48UQ
OLED monitor 4K 3840 × 2160, 16:9 širokouhlý, odozva 0.1ms, obnovovacia frekvencia 138Hz, G-Sync kompatibilný, farebná hĺbka 10bit, jas 450cd/m2, HDMI a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, repro, VESA
Super cena
1 599 € Ušetríte 48,01 €
Na sklade 3 ks
Objednávací kód: WA049o90
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED - LCD monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED
LCD monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, QD-OLED, 21:9 širokouhlý, 0,03 ms, 175Hz, FreeSync, 10bit, 1000 cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, antireflexný povrch displeja, VESA, Power Delivery až 15 W
969,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WQ27o5o7h
27" LG 27GR95QE-B - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
27" LG 27GR95QE-B
OLED monitor Quad HD 2560×1440, 16:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, G-Sync kompatibilný a FreeSync, farebná hĺbka 10bit, jas 200cd/m2, HDMI a DisplayPort, USB, nastaviteľná výška, pivot
905,90 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WK060a1h9i62c
Corsair XENEON FLEX 45WQHD240 OLED - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
Corsair XENEON FLEX 45WQHD240 OLED
OLED monitor Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, G-Sync a FreeSync, farebná hĺbka 10bit, jas 1000cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort
2 189 €
Na sklade 5 ks
Objednávací kód: CORxf45wqh240o
4,0
Pridať do PC konfigurátora
16" ViewSonic VP16-OLED ColorPro
OLED monitor Full HD 1920×1080, 16:9 širokouhlý, odozva 1ms, farebná hĺbka 10bit, jas 400cd/m2, kontrast 1000:1, HDMI a USB-C, slúchadlový výstup, repro
519,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: WV316a9
34" MSI MEG 342C QD-OLED - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,0
Pridať do PC konfigurátora
34" MSI MEG 342C QD-OLED
OLED monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 175Hz, FreeSync, jas 1000cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, VESA
1 269 €
Na sklade 4 ks
Objednávací kód: WQ27o5o5z1
49" ASUS ROG Swift OLED PG49WCD - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
Pridať do PC konfigurátora
49" ASUS ROG Swift OLED PG49WCD
OLED monitor prehnutý, Double QHD 5120 × 1440, 32:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 144Hz, G-Sync kompatibilný, farebná hĺbka 10bit, jas 250cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, VESA
Super cena
1 359 € Ušetríte 16 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: WA054a3
26.5" Acer Predator Gaming OLED X27Ubmi - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
Pridať do PC konfigurátora
26.5" Acer Predator Gaming OLED X27Ubmi
OLED monitor Quad HD 2560×1440, OLED, 16:9, 0,01 ms, 240Hz, FreeSync Premium, 10bit, HDR, 1000 cd/m2, DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, USB-C, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA, 6-axis color adjustment, typ displeja: matný
999,90 €
Na sklade 2 ks
Objednávací kód: WO099j7n1
49" Samsung Odyssey OLED G93SC - OLED monitor
Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5
Pridať do PC konfigurátora
49" Samsung Odyssey OLED G93SC
OLED monitor prehnutý, Double QHD 5120 × 1440, 32:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, FreeSync Premium, jas 250cd/m2, HDMI a DisplayPort, nastaviteľná výška, repro, VESA
1 219 €
Rozbalené
Objednávací kód: WH605Q1b
34" Dell Alienware AW3423DWF - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,9 46×
Pridať do PC konfigurátora
34" Dell Alienware AW3423DWF
OLED monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, 21:9 širokouhlý, odozva 0.1ms, obnovovacia frekvencia 165Hz, FreeSync, farebná hĺbka 10bit, jas 1000cd/m2, HDMI a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška
948,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: ADL34t51c2
26.5" ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
3,8 17×
Pridať do PC konfigurátora
26.5" ASUS ROG Swift OLED PG27AQDM
OLED monitor Quad HD 2560×1440, 16:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, G-Sync kompatibilný, farebná hĺbka 10bit, jas 450cd/m2, HDMI a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, pivot, VESA
844,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: WA041s7
Corsair XENEON 27QHD240 - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5 11×
Pridať do PC konfigurátora
Corsair XENEON 27QHD240
OLED monitor Quad HD 2560×1440, 16:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, G-Sync kompatibilný, farebná hĺbka 10bit, jas 1000cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, USB, nastaviteľná výška, pivot, VESA
996,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: CORx27h240
42" Philips 42M2N8900 - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,3
Pridať do PC konfigurátora
42" Philips 42M2N8900
OLED monitor 4K 3840 × 2160, 16:9 širokouhlý, odozva 1ms, obnovovacia frekvencia 138Hz, G-Sync kompatibilný, farebná hĺbka 10bit, jas 450cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, VESA
1 179 €
Rozbalené
Objednávací kód: WC130c1e
47,5" ASUS ROG Swift OLED PG48UQ - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
4,5 10×
Pridať do PC konfigurátora
47,5" ASUS ROG Swift OLED PG48UQ
OLED monitor 4K 3840 × 2160, 16:9 širokouhlý, odozva 0.1ms, obnovovacia frekvencia 138Hz, G-Sync kompatibilný, farebná hĺbka 10bit, jas 450cd/m2, HDMI a DisplayPort, USB, slúchadlový výstup, repro, VESA
1 519 €
Rozbalené
Objednávací kód: WA049o90
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED - LCD monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED
LCD monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, QD-OLED, 21:9 širokouhlý, 0,03 ms, 175Hz, FreeSync, 10bit, 1000 cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, antireflexný povrch displeja, VESA, Power Delivery až 15 W
920,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: WQ27o5o7h
27" LG 27GR95QE-B - OLED monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
27" LG 27GR95QE-B
OLED monitor Quad HD 2560×1440, 16:9 širokouhlý, odozva 0.03ms, obnovovacia frekvencia 240Hz, G-Sync kompatibilný a FreeSync, farebná hĺbka 10bit, jas 200cd/m2, HDMI a DisplayPort, USB, nastaviteľná výška, pivot
860,90 €
Rozbalené
Objednávací kód: WK060a1h9i62c
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED - LCD monitor Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0
Pridať do PC konfigurátora
34" MSI MAG 341CQP QD-OLED
LCD monitor prehnutý, Ultra Wide QHD 3440 × 1440, QD-OLED, 21:9 širokouhlý, 0,03 ms, 175Hz, FreeSync, 10bit, 1000 cd/m2, HDMI, USB-C a DisplayPort, slúchadlový výstup, nastaviteľná výška, antireflexný povrch displeja, VESA, Power Delivery až 15 W
823,90 €
Zánovné
Objednávací kód: WQ27o5o7h

OLED monitory

OLED monitory

V kategórii OLED monitory máme práve teraz na Alza.sk celkom 50 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné OLED monitory Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie OLED monitory Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii OLED monitory recenzie
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií