Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsung Galaxy A32 fialová

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy A32 fialová
4,5 114 hodnotení
Mobilný telefón – 6.4" AMOLED 2400 × 1080, procesor Mediatek Helio G80 8-jadrový, RAM 4GB, interná pamäť 128GB, zadný fotoaparát 64Mpx (f/1.8)+8Mpx (f/2.2)+5Mpx (f/2.4)+5Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 20Mpx, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov na displeji, dual SIM + pamäťová karta, neblokovaný, rýchle nabíjanie 15W, batéria 5000mAh, Android 11
Kód:  SAMO0215b3 Produktové číslo:  SM-A325FLVGEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy A32 fialová

Vlastnosti telefónu

158,9 mm

Vypnuté
Samsung Galaxy A32

73,6 mm

Vypnuté
Samsung Galaxy A32

8,4 mm

Hmotnosť telefónu: 184 g

Uhlopriečka displeja

6,4"

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 11

typ operačného systému

Výdrž batérie

5 000 mAh

kapacita batérie

MicroSim

Dual SIM

typ SIM karty

Rozmery

73,6 × 158,9 × 8,4 mm

rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

128 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

64 + 8 + 5 + 5 Mpx

fotoaparát

Pripojenie

LTE

najrýchlejší internet

SD karta

MicroSDXC

slot na pamäťové karty

Váha

184 g

hmotnosť telefónu

Smartfón Samsung Galaxy A32 je pripravený na každodenné používanie

Budúcnosť bude ešte rýchlejšia. Smartfón Samsung Galaxy A32 bol vytvorený, aby stíhal všetko, čo budete každý deň potrebovať. Či už ide o komunikáciu s priateľmi, fotenie skvelých snímok, navigáciu pri výletoch alebo sledovanie obľúbených filmov. Vychutnajte si inovácie v plnej paráde!

Mobil Samsung Galaxy A32 má displej s nekonečnými možnosťami

Čistý, minimalistický vzhľad, sofistikované dizajnové riešenia a praktické funkcie, ktoré vám vždy prídu vhod. Samsung Galaxy A32 vás už na prvý pohľad zaujme svojím 6,4-palcovým Infinity-V displejom so širokými možnosťami. Vďaka HD+ technológii si vychutnáte obsah akéhokoľvek formátu na displeji telefónu Samsung Galaxy A32 v tej najlepšej možnej kvalite.

Krásne čistý dizajn

Dokonalá súhra dizajnu a najnovšej technológie. Sofistikovane vyriešená integrácia fotoaparátov do tela smartfónu Samsung Galaxy A32 už na prvý pohľad zaujme svojim čistým a hladkým vyhotovením. Radosť sa pozerať, radosť ho používať.

S inteligentným telefónom Samsung Galaxy A32 budete fotiť ako profesionál

Každý záber sa s inteligentným telefónom Samsung Galaxy A32 vydarí. S hlavným 64 Mpx fotoaparátom bude každá snímka priezračne jasná a ostrá. Ultraširokouhlým fotoaparátom sa môžete pustiť do fotenia snových prírodných či mestských panorám, a pri experimentovaní s hĺbkou záberov vám pomôže Depth fotoaparát. A pre milovníkov detailov skrýva telefón Samsung Galaxy A32 aj makro objektív.

Objavte novú perspektívu s mobilným telefónom Samsung Galaxy A32

Odteraz sa na vaše fotografie zhotovené mobilným telefónom Samsung Galaxy A32 zmestí omnoho viac. Získajte nevídané perspektívy s 8 Mpx ultraširokouhlým fotoaparátom so 123° uhlom záberu, ktorý je podobný ako u ľudského oka, takže je schopný pojať snímané objekty v oveľa širšom rozsahu.

Vyhotovujte snímky s umeleckou hodnotou

Vytvárajte portréty s pridanou estetickou hodnotou. Samsung Galaxy A32 disponuje 5 Mpx Depth fotoaparátom, ktorý vám umožní upravovať hĺbku ostrosti na vašich snímkach len pomocou jednoduchého dotyku. Rozostrené pozadie sa postará o lepšie vyniknutie objektu vášho záujmu a dodá mu umelecký ráz.

Smartfón Samsung Galaxy A32 je vybavený batériou, ktorá vydrží

Nech už budete robiť čokoľvek - natáčať, fotografovať, počúvať hudbu, sledovať filmy cestou z práce alebo preberať dôležitý projekt v dlhom video calle, váš smartfón Samsung Galaxy A32 bude vždy pripravený vám poslúžiť. Jeho 5 000 mAh batéria vydrží skutočne dlho, a keby jej náhodou došla energia, praktické 15 W rýchle nabíjanie jej navráti stratenú silu.

Maximalizujte výkon

Osemjadrový procesor v kombinácii so 4 GB RAM je zárukou rýchleho a efektívneho výkonu smartfónu Samsung Galaxy A32. Vášnivých gamerov poteší funkcia Game Booster so špecializovaným rozhraním a optimalizáciou batérie, teploty a pamäte telefónu. A svoje fotografické či video archívy si môžete uložiť na 128 GB interné úložisko, ktoré v prípade potreby ešte rozšírite pomocou 1 TB microSD karty.

Telefóny Samsung Galaxy A32 chráni Samsung Knox

Aplikácia Samsung Knox je vyvinutá priamo pre telefóny Galaxy, aby dokázali čeliť nielen škodlivým hrozbám, ale najmä chránili vaše citlivé dáta. Platforma je zabudovaná do hardvéru aj softvéru zariadenia, takže váš smartphone je chránený už od prvého zapnutia.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2400 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
64 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
20 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2021 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
158,9 mm Hotovo!
Šírka
73,6 mm Hotovo!
Hĺbka
8,4 mm Hotovo!
Hmotnosť
184 g Hotovo!
Farba
Fialová Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
4 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
64 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie makro fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť makro fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie hĺbkovej kamery
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť hĺbkovej kamery
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
20 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
5 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
15 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
1 024 GB Hotovo!
Značka procesora
MediaTek Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz (2 000 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Mediatek Helio G80 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Mali G52 Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Nabíjací kábel (USB-A na USB-C) Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,ráda bych se zeptala z jakého materiálu je zadní strana telefonu či plast nebo sklo. A zda součástí telefonu je silikonove pouzdro. Dekuji

Dobrý den, už vím o dalších 2 lidech, kterým na tomto telefonu zlobí wifi (vypadává, udělá se u symbolu wifi vykřičník a je potřeba ji ručně vypnout a zapnout). Každý máme doma jinou svou wifi, každý bydlíme jinde, takže nemáme stejného poskytovatele internetu a všem 3 nám to zlobí. Takže už to vypadá na nějakou systémovou chybu. Nevíte jestli se nechystá nějaká aktualizace systému, která by tohl odstranila??

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli telefon je v češtině hned při spouštění děkuji

Dobrý den, jak dlouho trvá dodání objednávky, když zrovna není skladem?

Rádio se 8'' dotykovým displejem, RDS+DAB+USB s funkcí Android Auto a Apple CarPlay - je vhodný tento mobil a jaký je vhodný datový kabel na propojení auta s mobilem?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, kdy bude k dostání tento mobil ve fialové barvě. Předem děkuji.

Dobrý den, ráda bych znala funkci fotoaparátu. Má rychle či pomalé nahrávání? Případně nějaké jiné funkce? Děkuji moc a přeji pěkný den.

Dobrý den, lze A32 pomocí redukce (USB-C -> RJ45) připojit k internetu přes Ethernet kabel? Fungoval by např. s touto redukcí nebo nějakou jinou?https://www.alza.cz/axagon-ade-src-d5356203.htm

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy A32 fialová
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy A32 fialová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy A32 fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A32 lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A32 lila.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií