PET AD homeoffice

Panasonic ER-GB96-K503

Zobraziť katalóg
Panasonic ER-GB96-K503
4,9 7 hodnotení
Zastrihávač na fúzy, profesionálny, umývateľné nadstavce, počet nadstavcov 4, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 30 mm, počet nastavení strihov 58, doba chodu 50 min, doba nabíjania 60 min, typ napájania akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
Kód:  PANZA945 Produktové číslo:  ER-GB96-K503 Stránky výrobcu

Panasonic ER-GB96-K503

Precízny zastrihávač dlhých fúzov

Neuveriteľný výkon pre precízne zastrihnutie

Zastrihávač Panasonic ER-GB96-K503 je vybavený motorčekom s vysokými otáčkami, ktorý dokonale zastrihne fúzy akejkoľvek dĺžky v rozsahu od 0,5 do 30 mm. Súčasťou strojčeka je tiež nástavec pre veľmi presné zastrihnutie, takže úpravu fúzov budete mať vždy pod úplnou kontrolou a s profesionálnymi výsledkami.


Výkonný motorček

Hladké zastrihnutie

Zastrihávač je poháňaný výkonným motorčekom, ktorý si hravo poradí i s tvrdšími a hustejšími fúzmi. Vďaka ostrým čepeliam pohodlne a bez ťahania zastrihne dlhý a hustý porast fúzov.

Profesionálne výsledky

Profesionálna úprava fúzov

Inovatívny systém so širokým rozstupom medzi čepieľkami zachytí v jednom pohybe viac fúzov, vďaka čomu je úprava pohodlnejšia a vy sa tak môžete pýšiť profesionálnymi výsledkami.

30 mm nástavec

30 mm nástavec

Tento hrebeňový nástavec zabezpečí rovnaké zastrihávanie dlhých fúzov, ktoré najskôr prečeše a neskôr zarovná na jednotnú dĺžku. Vďaka tomu vytvarujete atraktívnu bradu s minimom úsilia.

Detailný nástavec

Detailný nástavec

Nástavec pre detailné zastrihávanie na šírku 5 mm je ideálny pre precízne zastrihnutie oblasti fúzov a mušky. Vďaka prepínaču ho môžete používať na akejkoľvek strane tváre.

Nastavenie dĺžky

Nastavenie dĺžky zastrihnutia

Pomocou kruhového ovládača plynule nastavíte dĺžku zastrihnutia v rozmedzí 0,5 až 30 mm v 58 krokoch. Záleží na vás, či dáte prednosť ležérnemu strnisku či precízne zarovnanej brade.

Nové čepieľky

Čepieľky so širšími hrotmi

Nové čepieľky so širšími hrotmi sa oproti klasickým čepieľkam dotýkajú väčšieho počtu fúzov a ľahko zachytávajú aj ležiace a zakrútené fúzy. Vďaka tomu sú fúzy vždy rovnomerne upravené.

3 nástavce

3 nástavce

Súčasťou zastrihávača sú 3 hrebeňové nástavce na zastrihávanie v rozmedzí 1-30 mm. Vďaka tomu si môžete fúzy ľahko upraviť v mnohých rôznych štýloch.

Precízne čepieľky

Precízne čepieľky

Vysoko kvalitné a odolné čepieľky z nehrdzavejúcej ocele zaistia precízny strih. Ich ostré rezné hrany si hravo poradia aj so silnými a tvrdými fúzmi alebo chĺpkami.

Umývateľná konštrukcia

Umývateľná konštrukcia

Vďaka vodoodolnej konštrukcii môžete zastrihávač ľahko umývať pod tečúcou vodou.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!
Využitie
Fúzy Hotovo!
Typ zastrihávača
Profesionálny, Bežné použitie Hotovo!
Počet nadstavcov
4 Hotovo!
Počet nastavení strihu
58 Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Typ

Využitie
Fúzy Hotovo!
Typ zastrihávača
Profesionálny, Bežné použitie Hotovo!

Vlastnosti

Počet nadstavcov
4 Hotovo!
Počet nastavení strihu
58 Hotovo!
Ovládanie
Pomocou tlačidiel Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Umývateľné nadstavce Hotovo!

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu
1 mm Hotovo!
Max. dĺžka strihu
30 mm Hotovo!

Chod a napájanie

Čas chodu
50 min Hotovo!
Doba nabíjania
60 min Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, někde jsem ztratil nabíjecí kabel, dá se u Vás koupit nový kabel? dekuji za info???>?

Zdravim, dotaz na lidi co též koupili nebo přímo na Panasonic. Objednal jsem si tento strojek, ale Alza mi doručila balení bez jakekoliv folie nebo samolepky, díky které by šlo poznat, zda-li balení se strojkem už bylo či nebylo otevřené. Tudíž se chci zeptat měl někdo z vás strojek zabalený ve folii nebo sloupával nálepku aby se dostal do balení, anebo taky pouze krabička? Lepí Panasonic na balení výrobků podobné štítky? Nedává to smysl, protože vim, že na Alze pokud někdo otevře věc, jako právě holící strojek tak již nejde vrátit... (hygiena) tak by mě zajímalo, jak to teď Alza pozná. Ptám se než to půjdu vrátit s tim, že jsem dostal rozbalené zboží. Děkuji.

Prosim vas, kde sa daju kupit nahradne noze na tento strojcek? Ake je modelove oznacenie nahradnych nozov?

Diskusia a poradňa k Panasonic ER-GB96-K503
Príslušenstvo pre Panasonic ER-GB96-K503 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ER-GB96-K503. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ER-GB96-K503. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ER-GB96-K503.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií