AD homeoffice Aplikace

Samsung Galaxy Note8 čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Note8 čierny
4,8 60 hodnotení
Mobilný telefón – 6.3" Quad HD + Super AMOLED 2960×1440, procesor Samsung Exynos 8895 Octa Core, RAM 6GB, interná pamäť 64GB, microSDXC až 256GB, fotoaparát 12Mpx f/1.7 + 8Mpx f/1.7, GPS, NFC, 3G/LTE, USB-C, OTG, čítačka odtlačkov prstov a očnej dúhovky (iris), Nano SIM, vodoodolný podľa IP68, Qi bezdrôtové nabíjanie, rýchle nabíjanie, Dual SIM (2×nano SIM), batéria 3300mAh, Android 7.1
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  SSAMO0156b Produktové číslo:  SM-N950FZKDORX Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Note8 čierny

vlastnosti telefónu

Samsung Galaxy Note8
Samsung Galaxy Note8
Úhlopříčka displeje

6,3"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 7.1

Typ operačného systému

Výdrž baterie

3 300 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

2× Nano SIM

Typ SIM karty

Rozměry

74,8 × 162,5 × 8,6 mm

Rozmery telefónu (Š x V x H)

Vnitřní paměť

64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

2× 12 Mpx + 8 Mpx

Fotoaparát

Připojení

4G LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

microSDXC do 256 GB

Slot na pamäťové karty

Váha

195 g

Hmotnosť telefónu

Tvorte veľké veci

Nechajte sa vtiahnuť do neuveriteľne rozsiahleho Infinity displeja. Vdýchnite svojej komunikácii jedinečnosť prostredníctvom dotykového pera S Pen. Zachyťte ostrosť fotografií duálnym fotoaparátom. Objavte výkonný hardvér pre náročnú prácu a nikdy nekončiacu zábavu. Zoznámte sa s jedinečným smartfónom Samsung Galaxy Note8.

Veľký displej pre veľké myšlienky

Objavte jedinečné spojenie inovatívnych technológií a prémiového vyhotovenia. Zistíte to už pri prvom pohľade na Note8 a jeho Infinity dispej. Vďaka uhlopriečke 6,3 palca a Full HD+ rozlíšeniu, ktoré možno v nastaveniach zmeniť dokonca na WQHD+, sa Note8 môže pýšiť najväčšou obrazovkou z modelového radu smartfónov Note od spoločnosti Samsung. Symetrické vyhotovenie a jemné zakrivenie hrán telefónu spolu s pomerom strán 18,5 : 9 umožňujú dokonale prirodzenú manipuláciu so zariadením a sú dôkazom jeho dokonalého ergonomického dizajnu.

* Infinity displej: takmer bezrámčekový, celoplošne sklenený displej siahajúci až k okrajom zariadenia.

* Rozmer displeja meraného diagonálne ako celý obdĺžnik je 6,3", so započítaním zaoblených rohov 6,2".

Note8

Infinity displej

Note8

Uhlopriečka 6,3"

Note8

Pomer strán 18,5 : 9


Váš jedinečný rukopis

Note8

Živá správa

Note8

Samsung Notes

Note8

Poznámka na vypnutom displeji

Vezmite do ruky S Pen a jediným ťahom oživte svoju komunikáciu s okolím. Pripojte k vami zhotovenej fotografii vlastnoručnú poznámku. Môžete si tiež nakresliť vlastný emotikon alebo animovaný GIF, nemusíte sa obmedzovať ich klasickou ponukou. Iba 0,7 milimetrov tenký hrot umožňuje mimoriadne presné písanie a kreslenie. Vďaka 4 096 úrovniam tlaku zvládne S Pen funkciu precízneho pera aj majstrovského štetca. A keď sa vám ťah presne nepodarí, vymažete ho jednoducho pomocou jediného tlačidla.

* Obrázky sú len ilustračné.


Súhra dvoch objektívov

Note8

Duálny fotoaparát s duálnou stabilizáciou

Note8

Optický zoom

Note8

Dual Pixel Sensor

Note8

Jasný objektív

Samsung Galaxy Note8 je vybavený špičkovým duálnym fotoaparátom s dvomi špecializovanými objektívmi. Snímače obidvoch zadných fotoaparátov disponujú optickou stabilizáciou (OIS), vďaka čomu sú snímky oveľa ostrejšie a celkovo jasnejšie. S funkciou Live Focus dokážete zachytiť nádherné snímky, na ktorých vynikne snímaný objekt. Ak nie ste s úrovňou rozostrenia pozadia spokojní, môžete ju samozrejme upraviť aj po vytvorení snímky.

* Dual Pixel Sensor a objektív so svetelnosťou f/1.7 je pri širokouhlom fotoaparáte.

* Fotografia zhotovená pomocou Galaxy Note8.


Veľké veci si žiadajú vysoký výkon

Note8

10 nm procesor + 6 GB RAM

Note8

Rozšíriteľná pamäť

Note8

Odolnosť voči vode a prachu

Note8

Dual SIM

Vždy plynulý chod aj pri náročnom multitaskingu alebo pri hraní najnovších hier zabezpečuje pri Galaxy Note8 10 nm procesor a 6 GB operačnej pamäte. Rýchlosť si vychutnáte aj na internete. Telefón podporuje gigabitové pripojenie cez LTE a WiFi. Samozrejmosťou je rozšírenie 64 GB kapacity interného úložiska až do 256 GB pomocou MicroSD karty. Smartfón je odolný voči vode a prachu podľa špecifikácií certifikácie IP68. Navyše ho možno nabíjať pomocou bezdrôtovej nabíjačky a podporuje používanie dvoch SIM kariet.

* MicroSD karta sa predáva samostatne.

* Bezdrôtová nabíjačka sa predáva samostatne.

* Galaxy Note8 a S Pen s certifikáciou IP68 sa vyznačujú odolnosťou voči vode a prachu. Certifikácia vodoodolnosti vychádza z testovacích podmienok pri ponorení do vody do hĺbky 1,5 metra až na 30 minút.


Pracujte ako na počítači

Note8

Samsung Dex

Note8

Gear VR

Note8

Gear 360

Objavte ešte viac možností práce aj zábavy v spojení inteligentného telefónu Galaxy Note8 a DeX Station. Jej prostredníctvom sa váš smartfón premení na výkonnú platformu porovnateľnú s tradičným počítačom. Pripojte k nej väčšiu obrazovku, klávesnicu a myš a poskytne vám väčšiu pracovnú plochu ako pri stolnom PC. Kancelárska práca bude oveľa prehľadnejšia a jednoduchšia, sledovanie filmov a hier zábavnejšie. Nezabudnite vyskúšať aj ďalšie zariadenia od spoločnosti Samsung. S okuliarmi Gear VR objavíte neobmedzené virtuálne svety, kamera Gear 360 vám zase umožní vychutnať si fantastický 360° obsah.

Preneste si svoj obsah

Keď sa rozhodnete pre najnovší smartfón od spoločnosti Samsung, nemusíte sa báť o vás obsah z pôvodného zariadenia. Vďaka aplikácii Smart Switch si všetko, od zoznamu kontaktov, cez správy až po nastavenia telefónu jednoducho zachováte a rýchlo prenesiete do svojho nového Galaxy Note8. Zachováte si aj vaše najkrajšie fotografie a videá z dovolenky, ktoré si však vychutnáte vo výkonnejšom a inteligentnejšom telefóne s dokonalým displejom.

* Dostupnosť služieb sa môže líšiť v závislosti od zariadenia. USB konektor je súčasťou obsahu balenia.

Prémiový servis MojeGalaxy

So službou MojeGalaxy získate hneď tri zaujímavé benefity. Možnosť kontaktovať špeciálnu infolinku 800 66 53 77, osobné vyzdvihnutie poškodeného telefónu na území SR vrátane poskytnutia náhradného telefónu počas doby opravy a tiež garanciu rýchlej opravy pri návšteve zákazníckeho centra. Viac informácií nájdete na webe výrobcu.

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,3" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2960 × 1440 Hotovo!
Konfigurácia kariet
Single SIM Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
8 Mpx Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Rýchle nabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov na tele, Odomykanie tvárou, Notifikačná dióda, OTG, Stylus Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
162,5 mm Hotovo!
Šírka
74,8 mm Hotovo!
Hĺbka
8,6 mm Hotovo!
Hmotnosť
195 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
2 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,7 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!
Skóre DxOMark (hlavný fotoaparát)
94 Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 300 mAh Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
6 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
64 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
256 GB Hotovo!
Značka procesora
Samsung Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,3 GHz (2 300 MHz) Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G), HSCSD (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Slúchadlá Hotovo!

Software

Verzia operačného systému
Android 7.1 Nougat Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Pozdravujem..kupoval som Note 8 cca mesiac dozadu a nepamätám si ci bol k nemu aj nejaký voucher..viete mi to zistiť? Ďakujem

Dobry den , chcem sa Vas opytat na rozdiel Samsungu Note 8 Dual a Single SIM verzie ? Pravdaze nemyslim rozdiel v 1 ci 2 kartach ale ci je rozdiel aj v parametroch telefonu ako pri niektorych inych znackach a mobiloch ...

Prosím vás čo je lepsie note 8 alebo s9 plus ked nepozeram na cenu..len cisto ako mobil

Pekny den prajem. Kupil som si tento telefon 11dni dozadu, a objavuje sa na nom od novoty problem "light leak on edges" Link: Odkaz do neznáma Odniesol som ho spat este v 14dnovej lehote, vybral som si uplne novy a tento novy to ma tiez no pre istotu na oboch stranach ("stary to mal len na lavej strane). Otazka znie ci to mam vymienat dovtedy kym nedostanem 100%nu verziu alebo si len vypytat peniaze? Aj Samsung potvrdil ze su problemy s delaminaciou na okrajoch edge display-a. Inak by som to neriesil ale kedze som zaplatil 1000€ za telefon tak by som ocakaval kvalitu. Dakujem za odpoved

Dobrý deň, je toto dualsim verzia alebo nie? Ďakujem za odpoveď

Dobrý deň, rád by som sa opýtal ako postupovať v prípade reklamácie note 8. Telefón mi nespadol, ani sa nijak nepoškodil, od kúpy je v ochrannom obale a odrazu sa od tlačidla napájania objavuje vlasová prasklina. Ako som zistil, ide o problém, ktorý majú mnohí používatelia tohto telefónu ( Odkaz do neznáma ). Rád by som sa opýtal ako postupovať. Za opravu niečoho, čo som nepoškodil odmietam. Ďakujem.

Dobry den, chcem sa spytat, ci je takyto problem vhodny na reklamaciu: kupil som (tu na Alze) Note 8 a displej meni ton bielej farby pri miernom naklanani, bez ohladu ci mam rezim zobrazenia zakladny, adaptivny atd.. Ak pozeram na telefon uplne presne kolmo, vsetko je uplne v poriadku, ale akonahle zacnem zariadenie mierne naklanat hore, dole, do stran - biela farba sa meni, dostava nadych ruzovej. A nemyslim tym naklanat do nejakych sialenych uhlov, staci mierny odklon pri beznom pouzivani o 10-15 stupnov od kolmeho pohladu. Viditelne okom pri bielej farbe. Nie je to drasticky problem, u zariadenia za 200vky by som sa ani neobtazoval nieco take riesit, ale u zariadenia v hodnote slusneho pocitaca za mi to neprijde vobec normalne. Ak sa to vyskytuje na vsetkych a je to vlastnost samsung amoled displejov, OK, ale ak nie tak by som s tym rad nieco robil. U S7 edge som si vsak nic take nevsimol, urcite nie az tak viditelne

Dobry den,je sucastou telefonu aj dex stanica?

Dobrý deň, má tento mobil aj gyroscope?

Dobrý deň, prosím o info, aká je záruka u Galaxy Note 8 pre IČO? Pri tovare to nie je uvedené. Ďakujem Ing. Karbuník

12
Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Note8 čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Note8 čierny Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung Galaxy Note8 fekete.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií