Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro WiFi

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro WiFi
Tablet – displej 10,1" Full HD 1920 × 1200 TFT, Qualcomm Snapdragon 778G 2,4 GHz, RAM 6 GB, kapacita úložiska 128 GB, pamäťová karta až 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, OTG, zadný fotoaparát 13 Mpx (f/1,9), predný fotoaparát 8 Mpx (f/2), odolný podľa IP68, USB-C, batéria 7600 mAh, Android 12
Kód:  SATA1025a0a Produktové číslo:  SM-T630NZKEEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro WiFi

Tablet SAMSUNG Galaxy Tab Active Pro sa ujme role parťáka, s ktorým je možné s ľahkosťou zvládnuť niekoľko činností. Dovolí vám pripojiť sa k internetu, zaznamenávať fotografie a videá, ale aj využívať praktické aplikácie či sa baviť hraním hier. Tablet disponuje 10,1" displejom, ktorý poslúži na pracovné a študijné účely. Zamilujú si ho taktiež fanúšikovia hier či milovníci filmov. Všetky operácie a funkcie spravuje 8-jadrový procesor Qualcomm Snapdragon 778G. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 6 GB. Pre súbory, fotky aj videá je k dispozícii 128GB vnútorná pamäť. S touto pamäťou nebudete mať žiadne obmedzenia pri bežnom používaní. Dostatočné množstvo energie ponúka batéria s kapacitou 7600 mAh. Určite vás osloví aj svojou konektorovou výbavou USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack). Tento tablet je vodoodolný, čo znamená, že znesie bežné výzvy každodenného života. Jeho ochrana zodpovedá stupňu krytia IP68. Tablet Samsung náleží do radu Samsung Galaxy Tab.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro WiFi ...
Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro WiFi ...

Zásadné prednosti tabletu Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro WiFi

  • Ponorte sa do audiovizuálneho obsahu tabletu Samsung
  • O bezproblémový chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Kapacita operačnej pamäte je 6 GB
  • Tablet je osadený 10,1" displejom
  • Bude sa hodiť konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Jeho konštrukcia je vodoodolná
  • Jeho ochrana je označená stupňom krytia IP68
  • Tablet Samsung spadá pod rad Samsung Galaxy Tab
  • Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu je 13 Mpx
  • Tabletu Samsung dodáva šťavu batéria s kapacitou 7600 mAh
  • Vnútorná pamäť je rozšíriteľná pomocou pamäťovej karty typu MicroSD vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaobstará NFC, WiFi, Bluetooth a GPS
  • Tablet umožňuje použitie funkcie OTG
  • Má schopnosť prenášať obraz na televíznu obrazovku
Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro WiFi ...

Zaznamenávajte pekné okamihy na každom kroku

Súčasť výbavy na fotenie v tablete tvorí 13Mpx zadný fotoaparát a 8Mpx predný fotoaparát. Prisvetľovacia dióda zvyšuje kvalitu fotografií alebo videí za horších svetelných podmienok. Táto funkcia je užitočná najmä pri fotení večerných či nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete získať dobre osvetlený portrét. Na expozíciu fotografie má vplyv aj hodnota clonového čísla. Tablet Samsung disponuje f/1,9-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Ponúka plytšiu hĺbku ostrosti, tým možno zaostriť na objekt a rozostrieť pozadie.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro WiFi ...

Tablet Samsung vám poskytne slušnú pamäť

Základné funkcie a operácie tabletu Samsung bežia na operačnom systéme Google Android vo verzii Android 12. Android sa vyznačuje svojou otvorenosťou a širokou škálou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu urobí radosť svojou kapacitou 6 GB, ktorá podporuje aj 3D hry a virtuálnu realitu. Pre všetky vaše fotky, videá a ďalšie súbory je pripravená vnútorná pamäť vo veľkosti 128 GB, ktorá je prispôsobená potrebám náročných používateľov a vyrieši vám tak otázku uloženia aj tých najobjemnejších dát a aplikácií. Pokiaľ vás predsa len bude pamäť tabletu obmedzovať, možno ju rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD s veľkosťou až 1024 GB.

Tablet Samsung disponuje širokou škálou komunikačných možností

Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom zaobstará NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. Technológia NFC (Near Field Communication) poskytuje bezdotykové spojenie medzi zariadeniami na krátky dosah, bežne do 10 cm. To vám umožní bezkontaktné platby zariadením v obchodoch bez nutnosti vyťahovania platobnej karty. Tablet s WiFi funkciou vám umožní spojenie s bezdrôtovými internetovými sieťami, čo zahŕňa rýchly prístup na internet tam, kde je dostupný signál. Bluetooth technológia poskytuje bezdrôtovú konektivitu k rôznym zariadeniam, čo uľahčuje komunikáciu a zdieľanie dát aj bez potreby kábla. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na stanovenie polohy zariadenia. Táto technológia umožňuje tabletu zisťovať presnú geografickú polohu, čo sa využíva pre navigáciu, mapovanie, zaznamenanie trasy a ďalšie aplikácie. Hudbu si budete môcť vychutnať cez slúchadlá, a to vďaka 3,5 mm Jack konektoru.

Pridané funkcie zlepšia používateľský zážitok

Užite si každý okamih s tabletom Samsung. Na tablete je možné využiť funkciu OTG, čo znamená, že ho možno využívať na pripojenie ďalších periférií, napríklad myši, klávesnice alebo USB diskov. Prepojte obraz tabletu s televíznou obrazovkou a bavte sa filmami alebo svojimi kreatívnymi výtvormi na veľkom monitore. Plusovým prvkom je rozhodne užitočný senzor, ako je pohybový senzor, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia a čítačka odtlačkov prstov, ktorý zaisťuje interakciu s okolitým svetom. Stačí sa iba dotknúť a tablet sa vďaka rozpoznávaniu odtlačku prsta odomkne. Vďaka senzoru priblíženia tablet rozpozná, keď je priblížený k tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby zabránil náhodnému dotyku. Tablet disponuje gyroskopom, ktorý deteguje polohu zariadenia a automaticky prispôsobí orientáciu obrazovky na optimálny používateľský komfort. Svetelný senzor meria intenzitu okolitého osvetlenia a prispôsobuje jas a kontrast displeja. To zaistí optimálnu čitateľnosť a súčasne ušetrí energiu batérie znížením jasu v temnejšom prostredí.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

pohybový senzor, gyroskop, svetelný senzor, senzor priblíženia a čítačka odtlačkov prstov

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom), obal a stylus

Rozmery:

10,2 × 242,9 × 170,2 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

674 g

Parametre a špecifikácia

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
6 GB (6 144 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
128 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
1 024 GB (1 048 576 MB) Hotovo!

Konektory a senzory

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
8 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,9 Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2 Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Výdrž a výkon

Kapacita batérie
7 600 mAh Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,4 GHz Hotovo!
Model procesora
Qualcomm Snapdragon 778G Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Funkcie
OTG, Prenos obrazu do TV, Vodoodolný Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
10,2 mm (1,02 cm) Hotovo!
Šírka
242,9 mm (24,29 cm) Hotovo!
Hĺbka
170,2 mm (17,02 cm) Hotovo!
Hmotnosť
674 g (0,67 kg) Hotovo!
Stupeň krytia
IP68 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nabíjačka (adaptér s káblom), Obal, Stylus Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Samsung Galaxy Tab Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro WiFi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab Active 4 Pro WiFi.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií