AP+ nový vizuál Aplikace

Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely
4,9 107 hodnotení
Mobilný telefón 6.4" AMOLED 3040 × 1440, procesor Samsung Exynos 9820 8-jadrový, RAM 8 GB, interná pamäť 128 GB, micro SDXC až 512 GB, zadný fotoaparát s optickým zoomom a variabilnou clonou 12 Mpx (f/1.5)+12 Mpx (f/2.4)+16 Mpx (f/2.2), predný fotoaparát 10 Mpx+8 Mpx, optická stabilizácia, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3.5mm) a USB-C, čítačka odtlačkov prstov na displeji, hybridný slot, vodoodolný podľa IP68, neblokovaný, rýchle nabíjanie 15W, bezdrôtové nabíjanie, reverzné nabíjanie, batéria 4100 mAh, Android 9.0 Pie
Kód:  SAMO0169d1 Produktové číslo:  SM-G975FCWDXEZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely

Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely o sebe na prvý pohľad prezradí, že ide o inteligentný mobilný telefón. Nie je preň problém sledovať novinky na sociálnych sieťach, natáčať aj fotografovať trojitým snímačom, ale tiež hrať hry alebo využívať rôzne aplikácie. V jeho tele pracuje 8-jadrový procesor Samsung Exynos 9820. Operačná pamäť ponúka kapacitu 8 GB. Tento veľkorysý výkon vám umožní využiť telefón pre 3D hry či virtuálnu realitu. Na aplikácie má telefón vo výbave internú pamäť s objemom 128 GB, je dostatočne veľká a v zariadení tak môžete mať v zásobe stovky filmov, súborov či aplikácií. Smartfónu Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely poskytuje potrebnú energiu baterka, ktorá má výnimočnú výdrž vďaka netradičnej kapacite 4100 mAh. Poteší vás aj rýchlym bezdrôtovým nabíjaním. Bez povšimnutia nezostane ani konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Veľkým plusom je určite vodoodolnosť tohto smartphonu. Jeho stupeň krytia dosahuje totiž hodnotu 68 mm. Medzi výhodami nájdeme aj reverzné nabíjanie, ktoré poslúži na bezdrôtové nabitie iných zariadení pomocou vášho smartphonu.

Mobilný telefón Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely – zaujímavé vlastnosti

  • Telo má vodoodolnú úpravu
  • RAM 8 GB a CPU Samsung Exynos 9820
  • Grafický akcelerátor Adreno 640
  • Úložisko s objemom 128 GB zväčšíte microSD kartou
  • SIM karty v konfigurácii: Hybridný slot
  • NFC na platby alebo synchronizáciu
  • Zadný fotoaparát má rozlíšenie 12 Mpx
  • Na zadnej strane mobilného telefónu nájdete 3 fotoaparáty
  • Duálny fotoaparát na vyšperkované selfie
  • Systém na odomykanie mobilného telefónu pomocou tváre
  • Bezdrôtové dobíjanie batérie
  • Maximálny výkon káblového nabíjania sa dokáže vyšplhať na hodnotu 15 W

Displej a fotoaparát mobilného telefónu Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely

Displej mobilného telefónu má extra jemné QHD rozlíšenie. Obsah vykreslí skutočne až do najmenších detailov. Je postavený na prémiovej AMOLED technológii so špičkovou kvalitou obrazu a nižšou spotrebou batérie. Výbavu na vyhotovovanie fotiek a videí predstavuje v telefóne Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely sofistikovaný trojitý fotoaparát pri rozlíšení 12 Mpx. Poslúži na vyhotovenie veľmi kvalitných fotiek, ktoré v porovnaní so zábermi z normálneho fotoaparátu obstoja na jednotku. S extrémne nízkou svetelnosťou f/1,5 sa mobilný telefón radí k fotografickým jednotkám pre najnáročnejších používateľov. Nerozmazané a ostré snímky zaistí optická stabilizácia. Nevyhnutnou súčasťou je šikovná prisvetľovacia dióda. Pre používateľov zapálených do selfie momentiek má mobilný telefón duálny predný snímač s rozlíšením 10 Mpx. Tento model má v sebe zabudované dva objektívy, ktorými sú širokouhlý a teleobjektív.

Mobilný telefón Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely poteší praktickou výbavou

Mobilný telefón je pripravený obsluhovať dvojicu SIM kariet, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. Zväčšiť dátové úložisko nad rámec interného úložiska môžete s pomocou microSD karty. O ochranu pred neoprávneným vstupom do telefónu Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely sa stará čítačka odtlačkov prstov sofistikovane skrytá v displeji. Cestu k rýchlemu odomykaniu zariadenia bez zadávania hesiel či gest otvára spoľahlivé rozpoznávanie tváre. Veľmi žiadané a vítané je NFC rozhranie, s ktorým bude platenie alebo synchronizácia telefónov ešte jednoduchšia. V špecifikácii sa nachádza tiež označenie OTG, čo znamená, že k mobilu môžete pripojiť napríklad externý pevný disk. Samozrejmosťou funkčnosti je podpora rýchleho pripojenia k internetu a snímače nevyhnutné pre hladkú funkčnosť užitočných aplikácií.

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
6,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
3040 × 1440 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,4" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
3040 × 1440 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Áno Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
10 Mpx Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Rýchle nabíjanie, Bezdrôtové nabíjanie, Čítačka odtlačkov prstov v displeji, Odomykanie tvárou, Reverzné bezdrôtové nabíjanie, FM Rádio, Podpora MMS, OTG, Desktop režim (Samsung Dex) Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Dotykový displej Hotovo!
Výška
157,6 mm Hotovo!
Šírka
74,1 mm Hotovo!
Hĺbka
7,8 mm Hotovo!
Hmotnosť
175 g Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
2 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,5 Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
16 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
10 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/1,9 Hotovo!
Rozlíšenie druhého predného fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť druhého predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,5 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 60fps, 2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 30fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 100 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
15 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
8 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
128 GB Hotovo!
Maximálna veľkosť pamäťovej karty
512 GB Hotovo!
Značka procesora
Samsung Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,7 GHz (2 700 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Samsung Exynos 9820 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 640 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Dátové služby
LTE (4G), UMTS/CDMA (3G), EDGE (2.5G), GSM/GPRS (2G) Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer Hotovo!

Obsah balenia

Príslušenstvo v balení
Nabíjačka (adaptér s káblom), Slúchadlá, Fólia na displej Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, mám otázku ohledně displeje. Jaký má tato s10+ kontrast? Děkuji

Dobrý den. Při koupi S10 nebo S10 plus získám do telefonu poslední aktualizace Android 10 s poslední nadstavbou od Samsung?

Dobrý den, četl jsem že DeX byl zrušen. Platilo to jen pro ubuntu na DeXu nebo na DeX obecně ? Přemýšlím že bych zakoupil tento telefon ale pokud DeX nefunguje tak bych šel do note 10 lite kvůli stylusu. Děkuji

Dobrý den. Půjde momentálně na telefon stáhnout Fortnite přes Galaxy app nebo přes něco jiného? A poprt. Poběží bez sekání?

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramic biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128GB Ceramic bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramikweiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy S10+ Dual SIM 128 GB Ceramikweiss.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií