Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA

Zobraziť katalóg
Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA
4,6 173 hodnotení
Bezvreckový vysávač – príkon 750W, HEPA 10 filter, hlučnosť 77dB, kovová teleskopická trubka univerzálna, vysoko výkonná sacia hubica na všetky typy podláh, štrbinová hubica, kefka na nábytok
Kód:  ROWVB002 Produktové číslo:  RO2522WA Stránky výrobcu

Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA

SKVELÝ NÁPAD PRE MALÝ PRIESTOR – SILNÝ A KOMPAKTNÝ BEZVRECKOVÝ CYKLÓNOVÝ VYSÁVAČ.

 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Značka Rowenta založená v Nemecku už v roku 1884 prináša prelomové inovácie uľahčujúce život. Nezaprie krajinu svojho pôvodu, atribúty ako je kvalita, vysoký výkon, presnosť, odolnosť, robustnosť a dôraz na ergonómiu premietajú v celom portfóliu. Zároveň vyniká jedinečným dizajnom popredných francúzskych dizajnérov. Vývoj vysávačov Rowenta prebieha vo Francúzsku, neďaleko Paríža, kde je súčasťou komplexu tiež výskumné centrum zameriavajúce sa na inovácie a priekopníctvo v oblasti odhlučnenia, ergonómie a úspory elektrickej energie. Výkonné ekologické motory Rowenta s nízkou spotrebou energie a optimálnym prúdením vzduchu zachovávajú rovnako vysokú účinnosť vysávania ako modely 2 000 W. Nemenej dôležitou súčasťou komplexu je testovacie centrum, kde sa vysávače podrobujú náročným, 650 hodín trvajúcim testom kvality materiálu, ovládacích prvkov, komponentov a motora (simulujúce 10 rokov nepretržitého používania), aby odolali náročnému a intenzívnemu zaobchádzaniu. Vynikajúca úroveň filtrácie spočíva v Rowenta viacstupňovom filtračnom systéme. Pokrokové vlastnosti vysávačov Rowenta sú potvrdené aj v rámci energetických štítkov podľa regulácie Európskej únie.

Hlavné výhody

 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA  Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Vysoko účinná cyklónová technológia
Veľmi efektívna cyklónová technológia optimálne oddeľuje nečistoty od vysávaného vzduchu a udržiava tak saciu silu na vysokej úrovni po dlhú dobu. Účinná sacia hubica Rowenta dokonale uprace všetky typy podláh a môže sa pochváliť extrémnou účinnosťou vysávania na tvrdých podlahách.
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA  Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Malý a ľahký – pre jednoduché prenášanie a uskladnenie
Vďaka malým rozmerom sa s vysávačom ľahko manipuluje a ľahko ho uskladníte. Disponuje veľkým ergonomickým držadlom a váži len 3,7 kg čo oceníte najmä pri vysávaní schodov a prenášaní. Parksystém s možnosťou vertikálneho aj horizontálneho uskladnenia hubice ušetrí ďalší priestor.
Dvojitá filtrácia: HEPA + mikrofilter
Vzduch, ktorý dýchame, obsahuje častice, ktoré môžu byť alergénne: larvy a výkaly roztočov, plesne, peľ, dym a živočíšne zvyšky (chlpy, koža, sliny, moč). Najjemnejšie častice môžu prenikať hlboko do dýchacích ciest alebo môžu spôsobiť zápal a zhoršiť dýchacie funkcie. Filtre (H) EPA (High) Efficiency Particulate Air Filter sú vzduchové časticové filtre s vysokou účinnosťou, ktoré umožňujú zachytenie najjemnejších častíc. Vďaka filtru (H) EPA je vyfukovaný vzduch v miestnosti čistejší ako pred nasatím do vysávača.
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Komfortná obsluha
Integrovaná kefka na nábytok Easy Brush na rukoväti je vždy po ruke, dokonale poslúži miesto prachovky pri vysávaní políc, nerovných predmetov i klávesnice.
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Nadchne vás optimálna manévrovateľnosť a stabilita vďaka 2 veľkým kolesám a veľké nášľapné tlačidlá pre zapnutie/vypnutie a navinuntie kábla.
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Jednoduché čistenie odpadovej nádoby
Relatívne veľká kapacita zbernej nádoby 1,2 l pri zachovaní veľmi kompaktných rozmerov vysávača zaistí, aby ste nádobu nemuseli tak často vyprázdňovať. Vysypávanie je však veľmi jednoduché a rýchle a nemusíte sa vďaka praktickému veku báť, že prídete do styku s nečistotami.
 Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Štrbinová hubica 2 v 1 s integrovanou kefkou, ktorú ľahko vysuniete, keď práve potrebujete, je tiež súčasťou vysávača a ideálne sa hodí na čalúnenie a do členitého interiéru auta. Pohodlnú polohu pri vysávaní umožňujú nastaviť kovové teleskopické trubice. Na rukoväti je navyše k dispozícii ovládanie sacej sily.

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
7,5 m Hotovo!
Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Akčný rádius
7,5 m Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!

Filtre

Typ filtra
Mikrofilter, HEPA filter Hotovo!

Príkon

Príkon
750 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
77 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
46 cm Hotovo!
Výška
30 cm Hotovo!
Hĺbka
27,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,85 kg Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!
Viac parametrov

Pôvod značky Rowenta siaha do roku 1909, keď ju založil priemyselník Robert Weintraud. Od počiatku sa zameriava na prepracovaný dizajn, vysokú kvalitu a inovácie. V histórii značky nájdete prvú termostatom regulovanú žehličku z roku 1949 alebo ocenenie za dizajn Red Dot. Dnes je značka dôležitým hráčom v oblasti upratovania domácnosti a osobnej starostlivosti a je hrdým partnerom udalostí, ako súťaže Elite Model Look. Ponuka značky Rowenta zahŕňa vysávače, prístroje na úpravu vzduchu a nástroje na starostlivosť o vlasy a inú osobnú starostlivosť. Od roku 1988 je značka súčasťou skupiny Groupe SEB.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,měl bych dotaz.Zakoupil jsem si tento vysavač...po necelém půl roce -prach neodcházel do nádržky na prach ale usazoval se pod filtr a molitan!!!Nádržka na prach čista.Po reklamaci-která byla 3x.a vysavač byl v servisu-mi nikdo nic neřekl.Servis napsal že se vysavač má čistit/což jsme dělali pravidelně/a měnit hepafiltr.Prodejce mi nic neřekl...kdy a za jak dlouho se má měnit.Můžete mi poradit.Závada je pořád stejná!!! Děkuji Bartko

chcem sa opytat, ci pri reklamacii treba doniest aj hadicu alebo staci len samotny vysavac pretoze problem je v nom, dakujem

Chcem sa opýtať aký sací výkon má tento vysávač, a či by v prípade objednávky bol doručený do Vianoc na adresu . ďakujem

Why it cost that much . I bought it 3 years ago and it cost me 1200 kcz

Diskusia a poradňa k Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA
Príslušenstvo pre Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staubsauger Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staubsauger Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rowenta City Space Cyclonic RO2522WA.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií