Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy Watch 4, 40 mm, LTE strieborné

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Watch 4, 40 mm, LTE strieborné
5 1 hodnotení
Smart hodinky – pre mužov aj ženy, s ovládaním v slovenčine, OLED displej, GPS, telefonovanie s eSIM kartou (nové tel, číslo), NFC platby cez Google Pay, meranie tepu, meranie EKG, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, oxymeter, barometer, hľadanie mobilu, prehrávač hudby v hodinkách, ovládanie prehrávača hudby v mobile, predpoveď počasia, režim spánku/nerušiť, obchod s aplikáciami, vlastné ciferníky, navigácia, uľahčenie pre hendikepovaných a hry, vhodné na beh, cyklistiku, jógu, plávanie, vodotesnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 40 h, detekcia pádu a SOS tlačidlo, materiál puzdra hliník
Kód:  SaGALW440slte Produktové číslo:  SM-R865FZSAEUE Stránky výrobcu
Samsung Galaxy Watch 4, 40 mm, LTE strieborné Predaj skončil

Samsung Galaxy Watch 4, 40 mm, LTE strieborné

Smart hodinky Samsung Galaxy Watch 4 40 mm ponúkajú dizajnové telo s dušou športovca

Dajte každému tréningu maximum a kráčajte za vašimi fitness cieľmi s presnými dátami o vašom tele. Prichádza spoľahlivý spoločník na cvičenie a osobný kouč v jednom – fitness hodinky Galaxy Watch 4 od spoločnosti Samsung. Na vašom zápästí budete mať kedykoľvek k dispozícii údaje o vašom výkone či spánku, meraní zloženia vášho tela, zábavnej súťaži s priateľmi a ešte oveľa viac. To všetko vo fitness hodinkách, ktoré vás so svojim luxusným vyhotovením môžu pokojne sprevádzať nielen do fitness centra, ale aj do kancelárie.

Zistite, z čoho sa skladá vaše telo

Na Galaxy Watch 4 môžete teraz zistiť presné zloženie vášho tela na počkanie, a to zásluhou senzora BioActive a zatiaľ najrýchlejšieho čipu. Dozviete sa, aký podiel z vašej hmotnosti tvoria svaly a tuky, koľko percent vody máte v tele a ďalšie. Časom môžete meranie opakovať a v závislosti na výsledkoch buď upraviť jedálniček a cvičebný plán, alebo naopak vytrvať a pomaly sledovať, ako sa blížite k svojmu vysnenému cieľu.

S priateľmi sa lepšie cvičí

Urobte zo svojej cvičebnej rutiny zábavnú súťaž s rodinou a priateľmi. Predbiehajte sa navzájom v počte krokov, udržujte náskok pomocou správ v reálnom čase a získavajte body a pamätné odznaky. Máte tak možnosť zostávať v aktívnom kontakte s vašimi blízkymi a zároveň pracovať na svojom aktívnom životnom štýle.

Pripraviť, zapnúť a začať!

Získajte komplexný prehľad vášho denného výkonu na fitness hodinkách Samsung Galaxy Watch 4 aj telefóne. Poskytujú vám presný krokomer, údaje o spálených kalóriách pri cvičení a vašu trasu pomocou GPS. Automaticky tiež rozpoznajú fyzickú aktivitu a sledujú vašu dennú rutinu pre čo najkomplexnejšie dáta. A podporujú viac ako 90 rôznych športov a cvičení, ktoré môžete zapnúť pred tréningom, aby vám fitness hodinky Galaxy Watch 4 zmerali výkon.

So Samsung Galaxy Watch 4 to bude srdcová záležitosť

Zmerajte si krvný tlak, alebo EKG v reálnom čase. Galaxy Watch 4 disponujú špeciálne vyvinutým senzorom Samsung BioActive, ktorý vám po prvotnej kalibrácii klasickým tlakomerom s manžetou umožní kedykoľvek vykonať rýchle meranie. Inteligentné hodinky Samsung Galaxy Watch 4 potom pošlú všetky nazbierané dáta do vášho telefónu, odkiaľ ich môžete pohodlne zdieľať ďalej.

So Samsung Galaxy Watch 4 získate ucelenú spánkovú analýzu

Kvalitný spánok je pre špičkový výkon zásadný. Doprajte si odpočinok a nechajte vaše smart hodinky Galaxy Watch 4 poskytnúť vám dáta o jednotlivých fázach spánku, okysličení krvi, či vzorkách chrápania. Okrem toho získate prístup k najnovším štúdiám od neziskovej organizácie National Sleep Foundation, vďaka ktorým budete môcť zlepšiť svoje návyky – a taktiež kvalitu nočného odpočinku.

Minimalizmus v tej najčistejšej forme

Vychutnajte si každú elegantnú krivku smartwatch Galaxy Watch 4. Ich moderný vzhľad sa krásne snúbi s odolnosťou – zoštíhlený hliníkový rámik Armor Aluminium im poskytuje ochranu pred mechanickým poškodením, pri cvičení sa tak môžete úplne sústrediť iba na váš výkon. Prispôsobte si ich na mieru pomocou širokej ponuky remienkov, od športového až po hybridný kožený.

So Samsung Galaxy Watch 4 získate zábavný look na každý deň

Ste za analógové, alebo digitálne? Tak či tak sa máte na čo tešiť! Spoločnosť Samsung pripravila nespočetné množstvo rôznych štýlov pozadia, fontov a farieb, aby si mohol vybrať naozaj každý. A je len na vás, ako často si ich zmeníte. Navyše máte k dispozícii zábavné AR emotikony, pomocou ktorých môžete vyjadriť vašu aktuálnu náladu a ukázať priateľom, čo práve robíte – či už odpočívate s obľúbeným playlistom, alebo intenzívne cvičíte. To všetko dokážu nové dotykové hodinky Samsung Galaxy Watch 4.

Zdokonalené intuitívne ovládanie s Wear OS

Dlho očakávané platenie pomocou Google Pay je tu! U Galaxy Watch 4 sa teraz môžete tešiť na operačný systém Wear OS a s ním aj ľahký a rýchly prístup k vašim obľúbeným aplikáciám priamo na vašom zápästí. Vďaka bohatej ponuke máte skutočne na výber – od aplikácií s motivačnou hudbou k tréningu s celou škálou aplikácií zameraných na fitness a zdravie.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android s GMS Hotovo!
Max. výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0 Hotovo!
Tvar ciferníka
Guľatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android s GMS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, Android 6.0 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra
40 mm Hotovo!
Materiál puzdra
Hliník Hotovo!
Farba puzdra
Strieborná Hotovo!
Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Štandard odolnosti
MIL-STD 810G Hotovo!
Spôsob ovládania
Kombinované Hotovo!
Hmotnosť
25,9 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
NFC, Bluetooth, LTE, WiFi, GPS Hotovo!
Senzory a hardvér
Mikrofón, Reproduktor, Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Galileo, GLONASS, Kompas, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Joga, Outdoor, Plávanie, Turistika, Veslovanie Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Navigácia, Prehrávač hudby v hodinkách, Ovládanie prehrávača hudby v mobile, Vlastné ciferníky, Predpoveď počasia, Režim spánku/nerušiť, Obchod s aplikáciami, Hry, Uľahčenie pre hendikepovaných, Detekcia pádu, SOS tlačidlo, Bezdrôtové nabíjanie, Budík, Dátum, Kalendár, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!
Sledovanie polohy a trasy
Pomocou GPS v hodinkách Hotovo!
Hlasový asistent
Google Assistant, Bixby Hotovo!

Notifikácie a volania

Telefonovanie
S eSIM kartou (nové tel. číslo) Hotovo!
Notifikácie z telefónu
Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail Hotovo!
Správy
Prednastavené odpovede na správy Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Wear OS Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina, Maďarčina, Slovenčina, Francúzština Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština, Angličtina, Nemčina, Slovenčina, Maďarčina, Francúzština Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Biela Hotovo!
Materiál remienka
Plast Hotovo!
Vymeniteľný remienok
Áno Hotovo!
Min. obvod zápästia
13 cm Hotovo!
Max. obvod zápästia
19 cm Hotovo!
Typ zapojenia
20mm Quick Release Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
40 h (1,67 d) Hotovo!
Interné úložisko
Áno Hotovo!
Kapacita úložiska
16 GB Hotovo!

Súčasť balenia

Súčasť balenia
Dobíjací kábel Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné platit hodinkami přes NFC, bez nutnosti spárování k telefonu?

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Watch 4, 40 mm, LTE strieborné
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Watch 4, 40 mm, LTE strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Watch 4 40mm LTE stříbrné.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií