AlzaBoxy Q1 Samsung Galaxy AI

Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny
4,4 5 hodnotení
Tablet – displej 8" Full HD 1920 × 1200 TFT 2,7 GHz, RAM 4 GB, kapacita úložiska 64 GB, pamäťová karta až 1024 GB, WiFi, Bluetooth, GPS, NFC, 4G/LTE a 3G, zadný fotoaparát 13 Mpx (f/1,9), predný fotoaparát 5 Mpx (f/2,2), odolný podľa IP68, USB-C, 15W rýchle nabíjanie, batéria 5050 mAh, Android 10
Kód:  SATA1017g1 Produktové číslo:  SM-T575NZKAEEE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny

Tablet SAMSUNG Galaxy Tab Active 3 sa ujme role pomocníka, s ktorým hravo zvládnete veľa vecí. Poskytne vám možnosť využívať internet, robiť fotografie a natáčať videá, ale tiež využívať praktické aplikácie alebo hrať hry. Tablet je osadený 8" displejom, ktorý je obľúbený na pracovných cestách aj na online komunikáciu. Môžete s ním surfovať internetom, prečítať si zaujímavý ebook, vypočuť si obľúbenú hudbu či porozprávať sa s priateľmi. O plynulé fungovanie systému sa stará 8-jadrový procesor. Operačná pamäť dosahuje veľkosť 4 GB. Pre súbory, fotky aj videá je pripravená 64GB vnútorná pamäť. Tá bude dostatočná pre väčšinu používateľov a umožní nainštalovať desiatky aplikácií. Batéria disponuje dostatočnou kapacitou 5050 mAh. Určite vás osloví aj svojou konektorovou výbavou USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack). Tento tablet vám zaručí bezstarostné používanie vďaka svojej vodoodolnosti. Má ochranu na úrovni stupňa krytia IP68. Tablet Samsung náleží do radu Samsung Galaxy Tab.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny ...
Tablet Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny ...

Kľúčové prednosti tabletu Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny

  • Nechajte sa unášať audiovizuálnym obsahom tabletu Samsung
  • O hladký chod systému sa stará 8-jadrový procesor
  • Operačná pamäť má kapacitu 4 GB
  • Tablet disponuje 8" displejom
  • Určite vás osloví konektorová výbava USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)
  • Konštrukcia je odolná proti vode
  • Jeho ochrana spĺňa stupeň krytia IP68
  • Tablet Samsung sa zaraďuje do radu Samsung Galaxy Tab
  • Hlavný zadný fotoaparát disponuje rozlíšením 13 Mpx
  • Tabletu Samsung zaisťuje energiu batéria, ktorá má kapacitu 5050 mAh
  • Má drôtové nabíjanie s maximálnym výkonom 15 W
  • Interná pamäť sa dá rozšíriť pomocou pamäťovej karty typu MicroSD vo veľkosti 1024 GB
  • Bezdrôtové spojenie s okolitým svetom obstará NFC, WiFi, Bluetooth a GPS
  • Na prezeranie obsahu na internete, odosielanie a prijímanie e-mailov, multimediálnemu obsahu a aplikáciám vám otvoria dvere rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete
Tablet Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny Screen

Fotografujte kedykoľvek a kdekoľvek

Tablet má vo svojej výbave na fotenie 13Mpx zadný fotoaparát a 5Mpx selfie fotoaparát. S tabletom Samsung zaznamenáte videá v maximálnom rozlíšení 3840 × 2160 (4K Ultra HD). Pri fotografovaní alebo natáčaní videí za horších svetelných podmienok prináša značné výhody prisvetľovacia dióda. Táto funkcia je výhodná predovšetkým pri fotení večerných alebo nočných scén, v miestach s nedostatočným osvetlením alebo keď potrebujete odfotiť dobre osvetlený portrét. Expozíciu fotografie ovplyvňuje aj clonové číslo. Tablet Samsung je vybavený f/1,9-svetelnosťou zadného fotoaparátu a f/2,2-svetelnosťou predného fotoaparátu. Prináša plytšiu hĺbku ostrosti, čo umožňuje zaostrenie objektu a rozostrenie pozadia. Môžete sa spoľahnúť na dostatočné rozlíšenie fotografií 2160p (4K) 30fps a.

Batéria tabletu so solídnou životnosťou

Tabletu Samsung obstaráva energiu batéria s kapacitou 5050 mAh. Je charakteristický drôtovým nabíjaním s maximálnym výkonom 15 W.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny ...
Tablet Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny Bočný pohľad

Tablet Samsung vám poskytne potrebnú pamäť

Primárne funkcie a operácie tabletu Samsung sú riadené operačným systémom Google Android vo verzii Android 10. Android je preslávený svojou otvorenosťou a bohatou ponukou dostupných programov a aplikácií. Operačná pamäť tabletu zaujme svojou veľkosťou 4 GB, ktorá vám dovolí hrať hry a pracovať s viacerými aplikáciami naraz. Pre všetky súbory a ostatné dáta je nachystaná vnútorná pamäť vo veľkosti 64 GB, ktorá je optimálnou voľbou pre používateľov s vysokými požiadavkami a vyrieši vám tak otázku uloženia aj tých najobjemnejších dát a aplikácií. Pokiaľ budete mať predsa len pocit, že je pamäť tabletu nedostatočná, je možné ju rozšíriť pamäťovou kartou typu MicroSD do maximálnej veľkosti 1024 GB.

Tablet Samsung poskytuje rôzne možnosti komunikácie

Bezdrôtové spojenie s vašimi blízkymi zaistí NFC, WiFi, Bluetooth a GPS. NFC (Near Field Communication) umožňuje bezkontaktný prenos dát medzi zariadeniami na obmedzenú vzdialenosť, tradične do 10 cm. Využite túto možnosť a plaťte jednoducho zariadením v obchodoch bez toho, aby ste museli hľadať platobnú kartu. Tablet s funkciou WiFi vám poskytne pripojenie k bezdrôtovým internetovým sieťam, čo znamená rýchly prístup na internet na miestach s dostupným signálom. Bluetooth technológia vám umožní prepojiť tablet s rôznymi bezdrôtovými zariadeniami, čo zlepší komunikáciu a umožní zdieľanie dát aj bez použitia kábla. GPS (Global Positioning System) využíva satelitné signály na určenie polohy zariadenia na zemskom povrchu. Tablet je vďaka tejto technológii schopný zisťovať presnú geografickú polohu, čo je prospešné pre navigáciu a ďalšie aplikácie. Počúvanie hudby zo slúchadiel je možné prostredníctvom 3,5 mm Jack konektora. Prístup k internetu, posielanie a prijímanie e-mailov, multimediálny obsah, aplikácie a mnoho ďalšieho vám umožnia rýchle 4G/LTE a 3G mobilné siete, s ktorými nenastane žiadny problém pri sťahovaní veľkých súborov, streamovaní alebo vybavovaní videohovorov s blízkymi.

Tablet Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny ...
Tablet Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny Zadná strana

Pridané funkcie zvýšia komfort pri používaní

Užívajte si život na plné obrátky s tabletom Samsung. Bonusom je užitočný senzor, konkrétne pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia, ktorý umožňuje interakciu s okolitým svetom. Tablet vďaka senzoru priblíženia rozpozná, keď je blízko k tvári počas hovoru, a automaticky vypne displej, aby sa predišlo nechceným dotykom. Pri hľadaní cesty v meste alebo na cestách vám s orientáciou pomôže funkcia digitálneho kompasu. Tablet je vybavený gyroskopom, ktorý rozpozná polohu zariadenia a automaticky otočí obrazovku na optimálny používateľský zážitok. Integrovaný svetelný senzor vyhodnocuje úroveň okolitého osvetlenia a prispôsobuje obrazovku zmenou jasu a kontrastu. Tak zaistíte optimálnu čitateľnosť a zároveň šetríte energiu batérie automatickým znížením jasu v temnejšom prostredí.

Konektory:

USB-C a výstup na slúchadlá (3,5mm jack)

Senzory:

pohybový senzor, digitálny kompas, gyroskop, svetelný senzor a senzor priblíženia

Obsah balenia:

nabíjačka (adaptér s káblom) a obal

Rozmery:

213,8 × 126,8 × 9,9 mm (v × š × h)

Hmotnosť:

426 g

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Displej

Uhlopriečka displeja
8" (20,32 cm) Hotovo!
Rozlíšenie
Full HD 1920 × 1200 Hotovo!
Jemnosť displeja
283 PPI Hotovo!

Úložisko

Veľkosť operačnej pamäte (RAM)
4 GB (4 096 MB) Hotovo!
Kapacita úložiska
64 GB Hotovo!
Max. veľkosť pamäťovej karty
1 024 GB (1 048 576 MB) Hotovo!

Konektory a senzory

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného (zadného) fotoaparátu
13 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie predného (selfie) fotoaparátu
5 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,9 Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 30fps, 1080p (Full HD) 30fps Hotovo!
Funkcie fotoaparátu
Prisvetľovacia dióda Hotovo!

Výdrž a výkon

Kapacita batérie
5 050 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
15 W Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
2,7 GHz Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Funkcie
Rýchle nabíjanie, Vodoodolný Hotovo!

Konštrukcia a farba

Výška
213,8 mm (21,38 cm) Hotovo!
Šírka
126,8 mm (12,68 cm) Hotovo!
Hĺbka
9,9 mm (0,99 cm) Hotovo!
Hmotnosť
426 g (0,43 kg) Hotovo!
Stupeň krytia
IP68 Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Nabíjačka (adaptér s káblom), Obal Hotovo!

Rad

Rad tabletu
Samsung Galaxy Tab Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:
» Všetky tablety pre študentov
» Všetky tablety 8 palcov
» Všetky herné tablety

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze z tabletu (po vložení SIM: hlas, data) telefonovat? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, vyrážím na kajaku z Vyššího Brodu do Amsterdamu na kajaku. Doporučili byste mi tento tablet, či radši nejaký jiný? A dá se k němu připojit externí klávesnice? Kdyžtak kterou byste doporučili?

Dobrý den, zvládne NFC čtečka načíst kartu i zepředu přes displej?

Dobrý den, na obrázcích je i stylus, o něm ale v průvodním textu není údaj, je součástí balení? Pokud by tomu tak nebylo, mohli byste prosím doporučit, jaký stylus by s tímto zařízením byl kompatibilní? Díky

Dobrý den, rád bych si k tabletu koupil náhradní baterii. Můžete prosím doporučit nějakou z vaší nabídky? S díky MH

Dobrý deň, aký má tento tablet Android jadro 64bit alebo 32bit? Procesor podporuje 64bit, ale či Android podporuje 64bit app.

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Tab Active3 LTE čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Tab Active3 LTE černý - Enterprise Edition.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií