Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/512 GB sivý

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/512 GB sivý
4,5 30 hodnotení
Mobilný telefón – 6,7" AMOLED 2640 × 1080 (120Hz), operačná pamäť 8 GB, vnútorná pamäť 512 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 12Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý, predná kamera 10Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 10W, batéria 3700 mAh, model 2022, Android
Kód:  SAMO0240d1 Produktové číslo:  SM-F721BZAPEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/512 GB sivý


Vlastnosti telefónu

167,3 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

73,6 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

17,4 mm

Hmotnosť telefónu: 183 g

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

6,7"

Uhlopriečka displeja

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

Android 12

Typ operačného systému

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

3 700 mAh

Kapacita batérie

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

Dual SIM

Typ SIM karty

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

73,6 × 167,3 × 17,4 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

512 GB

Vnútorná pamäť

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

12 Mpx

Fotoaparát

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

5G/LTE

Najrýchlejší internet

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

Slot na pamäťové karty

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

183 g

Hmotnosť telefónu

Samsung Galaxy Z Flip 4 je smartfón, ktorý sa len tak (ne)zloží

Sklápací mobil Galaxy Z Flip 4 v originálnom a praktickom dizajne

Sklápací mobil Galaxy Z Flip 4 je stvorený pre všetkých používateľov, ktorí ocenia štýlový a skvele prepracovaný dizajn s praktickým využitím. Nesmierne kompaktná skladacia konštrukcia vás nadchne pri bežných činnostiach aj pri fotení – zaobstarať pomocou smartfónu umeleckú snímku či film nebolo ešte nikdy rýchlejšie ani jednoduchšie. Možnosť čiastočne otvoriť mobilný telefón Samsung ale oceníte aj napríklad pri komunikácii s blízkymi či pri sledovaní multimédií. Nech už svoj smartfón Flip 4 budete práve využívať akokoľvek, poteší dlhou výdržou aj špičkovou odolnosťou vonkajších povrchov, pántu aj samotného ohybného displeja. Aké farebné vyhotovenie vás oslovilo? Môžete zvoliť akýkoľvek outfit, pretože elegantný dotykový telefón Samsung Galaxy Z Flip 4 s matným povrchom a lesklým rámom k nemu zaručene nádherne padne.



Smart telefón ako dokonalý módny doplnok

Z Flip4 je skvele vybavený smart telefón s veľkým 6,7" displejom, ktorý sa však zmestí aj do toho najmenšieho vrecka na upnutých nohaviciach, tej najdrobnejšej kabelky či do náprsného vrecka vypasovaného saka. Skladacia konštrukcia umožňuje mobil Samsung Galaxy Z Flip 4 zložiť tak, že nikdy nebude prekážať ani nevhodne vyčnievať, a vďaka režimu Flex môže sám sebe poslúžiť ako stojan či statív. Samsung Galaxy Z Flip 4 je zároveň moderný, nekompromisný telefón aj šperk – ide o neskutočne štýlový doplnok akéhokoľvek vášho outfitu, odvážneho aj konzervatívneho.


Dotykový mobil Samsung Galaxy Z Flip 4 vsádza na elegantné a odolné telo

Moderné inteligentné telefóny samozrejme vždy vyžadujú rozumne opatrné zaobchádzanie, ale o svoj nový dotykový mobil Galaxy Z Flip 4 sa nemusíte báť – jeho revolučný skladací dizajn mu totiž nijako neuberá na odolnosti. Smartfón je krytý mimoriadne odolným sklom najnovšej generácie – Corning Gorilla Glass Victus+. Kľúčová súčasť dizajnu – geniálne vymyslený pánt, je potom chránený extrémne pevným hliníkovým rámom Armor Aluminum. A nemusíte mať strach ani o ohybný, 6,7" displej. Ten je ešte odolnejší, než kedykoľvek predtým. Super tenká vrstva Ultra Thin Glass navyše hravo zvládne až 200 000 zložení, takže budete môcť s telefónom Samsung Galaxy Z Flip 4 pracovať tak často, ako len sami budete chcieť.



Voda nie je pre smartphone Samsung Galaxy Z Flip 4 žiadna hrozba

Zoznámte sa so sériou vôbec prvých skladacích smartfónov na svete, ktorá sa môže pochváliť vysokou odolnosťou proti vode. Ako je u prémiových smart telefónov Galaxy zvykom, vďaka stupňu krytia IPX8, značiacemu schopnosť vydržať pod vodou v hĺbke do 1,5 m až 30 minút, sa o svoj smartphone Galaxy Z Flip 4 nemusíte obávať ani za dažďa, pri poliatí vodou, či podobných nehodách. Trochu tej vody ho jednoducho z miery nevyvedie.



Majster fotograf aj v horšom svetle

Aj do kompaktného tela smart telefónu Samsung Galaxy Z Flip 4 sa podarilo vložiť prvotriednu fotografickú výbavu, ktorá vám umožní vyniknúť nielen vo svete sociálnych sietí. Hlavnou hviezdou je 12 Mpx širokouhlý fotoaparát s riešením Nightography, vytvárajúci nádherné snímky vo dne v noci. Takže aj keď vám svetlo na prvý pohľad nepraje, výsledné fotky budú detailné, krásne vykreslené a realisticky farebné. K dispozícii má véčkový telefón Samsung Z Flip4 rovnako obľúbený ultraširokouhlý fotoaparát, taktiež s rozlíšením 12 Mpx, ktorý využijete napríklad pri fotení väčších skupín ľudí, panorám alebo architektonických skvostov. A keď budete chcieť zvečniť sami seba, na výbornú vám poslúži 10 Mpx predný fotoaparát.



Vyklápací telefón má flexibilné možnosti využitia

Vyklápací telefón Samsung Galaxy Z Flip 4 nemusí byť len plne rozložený alebo zložený. Režim Flex vám umožní zvoliť takmer ľubovoľný uhol otvorenia – podobne ako u notebooku, čím vaše pohodlie aj produktivitu zvyšuje na novú úroveň. Využite spodnú polovicu telefónu ako stojan a užite si skutočnú „handsfree“ komunikáciu so svojimi blízkymi alebo pohodlné sledovanie multimediálneho obsahu. Sám sebe navyše čiastočne rozložený smartfón Z Flip 4 poslúži ako statív. FlexCam vám bez akéhokoľvek ďalšieho príslušenstva umožní fotiť pod zaujímavými uhlami, na ktoré môžu bežné telefóny rovno zabudnúť.

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4 je navrhnutý pre milovníkov fotenia

Hardvér aj softvér vášho smartphone Galaxy Z Flip 4 boli vyladené tak, aby vám priniesli vždy maximálne jednoduché a zábavné robenie dokonalých snímok. Vytvárajte selfies najpokročilejším z fotoaparátov – 12 Mpx hlavný objektív s Nightography vás nádherne zveční aj v šere, a vy sa nebudete musieť fotiť poslepiačky, pretože náhľad v reálnom čase uvidíte na vonkajšom displeji. Pri klasickom fotení, kedy ako „hľadáčik“ využijete hlavnú obrazovku, zase oceníte rýchle voľby, vďaka ktorým sa vždy rýchlo presvedčíte, že výsledná snímka bude za každých okolností perfektná. Navyše bolo pri telefóne vylepšené rýchle fotenie, takže vás mobilný telefón Flip 4 nesklame, ani keď máte na zvečnenie scény len niekoľko sekúnd, potrebujete len bleskovo rýchlo odomknúť smartfón a začať okamžite fotiť.

Buďte svojim blízkym vždy nablízku

Aj keby ste sa z akéhokoľvek dôvodu nemohli stretnúť fyzicky, s mobilom Galaxy Z Flip 4 budete môcť byť so svojimi najbližšími alebo napríklad s kolegami z práce v neustálom kontakte. Obzvlášť počas videohovorov oceníte režim Flex, kedy nepotrebujete žiadny stojan, a ruky vám zostanú voľné. Sledovanie dokonale synchronizovaného filmu s priateľmi sa tak stane rutinnou záležitosťou, a to bez ohľadu na to, či vás jeden od druhého delí polovica zemegule.

Nástroje pre najnáročnejšieho tvorcu nájdete v Galaxy Z Flip 4

S Galaxy Z Flip 4 vytvoríte ohromujúce audiovizuálne diela – a to rýchlo a s nebývalou ľahkosťou. K dispozícii máte kvalitné fotoaparáty s podporou Nightography, geniálnu konštrukciu ponúkajúcu originálne uhly pohľadu, a priehrštie filtrov, režimov a efektov. Natočený obsah ľahko upravíte pomocou profesionálnych nástrojov, integrovaných priamo v telefóne Samsung Galaxy Z Flip 4. Potom už stačí len vybrať sociálnu sieť, ktorej publikum svojou tvorbou nadchnete a ohromíte.

Výborná výdrž a rýchle nabíjanie

Vyklápací mobil Galaxy Z Flip 4 má energie na rozdávanie – a to doslova. Vďaka podpore bezdrôtového zdieľania energie vie sám dobíjať aj iné zariadenia – napríklad vybitý telefón vášho kamaráta. Navyše ide o funkciu, ktorá nájde svoje využitie v priebehu každého dňa – napríklad môžete vždy večer zapojiť do nabíjačky svoj smartfón Flip 4 a zároveň ním nabíjať svoje bezdrôtové slúchadlá či smart hodinky. Základom spoľahlivej výdrže tohto elegantného smartfónu je kombinácia úsporného 4nm procesora, batérie s kapacitou 3 700 mAh (typicky) a podpory rýchleho nabíjania. Pokiaľ totiž telefónu predsa len začne dochádzať dych, energiu mu môžete doplniť rýchlosťou blesku. Super rýchle nabíjanie navyše podporuje v klasicky drôtovej podobe, ako aj bezdrôtovo pomocou technológie Fast Wireless Charging 2.0.

Véčkový telefón Samsung Galaxy Z Flip 4 má ešte praktickejší vonkajší vzhľad

Vonkajšia obrazovka bola praktickým doplnkom už za čias starých telefónov véčkovej konštrukcie a Galaxy Z Flip 4 je jasným dôkazom, že svoje miesto má aj vo svete smartfónov. Cez 1,9" displej môžete ovládať užitočné funkcie, napríklad zapínať a vypínať položky rýchleho nastavenia, odpovedať na správy či používať praktické widgety. Displej navyše oceníte, aj keď ho práve aktívne nepoužívate. Dotvára dizajn telefónu pomocou zobrazených fotografií, videí, či dokonca vašich vlastných AR emotikon. Práve vďaka týmto zdanlivým drobnostiam je véčkový telefón Galaxy Z Flip 4 naozaj váš.

Parametre a špecifikácia

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
6,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2640 × 1080 Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
6,7" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2640 × 1080 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
12 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
10 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2022 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Ohybné Hotovo!
Stupeň krytia
IPX8 Hotovo!
Verzia Gorilla Glass
Victus+ Hotovo!
Výška
165,2 mm Hotovo!
Šírka
71,9 mm Hotovo!
Hĺbka
6,9 mm Hotovo!
Hmotnosť
187 g Hotovo!
Farba
Sivá Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
2 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
1 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
10 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/2,4 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
3840 × 2160 (4K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
3 700 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
25 W Hotovo!
Max. výkon bezdrôtového nabíjania
10 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
8 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
512 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
3,19 GHz (3 190 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Hotovo!
Grafický akcelerátor
Adreno 730 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den ,chtěl bych se zeptat na výkon.Zvládne to Real racing 3 ?Chci aby ta hra běžela plynule na max.děkuji.

Diskusia a poradňa k Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/512 GB sivý
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB/512 GB sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Z Flip4 8GB/512GB šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB / 512 GB Graphite. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Z Flip4 8 GB / 512 GB Graphite.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií