AP+ nový vizuál BRAzs70

Panasonic ER-SB60-S803

Zobraziť katalóg
Panasonic ER-SB60-S803
3,3 3 hodnotení
Zastrihávač na fúzy a vlasy a fúzy, profesionálny, umývateľné nadstavce, indikátor nabíjania LED, počet nadstavcov 2, min. dĺžka strihu 1 mm, max. dĺžka strihu 10 mm, počet nastavení strihov 19, doba chodu 50 min, doba nabíjania 60 min, typ napájania akumulátor, ovládanie pomocou tlačidiel
Kód:  PANZA478 Produktové číslo:  ER-SB60-S803 Stránky výrobcu

Panasonic ER-SB60-S803

Rychlé a precizní zastřižení vousů

Najvyššia rýchlosť strihania v histórii spoločnosti Panasonic

Zastrihávač Panasonic ER-SB60-S803 je vybavený rýchlym lineárnym motorčekom, ktorý dokonale zastrihne fúzy akejkoľvek dĺžky v rozsahu od 0,5 do 10 mm. Vďaka vylepšeným lamelám, pri ktorých vývoji sa Panasonic inšpiroval japonskou technológiou výroby mečov, vždy dosiahnete profesionálne výsledky zastrihnutia. Pre maximálne pohodlie je zastrihávač vybavený ergonomickou rukoväťou, vodoodolným telom a batériovým pohonom.


Panasonic ER-SB60-S803

Prvotriedne zastrihnutie

Inovatívna japonská technológia výroby čepieľok a vysokorýchlostný lineárny motorček sa postarajú o rovnomerné a precízne zastrihávanie i tých hustých a dlhých fúzov.

Panasonic ER-SB60-S803

Vylepšené čepieľky so širším hrotom

Vylepšené čepieľky lepšie zachytávajú ležiace a skrútené fúzy, vďaka čomu je dosiahnuté perfektné rovnomerné zastrihnutie s jasnými a ostrými linkami.

Panasonic ER-SB60-S803

Vysoká rýchlosť strihania

Vďaka výkonnému motorčeku Panasonic je zabezpečené rýchle, hladké a spoľahlivé zastrihávanie bez ťahania. Motorček si navyše uchová konštantný výkon až do úplného vybitia batérie.

Panasonic ER-SB60-S803

19 úrovní zástrihu

Zastrihávač je vybavený ovládačom dĺžky zastrihnutia, ktorý ponúka 19 úrovní v rozmedzí 1 až 10 mm v intervale 0,5 mm. Zastrihávať môžete bez nástavca na dĺžku 0,5 mm alebo môžete použiť hrebeňový nadstavec pre dlhšie fúzy.

Panasonic ER-SB60-S803

Detailné zastrihnutie

Nástavec pre detailné zastrihávanie na šírku 5 mm je ideálny pre precízne zastrihnutie oblasti fúzov a mušky. Vďaka prepínaču ho môžete používať na ľavej i pravej strane tváre.

Japanese Blade Tech

Inšpirácia v japonskej zručnosti

Panasonic sa pri vývoji nových čepieľok inšpiroval japonskými znalosťami výroby ostrých a pevných mečov. S využitím modernej technológie boli vyvinuté vysoko kvalitné nože, ktoré vynikajú špičkovou odolnosťou, presnosťou a ostrosťou.

Panasonic ER-SB60-S803

Ergonomický dizajn

Vďaka ergonomickému dizajnu s prehnutou rukoväťou zastrihávač dobre padne do dlane a pohodlne sa používa.

Panasonic ER-SB60-S803

Prevádzka s káblom i bez neho

Zastrihávač je možné používať s napájacím káblom, alebo bez neho vďaka vstavanej dobíjacej batérii s výdržou 50 minút, čo uvítate predovšetkým na cestách.

Panasonic ER-SB60-S803

Umývateľné prevedenie

Vďaka vodoodolnej konštrukcii môžete zastrihávač ľahko umývať pod tečúcou vodou.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!
Využitie
Fúzy, Vlasy a fúzy Hotovo!
Typ zastrihávača
Profesionálny, Bežné použitie Hotovo!
Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Počet nastavení strihu
19 Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Typ

Využitie
Fúzy, Vlasy a fúzy Hotovo!
Typ zastrihávača
Profesionálny, Bežné použitie Hotovo!

Vlastnosti

Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Počet nastavení strihu
19 Hotovo!
Ovládanie
Pomocou tlačidiel Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Umývateľné nadstavce, Indikátor nabíjania LED Hotovo!

Dĺžka strihu

Min. dĺžka strihu
1 mm Hotovo!
Max. dĺžka strihu
10 mm Hotovo!

Chod a napájanie

Čas chodu
50 min Hotovo!
Doba nabíjania
60 min Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den strojek Panasonic ER-SB60 má uvedenou výšku max. střihu 1 cm nastavitelnou v 19 krocích tzn. po 0,5 mm? Je možnost dokoupit nástavec s vyšší max. výškou střihu? V textu je uvedeno, že má 2 nástavce ale na fotkách jsou vidět 3? Jaký je rozdíl mezi Panasonic ER-SB40 a Panasonic ER-SB60?

Aký je rozdiel v porovnaní s Panasonic ER-SB40-K803? Ďakujem.

Je možné přístroj používat i na stříhaní vlasů, starým strojkem se stříhám na 6-9mm. Holím se Panasonicem, nejvyšší řada, a značka je maximální kvalita...děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k Panasonic ER-SB60-S803
Príslušenstvo pre Panasonic ER-SB60-S803 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ER-SB60-S803. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ER-SB60-S803. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ER-SB60-S803. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic ER-SB60-S803.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií