AlzaBoxy Q1 AD elektro

Archív - Operačné systémy pre domácnosti

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať
18 položiek
5,0
Parallels Desktop 18, Mac (BOX)
Grafický program Parallels Desktop pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom macOS, jazyková verzia: CZ, EN, DE, PL, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ
Predaj skončil
Objednávací kód: SWpd18m
Iobit Uninstaller PRO 11 pre 1 PC na 12 mesiacov (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Iobit Uninstaller pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, SK, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC
Predaj skončil
Objednávací kód: SWLiup11a
Iobit Uninstaller PRO 11 pre 3 PC na 12 mesiacov (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Iobit Uninstaller pre 3 zariadenia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, SK, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC
Predaj skončil
Objednávací kód: SWLiup11b
Ashampoo UnInstaller 11 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Ashampoo UnIstaller pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, SK, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre PC
Predaj skončil
Objednávací kód: SWLui11
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise Core – 2 Core License Pack (elektronická licencia)
Kancelársky softvér MS SQL Server pre 1 zariadenie, prenosná licencia, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, pre firmy a pre štátnu správu, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Predaj skončil
Objednávací kód: SWMM0623
Microsoft Windows 10 Home (elektronická licencia)
Operačný systém Microsoft Windows 10 Home pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre školy, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ076h8a_obn
5,0 10×
Microsoft Windows 10 Home SK (FPP)
Operačný systém Microsoft Windows 10 Home pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: flashdisk, vhodné pre domácnosti a pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ079c
5,0
Microsoft Windows 10 Home ENG (FPP)
Operačný systém Microsoft Windows 10 Home pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: flashdisk, vhodné pre domácnosti a pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ079b
4,7 172×
Microsoft Windows 10 Home (elektronická licencia)
Operačný systém Microsoft Windows 10 Home pre 1 zariadenie, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre školy, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ076h8a
4,6 10×
Microsoft Windows 10 Pro SK 64-bit (OEM)
Operačný systém Microsoft Windows 10 Pro pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: SK, spôsob inštalácie: CD/DVD, vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ077j
4,7 297×
Microsoft Windows 10 Pro SK 32-bit (OEM)
Operačný systém MS Windows 10, fyzická licencia určená pre 1 zariadenie, neprenosná, dĺžka predplatného: bez obmedzenia, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: SK, spôsob inštalácie: CD/DVD, vhodný pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, kompatibilný s operačným systémom Windows, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ077i
4,7 58×
Microsoft Windows 10 Pro CZ 64-bit (OEM)
Operačný systém Microsoft Windows 10 Pro pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: CD/DVD, vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ077h
4,8 12×
Microsoft Windows 10 Home EN 64-bit (OEM)
Operačný systém Microsoft Windows 10 Home pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: CD/DVD, vhodné pre domácnosti, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ077f
4,7 297×
Microsoft Windows 10 Home CZ 32-bit (OEM)
Operačný systém MS Windows 10, fyzická licencia určená pre 1 zariadenie, neprenosná, spôsob licencovania: OEM licencia, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: CD/DVD, vhodný pre domácnosti, určený pre PC, kompatibilný s operačným systémom Windows, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ077a
4,3 28×
Microsoft Windows 10 Home SK 64-bit (OEM)
Operačný systém Microsoft Windows 10 Home pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: SK, spôsob inštalácie: CD/DVD, vhodné pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ077d
4,6 169×
Microsoft Windows 10 Home CZ 64-bit (OEM)
Operačný systém Microsoft Windows 10 Home pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: CD/DVD, vhodné pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ077b
4,7 297×
Microsoft Windows 10 Home SK 32-bit (OEM)
Operačný systém Microsoft Windows 10 Home pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, jazyková verzia: SK, spôsob inštalácie: flashdisk, vhodný pre domácnosti, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ077c
5,0
Microsoft Windows 10 Home EN 32-bit (OEM)
Operačný systém - OEM verzia, obsahuje DVD na 32-bit inštaláciu, anglicky, pre 1 počítač, neprenositeľná
Predaj skončil
Objednávací kód: WZ077e
PR článokPredstavujeme Microsoft 365 Microsoft prichádza so zmenou názvu populárnej cloudovek platformy Office 365, a navyše servíruje aj niektoré nové funkcie. Teraz si zapamätajte názov Microsoft 365 pre rodiny alebo pre jednotlivcov. Čo je vlastne obsahom tejto služby? A došlo k nejakým výrazným zmenám...
V programe Access môžete vytvoriť a zdieľať databázu behom pár sekúnd. Stačí importovať informácie a Access sa postará o zvyšok, takže je ľahké vytvoriť a usporiadať ohromné množstvo dát. K dispozícii tiež získate zaujímavých sprievodcov, ktorí vám v začiatkoch pomôžu....
Máme pre vás pripravený prehľad hneď 10 zaujímavých funkcií operačného systému Windows 10. Ide najmä o tipy, ktoré nie sú tak známe, ale napriek tomu vám zjednodušia každodennú prácu s PC alebo notebookom. O ktoré ide konkrétne?
Microsoft 365Získajte naviac 3 mesiace predplatného Microsoft 365 pri nákupe vybraných zariadení Pokiaľ používate Microsoft Office 2016, alebo dokonca starší, prechod na Microsoft 365 bude ohromná zmena. Čo všetko táto služba dokáže? A ako získať 3 mesiace zadarmo?
Od prístupu k obľúbeným produktom a aplikáciám Microsoft až po možnosť mať obsah po ruke aj na cestách - to všetko získate pomocou jedného konta Microsoft. Ukážeme vám, ako si ho založiť a používať v každodennej praxi.
Microsoft oznámil príchod novej aplikácie Microsoft Family Safety, ktorá ponúka napríklad sledovanie aktivít, obmedzenie spustenia aplikácií aj hier, kontrolu obsahu alebo informácie o polohe členov rodiny. Ako to funguje v praxi?
Viac článkov Všetky články
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií