Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy M23 5G zelený

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy M23 5G zelený
4,4 10 hodnotení
Mobilný telefón – 6.6" TFT 2408 × 1080, 120Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 750 5G 8-jadrový, RAM 4GB, interná pamäť 128GB, zadný fotoaparát 50Mpx (f/1.8)+8Mpx (f/2.2)+2Mpx (f/2.4), predný fotoaparát 8Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, 5G, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov, dual SIM + pamäťová karta, neblokovaný, rýchle nabíjanie 25W, batéria 5000mAh, Android 12
Kód:  SAMO0235b3 Produktové číslo:  SM-M236BZGGEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy M23 5G zelený

Vlastnosti telefónu

165,5 mm

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G oranžová

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

77 mm

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G oranžová

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

8,4 mm

Hmotnosť telefónu: 198 g

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

6,6“

Uhlopriečka displeja

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

Android 12

Typ operačného systému

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

5 000 mAh

Kapacita batérie

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

77 × 165,5 × 8,4 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

128 GB

Vnútorná pamäť

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

50 + 8 + 2 Mpx

Fotoaparát

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

5G/LTE

Najrýchlejší internet

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

1 TB Micro SDXC

Slot na pamäťové karty

Mobilní telefon Samsung Galaxy M23 5G

198 g

Hmotnosť telefónu


Samsung Galaxy M23 5G 128 GB v zelenom vyhotovení je smartfón novej generácie


Nová galaxia mobilných zážitkov s ultrarýchlym 5G

Ponorte sa do sveta živých farieb a realistických detailov s rozsiahlou 6,6-palcovou Infinity-V obrazovkou. So 120 Hz obnovovacou frekvenciou zabezpečí displej smart telefónu Samsung Galaxy M23 5G hladký chod pri prezeraní vášho multimediálneho obsahu a nerušený obraz počas sledovania HD videí. Vďaka jasu až 800 nitov vás nesklame ani pri slnečnom dni. A celý ohňostroj farieb a kontrastu si navyše môžete užiť vy aj vaše oči – riešenie Eye Comfort Shield redukuje škodlivé modré svetlo, a tým smartfón Samsung Galaxy M23 chráni váš zrak.


Smartfón Galaxy M23 5G ponúkne výkon, ktorý nič nezastaví

Ste pravý filmový fanúšik, seriálový nadšenec alebo vášnivý hráč, ktorý si potrpí na najnovšie tituly? V tom prípade vás zaručene poteší nespútaný výkon smartfónu Galaxy M23 5G od spoločnosti Samsung. Osemjadrový procesor Snapdragon 750G so 4 GB operačnou pamäťou sú spoločne pripravení splniť všetky vaše požiadavky. Nenechajte si pokaziť zážitok otravným sekaním alebo zamŕzaním obrazu. 

Rozšíriteľná operačná pamäť RAM

Padajúce aplikácie, hry alebo trhajúce sa videá sú strašiakom nejedného z nás. Práve preto je v smartfóne Galaxy M23 5G zabudovaná pokročilá funkcia RAM Plus, ktorá inteligentne analyzuje vašu činnosť a podľa toho sa prispôsobuje aktuálnej situácii. Máte množstvo otvorených súborov alebo okien prehliadača? Operačná pamäť RAM sa automaticky rozšíri a poskytne dostatočné miesto pre oveľa svižnejší a hladší chod všetkých vašich obľúbených aplikácií.



128 GB kapacita internej pamäte smart telefónu Samsung Galaxy M23 5G

Zabudnite na ten pocit, keď musíte prechádzať galériu fotografií alebo správcu súborov a rozhodovať sa, čo zmažete a čo ponecháte. S interným 128 GB úložiskom budete mať dostatok miesta pre všetky vaše milované spomienky. A pokiaľ by sa náhodou váš celý život do pamäte smart telefónu nezmestil, môžete ju ľahko rozšíriť pomocou 1 TB microSD karty.

Dotykový mobil Galaxy M23 5G ponúkne nadčasový dizajn v novom kabáte

Hľadáte smartfón s nádychom minimalizmu? Tak dotykový mobil Galaxy M23 5G je pre vás tá správna voľba! Užite si jedinečný pocit ľahkosti, komfortu, čistých línií, zaoblených hrán a štíhleho tela v elegantnom vyhotovení. Nezabudnite si vybrať ten, ktorý je vašej osobnosti najbližší a pochváľte sa okoliu svojím unikátnym štýlom. 



Fantastický ohňostroj farieb

Pripravte sa na famózne predstavenie plné sýtych farieb, precíznych detailov a dynamického kontrastu na vašej 6,6-palcovej obrazovke. S perfektným rozlíšením HD+ bude celý obsah vyzerať jasne, ostro a zreteľne. Navyše sa nezabudlo ani na hráčov a fanúšikov sociálnych sietí so 120 Hz obnovovacou frekvenciou, ktorá premení hranie hier a používanie aplikácií na vskutku nevšedný zážitok.

Trojnásobný fotoaparát pre každú situáciu

Začnite vytvárať kvalitné fotografie, zachytávajúce váš každodenný život. S hlavným 50 Mpx fotoaparátom sa vám naskytnú nekonečné možnosti. Krása zimných hôr, letný večer s priateľmi či drobný detail? Rozšírte svoj záber s ultraširokouhlým objektívom, alebo dosiahnite maximálne priblíženie s makro šošovkou. Výber je len na vás.


Smartphone Samsung Galaxy M23 5G má zásobu energie na 2 dni

Už si nemusíte robiť starosti s častým hľadaním nabíjačky, batéria s kapacitou 5 000 mAh udrží váš dotykový telefón Samsung M23 5G v pohotovosti po dobu až dvoch dní. Udrží s vami krok pri vašich špecifických každodenných úlohách a meria zároveň vzorce vášho používania zariadenia, aby mohli čo najlepšie optimalizovať jeho výkon. A keď jej predsa začne dochádzať dych, rýchlo ju vrátite späť do hry pomocou superrýchleho 25 W nabíjania.



Haló? Počujeme sa?

Vo svete rušných ulíc, festivalov a uponáhľaného života je nesmierne dôležité, aby vás druhá strana počula. V režime Mic Mode si práve preto môžete upraviť zvukový prejav podľa rôznych situácií. Dotykový telefón Samsung Galaxy M23 pomocou prvotriednej funkcie Voice Focus izoluje váš hlas a aktívne potláča šum a ďalšie nežiaduce ruchy na pozadí. Na základe inovatívneho riešenia algoritmov inteligentne zosilní jednotlivé tóny,aby vás osoba na druhej strane počula zreteľne a čisto. Technológia All Sound zase naopak umožní zvuky vášho okolia zosilniť, takže všetky osoby bude napríklad dokonale počuť počas skupinových hovorov.



Dodajte svojim ušiam poriadny zvuk s mobilom Galaxy M23 5G

Nasaďte si svoje Samsung Galaxy Buds a nechajte sa strhnúť fantasticky prepracovaným 3D ozvučením technológie Dolby Atmos, ponúkajúcim krásne hlboké basy aj vyvážené výšky. Ponorte sa naplno do vašich milovaných playlistov, podcastov či seriálov kdekoľvek a kdekoľvek. Čaká na vás maximálne čistá zvuková reprodukcia, ktorá sa rovnomerne roznesie v priestore. 


Spoľahlivá ochrana súkromia

Osobné fotografie, videá, kontakty, správy, dokumenty, aplikácie a ďalšie súbory sú plne v bezpečí s robustnou bezpečnostnou platformou Samsung Knox. Od prvého momentu chráni na hardvérovej aj softvérovej úrovni vaše zariadenie pred akýmikoľvek útokmi či malvérom svojím viacvrstvovým zabezpečením. Súčasne na otvorenie domovskej obrazovky bude vyžadovať unikátny odtlačok vášho prsta alebo heslo, takže všetok obsah v mobile Samsung Galaxy M23 5G zostane len pre vaše oči.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,6" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2408 × 1080 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Dual SIM + pamäťová karta Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
50 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2022 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
165,5 mm Hotovo!
Šírka
77 mm Hotovo!
Hĺbka
8,4 mm Hotovo!
Hmotnosť
198 g Hotovo!
Farba
Zelená Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
50 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie makro fotoaparátu
2 Mpx Hotovo!
Svetelnosť makro fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps, 720p (HD) 120fps, 720p (HD) 480fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
5 000 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
25 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
4 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
1 000 GB Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,2 GHz (2 200 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 750 5G Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 619 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity) Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Bez nabíjacieho adaptéra (nutné dokúpiť zvlášť) Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

telefon mi vyhovuje ale co mě zklamalo že nemá nabíječku,je jen kabel a adaptér musím dokoupit coš je tak fikaně napsané až dole že si toho zákazník pomalu nevšimne

Chcel by som sa spýtať aké su koncovky kabla na nabijanie

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy M23 5G zelený
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy M23 5G zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy M23 5G zelená.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií