Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo strieborný

Zobraziť katalóg
Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo strieborný
4,5 6 hodnotení
+ darček v hodnote 282,90 € Objektív OM System / Olympus
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Micro 4/3, Micro 4/3 snímač, rozlíšenie snímača 20 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, micro HDMI súčasťou, rozmery 8,4 × 12,2 × 4,9 cm (V׊×H), hmotnosť 383 g
Posledný kus na sklade 996,90 €
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  OL207b Produktové číslo:  V207130SE000
Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo strieborný 797,90 € Momentálne nedostupné

Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo strieborný

Digitálna bezzrkadlovka Olympus OM-D E-M10 Mark IV, telo strieborné

Digitálna bezzrkadlovka Olympus OM-D E-M10 Mark IV zaujme svojou kompaktnosťou a nízkou hmotnosťou, v porovnaní s klasickými zrkadlovkami je až o polovicu menšia a ľahšia. Tento model má teraz vylepšený grip, fotografické funkcie pre profesionálne snímky na jedno stlačenie a nechýba ani výkonná 5-osá stabilizácia obrazu. Digitálny fotoaparát Olympus OM-D E-M10 Mark IV je tak ideálny pre kreatívnych fotografov, ktorí radi cestujú a dávajú prednosť zachyteniu každého okamihu v špičkovej kvalite jedným stlačením. Poteší vás aj praktická 3" výklopná LCD obrazovka s dotykovým ovládaním a bohatá ponuka objektívov na najrôznejšie príležitosti.


Kľúčové vlastnosti digitálneho fotoaparátu Olympus OM-D E-M10 Mark IV strieborné telo

  • Telo novej digitálnej bezzrkadlovky MD E-M10 Mark IV v striebornom farebnom vyhotovení, bez objektívu
  • Fotoaparát je vybavený Live MOS snímačom s vysokým rozlíšením 20,3 Mpx
  • Inovovaný grip s lepšou ergonómiou
  • Sekvenčné snímanie 15 snímok za sekundu
  • Stabilizácia obrazu v tele prístroja 4,5 EV
  • Presné C-AF pre kontinuálne zaostrovanie pohybujúcich sa objektov
  • Umelecké a kreatívne filtre
  • Dotyková 3" LCD obrazovka sa dá vyklápať
  • 4K video so stabilizáciou obrazu v 5 osiach
  • Rozhranie Wi-Fi a Bluetooth poskytnú jednoduché zdieľanie a možnosť diaľkového ovládania
  • Mobilná aplikácia OI.Share rozširuje vaše možnosti
  • Nabíjanie pomocou USB (batéria zostáva vo fotoaparáte)

Digitálny fotoaparát Olympus OM-D E-M10 Mark IV - spoľahlivý spoločník na každú príležitosť

Flexibilná digitálna bezzrkadlovka Olympus OM-D E-M10 Mark IV strieborná je vhodná pre každého, kto chce mať pri sebe kvalitný fotoaparát v každej situácii. Či už sa prechádzate po meste, chystáte na výlet do prírody, chcete robiť snímky v noci alebo proste len natáčať videá z pohodlia domova - táto veľmi kompaktná a napriek tomu výkonná bezzrkadlovka vám bude skvelým spoločníkom za akýchkoľvek podmienok. Vďaka svojim malým rozmerom a ľahkej váhe vám nebude na obtiaž ani pri celodenných výšľapoch. Okrem obľúbeného retro dizajnu vám telo Olympus OM-D E-M10 Mark IV ponúkne aj vysoké rozlíšenie fotografií i videa, vylepšené automatické zaostrovanie tváre, výbornú stabilizáciu a dokonca aj rýchle prepojenie s vaším smartfónom.



Skvelá bezzrkadlovka Olympus OM-D E-M10 Mark IV vám vyjde v ústrety v akejkoľvek situácii

Strieborný digitálny fotoaparát Olympus OM-D E-M10 Mark IV ponúka množstvo funkcií na zachytenie všetkých neopakovateľných momentov. Využívať budete nový Live MOS snímač s vysokým rozlíšením 20,3 Mpx, s ktorým sa nemusíte obávať robenia záberov ani za zhoršených svetelných podmienok. Obrazový procesor TruePic VII koriguje chyby optických aberácií u objektívov, a to najjemnejšie vykreslenie detailov má na starosť technológia Fine Detail Processing II. Iste vás aj digitálnu bezzrkadlovku Olympus OM-D E-M10 Mark IV poteší aj sekvenčné snímanie rýchlosťou 15 snímok za sekundu, vďaka čomu ľahko zachytíte aj objekty v pohybe - vylepšené C-AF umožňuje kontinuálne zaostrovanie na pohybujúce sa objekty. Vylepšené automatické zaostrovanie s prioritou tváre alebo očí novo spoľahlivo zaostrí aj na sklonené tváre alebo tváre z profilu. Absenciu mechanickej uzávierky potom oceníte najmä pri fotografovaní rôznych predstavení alebo vašich detí.

Strieborný CSC fotoaparát Olympus OM-D E-M10 Mark IV ponúka aj pokročilé režimy

Nechýba ani automatický režim, v ktorom fotoaparát Olympus OM-D E-M10 Mark IV automaticky zvolí vhodné nastavenie. V režime AP (Advanced Photo) sú potom na fotografovanie využívané pokročilé funkcie ako napr. viacnásobná expozícia, zachytenie hviezdnych dráh, svetelnej stopy reflektorov áut a veľa ďalšieho. To všetko budete môcť v móde Live Composite zhotovovať bez toho, aby ste museli oplývať veľkými skúsenosťami. Videá je možné natáčať v úžasnom 4K rozlíšení.


Staňte sa skutočným umelcom s modernými funkciami bezzrkadlovky OM-D E-M10 Mark IV

Digitálny fotoaparát Olympus OM-D E-M10 Mark IV v striebornom vyhotovení vám ponúkne široký rozsah citlivosti ISO 200 – 25 600, čo vám umožní robiť dychberúce fotografie aj v noci. Bezzrkadlovka je vybavená tiež technológiou korekcie tieňov, funkciou Color Creator pre manuálne nastavovanie sýtosti farieb alebo funkciu Live Composite, už oceníte predovšetkým pri fotografovaní dlhých expozícií. Na výber budete mať tiež z 25 prednastavených scénických režimov a z 5 obrazových formátov (4:3, 16:9, 3:2, 1:1, 3:4).

Kúzelné filtre rovno vo fotoaparáte šetria váš čas pri následných úpravách

Či už sa chystáte fotiť pre zábavu, pre uchovanie spomienok alebo napríklad pre „zbieranie lajkov“ na Instagrame, digitálna bezzrkadlovka Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo vás v tom plne podporí. Do výbavy dostala totiž mnoho integrovaných fotografických filtrov, medzi ktoré patrí napr. instantný film s nádychom nostalgie, ktorý vám ušetrí čas pri následnom upravovaní fotografií. HDR režim - ktorý má dokonca aj živý náhľad - vyfotí niekoľko snímok s rôznymi expozíciami a potom z nich vytvorí finálnu dynamicky osvetlenú snímku. Samozrejmosťou je u bezzrkadlovky Olympus OM-D E-M10 Mark IV tiež panoramatický režim.


S výklopným displejom fotoaparátu Olympus OM-D E-M10 Mark IV zaobstaráte selfie bez námahy

Dotyková LCD obrazovka s veľkosťou 3" strieborného digitálneho fotoaparátu Olympus OM-D E-M10 Mark IV je výklopná a umožňuje tak veľmi jednoduchú a intuitívnu obsluhu fotoaparátu. Jej polohovanie môžete využiť pri fotografovaní alebo natáčaní videí z rôznych uhlov. Vaše selfie snímky teraz budú perfektné, pretože nad nimi budete mať dokonalú kontrolu. Výhodou digitálnej bezzrkadlovky Olympus OM-D E-M10 Mark IV je aj elektronický hľadáčik s vysokým rozlíšením, ktorý oceníte pri fotení za jasného slnka alebo proti svetlu.


Vysoká kvalita videa až 4K a päťosá stabilizácia obrazu

Ani kvalita videa pri tele tejto skvelej bezzrkadlovky Olympus OM-D E-M10 Mark IV nezaostáva. Fotoaparát disponuje vysokým 4K rozlíšením, s ktorým budú všetky vaše natočené spomienky vyzerať ako živé. Dokonca aj časozberný režim podporuje najvyššiu 4K kvalitu. Pri Full HD rozlíšení zase budete môcť natáčať aj pri 60 snímkach za sekundu. A ani roztrasených záberov sa obávať nemusíte - digitálna bezzrkadlovka Olympus OM-D E-M10 Mark IV dostala do výbavy päťosú stabilizáciu obrazu, takže aj videá nakrútené z ruky budú ostré a bez otrasov.


Sila konektivity digitálneho fotoaparátu Olympus OM-D E-M10 Mark IV


Moderné rozhranie bezzrkadlovky OM-D E-M10 Mark IV

Integrované bezdrôtové funkcie Wi-Fi a Bluetooth strieborného fotoaparátu Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo v kombinácii s mobilnou aplikáciou OI. Share umožňujú jednoduché importovanie obrázkov do mobilného telefónu alebo tabletu a ich následné zdieľanie na sociálnych sieťach. Tejto digitálnej bezzrkadlovke nechýba ani USB port a samozrejmosťou je tiež podpora SDHC alebo SDXC pamäťových kariet.

Fotoaparát môžete dokonca ovládať aj na diaľku

Ak svoj telefón pripojíte cez Bluetooth či Wi-Fi k vášmu fotoaparátu Olympus OM-D E-M10 Mark IV, možno ho potom využiť aj ako jeho diaľkové ovládanie. Na displeji vášho smartfónu či tabletu budete môcť nastavovať expozíciu, clonu, čas uzávierky a ďalšie dôležité funkcie fotoaparátu. V mobilnej aplikácii nájdete návody, inštrukcie a výukové materiály fotografických techník.







Olympus OM-D E-M10 Mark IV

Ergonomicky tvarovaný grip bezzrkadlovky Olympus OM-D E-M10 Mark IV

Pre pohodlné držanie fotoaparátu Olympus OM-D E-M10 Mark IV v akejkoľvek situácii aj polohe je bezzrkadlovka navrhnutá do ergonomického tvaru s moderným gripom, ktorý vám poskytne príjemný a zároveň sebaistý úchop.

Olympus OM-D E-M10 Mark IV

USB port pre nabíjanie

Akonáhle bude vašej bezzrkadlovke Olympus OM-D E-M10 Mark IV dochádzať energia, nemusíte sa zdržiavať s vyťahovaním batérie, aby ste ju dali nabíjať. Vďaka možnosti pripojenia USB konektora priamo do fotoaparátu ho tak ľahko dobijete naozaj kedykoľvek a kdekoľvek. Strieborný fotoaparát Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo je vždy pripravený do akcie!

Olympus OM-D E-M10 Mark IV

Široký výber objektívov Olympus M. Zuiko

K tomuto telu digitálnej bezzrkadlovky Olympus OM-D E-M10 Mark IV si budete môcť zaobstarať akýkoľvek objektív zo širokej ponuky vysoko svetelných objektívov Olympus M. Zuiko, nech už sú vaše preferencie a zámery akékoľvek. Chystáte sa fotiť portréty, perspektívne širokouhlé zábery alebo detailné makro zábery? Z prvotriedneho príslušenstva Olympus si bezpochyby vyberiete práve to svoje.



Parametre a špecifikácia

Porovnať
Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Na snímači (IBIS) Hotovo!
Bajonet
Micro 4/3 Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy, Vstavaný blesk, Sánky na blesk Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Na snímači (IBIS) Hotovo!
Bajonet
Micro 4/3 Hotovo!

Snímač

Veľkosť snímača
Micro 4/3 Hotovo!
Rozlíšenie snímača
20 Mpx Hotovo!
Pomer strán
1:1 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/4 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
60 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
15 sn./s Hotovo!

Video

Podporované rozlíšenie videa
UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Bez objektívu Hotovo!
Bajonet
Micro 4/3 Hotovo!

Hľadáčik

Typ hľadáčika
Elektronický (EVF) Hotovo!
Rozlíšenie hľadáčika
2,36 Mpx Hotovo!
Maximálne zväčšenie EVF
0,67 x Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
12,2 cm Hotovo!
Výška
8,4 cm Hotovo!
Hĺbka
4,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
383 g Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Olympus BLS-50 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
360 snímok Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 2.0 Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Varianty Olympus OM-D E-M10 Mark IV:

784,90 € - 996,90 €

Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo čierny

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Micro 4/3, Micro 4/3 snímač, rozlíšenie snímača 20 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI súčasťou, rozmery 8,4 × 12,2 × 4,9 cm (V׊×H), hmotnosť 383 g
Do košíka
996,90 €
Posledný kus na sklade
 

Olympus OM-D E-M10 Mark IV + 14–42 mm EZ čierny

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Micro 4/3, Micro 4/3 snímač, rozlíšenie snímača 20 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI súčasťou, rozmery 8,4 × 12,2 × 4,9 cm (V׊×H), hmotnosť 383 g, objektív súčasťou balenia
Do košíka
784,90 €
Na sklade > 5 ks
 

Olympus OM-D E-M10 Mark IV + 14–42 mm EZ strieborný

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, deteguje tváre, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Micro 4/3, Micro 4/3 snímač, rozlíšenie snímača 20 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI súčasťou, rozmery 8,4 × 12,2 × 4,9 cm (V׊×H), hmotnosť 383 g, objektív súčasťou balenia
Do košíka
784,90 €
Na sklade > 5 ks
 

Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo strieborný

Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, so sánkami na blesk, so statívovým závitom, so vstavaným bleskom, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Micro 4/3, Micro 4/3 snímač, rozlíšenie snímača 20 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,04 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 2.0, micro HDMI súčasťou, rozmery 8,4 × 12,2 × 4,9 cm (V׊×H), hmotnosť 383 g
Info
797,90 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, nemate nahodou chybu v cene tohto vyrobku? Jeho strieborna verzia stoji 746 EUR a aj verzia tohto tela s objektivom je lacnejsia ako samostatne telo. Ak by bolo za cenu 746, beriem, inak to nedava zmysel. Dakujem vopred za odpoved!

Diskusia a poradňa k Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo strieborný
Príslušenstvo pre Olympus OM-D E-M10 Mark IV telo strieborný Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus OM-D E-M10 Mark IV tělo stříbrný. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Olympus OM-D E-M10 Mark IV váz - ezüst.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií