Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy Tab A8 4 GB/64 GB LTE sivý

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab A8 4 GB/64 GB LTE sivý
Tablet – displej 10,5" Full HD 1920 × 1200 TFT, Octa-core 2 GHz, RAM 4 GB, kapacita úložiska 64 GB, pamäťová karta až 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, 4G/LTE a 3G, zadný fotoaparát 8 Mpx, predný fotoaparát 5 Mpx, USB-C, 15W rýchle nabíjanie, batéria 7040 mAh, Android 11
Kód:  SATA1026e1 Produktové číslo:  SM-X205NZAEEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab A8 4 GB/64 GB LTE sivý Predaj skončil

Samsung Galaxy Tab A8 4 GB/64 GB LTE sivý

Tablet SAMSUNG Galaxy Tab A8 sa stane pomocníkom, s ktorým zvládnete hravo hneď niekoľko vecí. Umožní vám sledovať online udalosti, nahrávať videá a robiť fotografie, ale tiež využívať množstvo praktických aplikácií alebo hrať hry. Tablet disponuje 10,5" displejom, ktorý využijete na pracovné aj študijné účely. Padne do oka aj hráčom a priaznivcom filmov. O plynulú prevádzku systému sa postará 8-jadrový procesor Octa-core. Operačná pamäť má veľkosť 4 GB. Pre súbory, fotky aj videá je pripravená 64GB interná pamäť. Tá je optimálna pre väčšinu používateľov a umožní pojať desiatky nainštalovaných aplikácií. Dostatočné množstvo energie ponúka batéria s kapacitou 7040 mAh. Vaše sympatie si určite získa jeho konektorová výbava USB-C. Tablet Samsung je súčasťou radu Samsung Galaxy Tab.

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 4 GB/64 GB LTE sivý ...
Tablet Samsung Galaxy Tab A8 4 GB/64 GB LTE sivý ...

Kľúčové vlastnosti tabletu Samsung Galaxy Tab A8 4 GB/64 GB LTE sivý

  • Spoznajte zábavu s tabletom Samsung
  • O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Kapacita operačnej pamäte je 4 GB
  • Tablet disponuje 10,5" displejom
  • Nepochybne oceníte konektorovú výbavu USB-C
  • Tablet Samsung náleží do radu Samsung Galaxy Tab
  • Hlavný zadný fotoaparát má rozlíšenie 8 Mpx
  • Tabletu Samsung dodáva šťavu batéria s kapacitou 7040 mAh
  • Je charakteristický drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 15 W
  • Vnútornú pamäť môžete rozšíriť o pamäťovú kartu typu MicroSD, Micro SDXC a Micro SDHC vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi vám umožní WiFi, Bluetooth a GPS
  • Prístup k internetu, odosielanie aj prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám sprostredkujú rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete
Tablet Samsung Galaxy Tab A8 4 GB/64 GB LTE sivý Zadná strana

Môžete robiť fotografie kedykoľvek a kdekoľvek

Výbavu na fotenie v tablete tvorí 8Mpx zadný fotoaparát a 5Mpx selfie fotoaparát. S tabletom Samsung môžete robiť videá v maximálnom rozlíšení 1920 × 1080 (Full HD). Môžete sa spoľahnúť na dostatočné rozlíšenie fotografií 1080p (Full HD) 30fps.

Batéria tabletu má slušnú výdrž

Tabletu Samsung obstaráva energiu batéria s kapacitou 7040 mAh. Môže sa pochváliť drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 15 W.

Tablet Samsung vám ponúkne slušnú pamäť

Primárne funkcie a operácie tabletu Samsung riadi operačný systém Google Android vo verzii Android 11. Android je preslávený vďaka svojej otvorenosti a rozmanitej ponuke programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu poteší kapacitou 4 GB, ktorá vám dovolí hrať hry a pracovať s viacerými aplikáciami naraz. Pre vaše obrázky, videá a ďalšie súbory je k dispozícii vnútorná pamäť s veľkosťou 64 GB, ktorá je určená tým najnáročnejším používateľom a pomôže vám s ukladaním aj veľmi objemných dát a aplikácií. Pokiaľ vás predsa len bude pamäť tabletu obmedzovať, je možné ju rozšíriť s použitím pamäťovej karty typu MicroSD, Micro SDXC a Micro SDHC vo veľkosti až 1024 GB.

Tablet Samsung ponúka viac možností komunikácie

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom zaistí WiFi, Bluetooth a GPS. Tablet s funkciou WiFi vám poskytne pripojenie k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo znamená rýchly prístup na internet na miestach s dostupným signálom. Vďaka Bluetooth technológii môžete ľahko prepojiť svoj tablet s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo vám uľahčí komunikáciu a zdieľanie dát bez použitia kábla. GPS umožňuje presne stanoviť pozíciu zariadenia s využitím signálov z družíc. Vďaka tejto technológii má tablet schopnosť získavať presnú geografickú polohu, čo sa využíva pre navigáciu, mapovanie, zaznamenanie trasy a ďalšie aplikácie. Prístup k internetovým stránkam, posielanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám zaistia rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete, s ktorými sa sťahovanie veľkých súborov, sledovanie streamovaného obsahu a vybavovanie videohovorov stane plne plynulým a bez problémov.

Vždy potešia pridané funkcie

Užite si každý okamih s tabletom Samsung. Nepochybne oceníte prítomnosť praktického senzora, ako je gyroskop a g-senzor, ktorý umožňuje interakciu s okolitým svetom. K tabletu je pridaný aj gyroskop, ktorý určuje polohu zariadenia v priestore a podľa toho natáča obrazovku na pohodlné čítanie. G-senzor zvládne určiť pohyb tabletu v priestore. Presne určí, či nehybne leží, hojdá sa alebo je napríklad vo vrecku kráčajúcej osoby.

Konektory:

USB-C

Senzory:

gyroskop a g-senzor

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom)

Rozmery:

246,8 × 161,9 × 6,9 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

508 g

Parametre a špecifikácia

Uhlopriečka displeja
10,5" (26,67 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1920 × 1200 Hotovo!
Jemnosť displeja
216 PPI Hotovo!
Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
10,5" (26,67 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1920 × 1200 Hotovo!
Jemnosť displeja
216 PPI Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
1 024 GB (1 048 576 MB) Hotovo!

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
1920 × 1080 (Full HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
1080p (Full HD) 30fps Hotovo!

Výdrž a výkon

Kapacita batérie
7 040 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
15 W Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2 GHz Hotovo!
Model procesora
Octa-core Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Funkcie
Rýchle nabíjanie Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
246,8 mm (24,68 cm) Hotovo!
Šírka
161,9 mm (16,19 cm) Hotovo!
Hĺbka
6,9 mm (0,69 cm) Hotovo!
Hmotnosť
508 g (0,51 kg) Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nabíjačka (adaptér s káblom) Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Samsung Galaxy Tab Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den.Rad bych se ueptal jak vložit SIM kartu do tabletu.Dekuji.

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab A8 4 GB/64 GB LTE sivý
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab A8 4 GB/64 GB LTE sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab A8 4GB/64GB LTE šedý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A8 4GB/64GB LTE Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Tab A8 4GB/64GB LTE Grau.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií