Samsung Galaxy AI

Oukitel RT2 8GB/128GB čierny

Zobraziť katalóg
Oukitel RT2 8GB/128GB čierny
Tablet – displej 10,1" Full HD 1920 × 1200 IPS, MT8788A 2 GHz, RAM 8 GB, kapacita úložiska 128 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE a 3G, zadný fotoaparát 16 Mpx (f/2), predný fotoaparát 16 Mpx (f/2,2), Nano SIM + Nano SIM, odolný podľa IP68 a IP69K, USB-C, 33W rýchle nabíjanie, batéria 20000 mAh, Android 12
Kód:  OUKTA102b1 Produktové číslo:  OUKTA102b1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Oukitel RT2 8GB/128GB čierny

Tablet Oukitel sa chopí role parťáka, ktorý sa ľahko zmestí do ruky alebo do menšej tašky vďaka svojim kompaktným rozmerom. Umožní vám sledovať online udalosti, nahrávať videá a robiť fotografie, ale tiež využívať mnohé praktické aplikácie alebo hrať hry. Tablet disponuje 10,1" displejom, ktorý možno využiť na pracovné alebo študijné účely. Ocenia ho aj fanúšikovia hier alebo filmov. O plynulú prevádzku systému sa postará 4-jadrový procesor MT8788A. Veľkosť operačnej pamäte je 8 GB. Pre súbory, fotky aj videá je prichystaná 128GB vnútorná pamäť. Táto pamäť vám umožní používať tablet bez akýchkoľvek obmedzení. Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 20000 mAh. Iste vás zaujme svojou konektorovou výbavou USB-C. Ponúkaný tablet je vybavený vodoodolnou úpravou, a tak vás nehody spojené s vodou neprekvapia a nevyvedú z miery. Jeho ochrana je na úrovni stupňa krytia IP68 a IP69K.

Tablet Oukitel RT2 8GB/128GB čierny ...
Tablet Oukitel RT2 8GB/128GB čierny ...

Zásadné vlastnosti tabletu Oukitel RT2 8GB/128GB čierny

  • Nechajte sa unášať audiovizuálnym obsahom tabletu Oukitel
  • Všetky operácie a funkcie ovláda 4-jadrový procesor
  • Operačná pamäť disponuje kapacitou 8 GB
  • Tablet je vybavený 10,1" displejom
  • Určite oceníte jeho konektorovú výbavu USB-C
  • Je odolný voči vode
  • Jeho ochrana je na úrovni stupňa krytia IP68 a IP69K
  • Tablet už z výroby disponuje ochranným sklom Gorilla Glass
  • Hlavný zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 16 Mpx
  • Tabletu Oukitel dodáva energiu batéria s kapacitou 20000 mAh
  • Umožňuje pracovať viac ako sedem hodín bez prerušenia
  • Disponuje možnosťou drôtového nabíjania s maximálnym výkonom 33 W
  • Na prácu s grafikou, hranie hier či náročnej grafickej aplikácie je v tablete grafický čip Mali-G72 MP3
  • Vnútorná pamäť je rozšíriteľná pomocou pamäťovej karty typu MicroSD, Micro SDXC, Micro SDHC a TF Card
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní WiFi, Bluetooth a GPS
  • Tablet ponúka slot pre hlavnú Nano SIM a vedľajšiu Nano SIM kartu
  • Prezeranie obsahu na internete, posielanie a prijímanie e-mailov a mnoho ďalšieho vám ponúknu rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete
  • Možno ho spojiť s televíznou obrazovkou

Na displej tabletu Oukitel sa dobre pozerá

Každý moment venovaný tabletu Oukitel bude nezabudnuteľný, pretože so svojím 10,1" displejom a Full HD 1920 × 1200 rozlíšením prináša obsah v excelentnej kvalite. Vďaka jemnosti displeja 225 PPI budete s radosťou prezerať všetok vizuálny obsah. Tablet obsahuje bezpečnostné sklo Gorilla Glass, ktoré bráni vzniku škrabancov a mechanickému poškodeniu.

Tablet Oukitel RT2 8GB/128GB čierny ...
Tablet Oukitel RT2 8GB/128GB čierny ...

Vytvárajte snímky kdekoľvek a kedykoľvek

Do výbavy na fotenie v tablete patrí 16Mpx zadný fotoaparát a 16Mpx selfie fotoaparát. Pomocná prisvetľovacia dióda je užitočná pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok. Táto funkcia je vhodná hlavne pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete odfotiť dobre osvetlený portrét. Na expozíciu fotografie má vplyv aj hodnota clonového čísla. Tablet Oukitel disponuje f/2-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Ponúkne vám plytšiu hĺbku ostrosti, čo je skvelé na zaostrenie objektu a rozostrenie pozadia.

Batéria tabletu vás nenechá v štichu

Tabletu Oukitel obstaráva energiu batéria s kapacitou 20000 mAh, ktorá zaručuje výdrž dlhšiu ako sedem hodín. Má k dispozícii drôtové nabíjanie s maximálnym výkonom 33 W. Na prácu s grafikou, hranie hier či náročné grafické aplikácie je v tablete grafický čip Mali-G72 MP3, ktorý má dostatočný výkon na zvládnutie potrebného multimediálneho obsahu.

Tablet Oukitel RT2 8GB/128GB čierny ...
Tablet Oukitel RT2 8GB/128GB čierny ...

Tablet Oukitel má k dispozícii slušné úložisko

Základné funkcie a operácie tabletu Oukitel ovláda operačný systém Google Android vo verzii Android 12. Android je uznávaný pre svoju otvorenosť a bohatý výber dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu zaujme svojou veľkosťou 8 GB, ktorá je schopná pracovať s 3D hrami a virtuálnou realitou. Pre všetky vaše fotografie, videá a ďalšie súbory je k dispozícii vnútorná pamäť vo veľkosti 128 GB, ktorá spĺňa potreby aj najnáročnejších používateľov, a tak vám umožní spravovať aj veľmi rozsiahle množstvo dát a aplikácií. Ak aj tak budete potrebovať viac pamäte v tablete, môžete ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD, Micro SDXC, Micro SDHC a TF Card.

Tablet Oukitel ponúka rozmanité komunikačné možnosti

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní WiFi, Bluetooth a GPS. Tablet s funkciou WiFi vám poskytne pripojenie k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo znamená rýchly prístup na internet na miestach s dostupným signálom. Využitie Bluetooth technológie umožňuje bezdrôtový prenos dát medzi rôznymi zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát aj bez použitia kábla. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Vďaka tejto technológii dokáže tablet získať presnú geografickú polohu, čo sa hodí pre navigáciu a ďalšie aplikácie. Do tabletu možno zasunúť hlavnú Nano SIM a vedľajšiu Nano SIM kartu. Prístup k internetu, odosielanie aj prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám sprostredkujú rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete, s ktorými bude sťahovanie súborov, sledovanie streamov aj spojenie s ostatnými cez videohovory rýchle bez zádrhov.

Dobre premyslené funkcie

Vychutnávajte si život naplno s tabletom Oukitel. Preneste obraz z tabletu na obrazovku televízora a pozerajte sa na filmy alebo svoje výtvory na veľkom monitore. Hodiť sa bude praktický senzor, konkrétne pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia a g-senzor, ktorý umožňuje interakciu s okolitým svetom. Senzor priblíženia rozpozná, keď je tablet priblížený k tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby sa zabránilo náhodnému dotyku. S orientáciou v meste aj na cestách vám pomôže funkcia digitálneho kompasu, čo vám značne uľahčí orientáciu v priestore. V tablete nájdete gyroskop, ktorý deteguje polohu zariadenia a prispôsobí natočenie obrazovky na uľahčenie používania. Svetelný senzor sníma úroveň okolitého osvetlenia a prispôsobuje jas a kontrast displeja. Vďaka tomu získate optimálnu čitateľnosť a zároveň ušetríte energiu batérie, pretože senzor automaticky zníži jas v tmavom prostredí. G-senzor slúži na určenie pohybu tabletu v priestore. Dokáže identifikovať, či je nehybný, hojdá sa alebo sa nachádza vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C

Senzory:

pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia a g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom)

Rozmery:

30,4 × 20,8 × 3,8 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

1030 g

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
10,1" (25,65 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1920 × 1200 Hotovo!
Jemnosť displeja
225 PPI Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
8 GB (8 192 MB) Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
10,1" (25,65 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1920 × 1200 Hotovo!
Jemnosť displeja
225 PPI Hotovo!

Konektory a senzory

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/2 Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Výdrž a výkon

Kapacita batérie
20 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
33 W Hotovo!
Počet jadier procesora
4 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz Hotovo!
Model procesora
MT8788A Hotovo!
Grafický čip
Mali-G72 MP3 Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Funkcie
Prenos obrazu do TV, Rýchle nabíjanie, Gorilla Glass, Vodoodolný Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
30,4 mm (3,04 cm) Hotovo!
Šírka
20,8 mm (2,08 cm) Hotovo!
Hĺbka
3,8 mm (0,38 cm) Hotovo!
Hmotnosť
1 030 g (1,03 kg) Hotovo!
Stupeň krytia
IP68, IP69K Hotovo!
Farba
Čierna, Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky tablety do 500 eur
» Všetky tablety do 300 eur

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Oukitel RT2 8GB/128GB čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oukitel RT2 8GB/128GB černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oukitel RT2 8GB/128GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oukitel RT2 8GB/128GB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Oukitel RT2 8GB/128GB fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií