AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Roadstar HIF-1850TUMPK

Zobraziť katalóg
Roadstar HIF-1850TUMPK
5 1 hodnotení
Gramofón - s reproduktormi, vstavaný predzosilňovač, rýchlosť 33,3, 45 a 78 otáčok za minútu, retro dizajn, náhon remienkom, poloautomatické ovládanie, jednoducho zahnuté ramienko
Kód:  RDS003w Produktové číslo:  HIF-1850TUMPK Stránky výrobcu

Roadstar HIF-1850TUMPK

Ste milovníkmi vinylových platní a túžite po štýlovom gramofóne s modernými technológiami? Retro gramofón Roadstar so štýlovým rohom sa pýši vintage dizajnom a veľkým výberom funkcií. Doprajte si maximálny pôžitok z kvalitného a čistého zvuku. Gramofón disponuje výkonom 35 W a zvláda prehrávanie gramofónových platní rýchlosťou 33/45 a 78 otáčok za minútu. Retro dizajn gramofónu vkusne doladí vzhľad každého interiéru.

Kľúčové vlastnosti

  • Retro gramofón v drevenej skrini
  • Analógový FM a MW tuner pre počúvanie rádiových staníc
  • Vie prehrať CDA/CD-R/CD-RW, MP3
  • Kazetový mechanizmus
  • Rýchlosť 33, 45 a 78 RMS (otáčok za minútu)
  • Prehrávanie starších i novších dosiek
  • LCD displej s podsvietením
  • Vybavené tiež portom USB, AUX, čítačkou kariet

Perfektný spoločník

Gramofón prehráva MP3 súbory a CDA/CD-R/CD-RW. Z konektorovej výbavy môžete využiť USB port, ktorý sa nachádza vpredu alebo slot na pamäťovú kartu a Aux-in port. Bezpochyby využijete mnoho funkcií, ktoré vás iste potešia. Nájdete tu funkciu forward/reverse, vyhľadávanie skladieb, náhodný výber skladieb, opakovanie skladby/CD a programovanie. Na svoje si prídu aj zberatelia kaziet, gramofón je vybavený kazetovým mechanizmom. Nechýba ani analógový FM/MW tuner a digitálny LCD displej. Vypočujte si nezameniteľný zvuk a nechajte sa unášať na vlnách tónov, ktoré lahodia vášmu uchu.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Rozmery a hmotnosť

Šírka
370 mm Hotovo!
Hĺbka
370 mm Hotovo!
Výška
710 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,9 kg Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky retro gramofóny

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Prosím o informáciu, z akého materiálu je ozvučnica /rúra/ na retro gramofóne Roadstar HIF 1850 TUMPK - či z plechu /mosadz, meď/, alebo z plastu . Ďakujem Rosenberg

Dobrý den dnes jsme u Vas zakoupený gramofon rozbalil , u poslechu radia se po 10minutach vypne jde tady tu funkci časového spínače nějak nastavit?

Dobrý den. po deseti minutách se sám vypne. Je tam nastavena nějaká funkce nebo je to závada? V krabici chyběli 2 šroubky na přichycení trouby. Děkuji

Dobrý den Jaké jsou rozměry?

Diskusia a poradňa k Roadstar HIF-1850TUMPK
Príslušenstvo pre Roadstar HIF-1850TUMPK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Roadstar HIF-1850TUMPK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1850TUMPK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Roadstar HIF-1850TUMPK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Roadstar HIF-1850TUMPK.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií