2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB sivozelený

Zobraziť katalóg
Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB sivozelený
4,5 30 hodnotení
Mobilný telefón – 7,6" AMOLED 2176 × 1812 (120Hz), operačná pamäť 12 GB, vnútorná pamäť 512 GB, single SIM + eSIM, procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, fotoaparát: 50Mpx (f/1,8) hlavný + 12Mpx širokouhlý + 10Mpx teleobjektív, predná kamera 4Mpx, GPS, NFC, LTE, 5G, USB-C, vodoodolný podľa IPX8, rýchle nabíjanie 25W, bezdrôtové nabíjanie 11W, batéria 4400 mAh, model 2022, Android
Kód:  SAMO0241c1 Produktové číslo:  SM-F936BZACEUE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB sivozelený


Vlastnosti telefónu

158 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4

67 mm

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Fold4

6 mm

Hmotnosť telefónu: 183 g

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

7,6"

uhlopriečka displeja

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

Android 12

typ operačného systému

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

4 400 mAh

kapacita batérie

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

Dual SIM

typ SIM karty

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

67 × 158 × 6 mm

rozmery telefónu (Š×V×H)

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

512 GB

vnútorná pamäť

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

50 + 12 + 12 Mpx

fotoaparát

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

5G/LTE

najrýchlejší internet

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

slot na pamäťové karty

Mobilný telefón Samsung Galaxy Z Flip 4

282 g

hmotnosť telefónu

Budúcnosť sa otvára vo vašich dlaniach

Jedinečný sklápací mobil Samsung Galaxy Z Fold4

Predstavujeme sklápací mobil Samsung Galaxy Z Fold4. V ďalšej generácii najlepšieho skladacieho smartfónu od Samsung zostalo všetko dobré, ale pribudli mnohé vylepšenia. Naďalej máte k dispozícii dva displeje – vonkajší 6,2", a obrovský vnútorný s uhlopriečkou 7,6" a takmer štvorcovým pomerom strán. Vďaka tenším rámčekom vás ale ich obraz ešte viac vtiahne. Režim Flex, ktorý vám umožní roztvoriť telefón do takmer ľubovoľného uhla (podobne ako notebook), stále zaručuje všestranné využitie, či už smartfón Z Fold4 držíte v ruke, alebo ho odložíte na stôl. Multitasking je vylepšený novými softvérovými nápaditými riešeniami, fotoaparáty vás ohromia rozlíšením, priblížením aj kvalitou nočných fotografií a videí. Skvelý výkon zaisťuje 4 nm procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen1, doplnený o 12 GB RAM a priestranné úložisko. Spoľahlivú výdrž zase zaručí batéria s typickou kapacitou 4 400 mAh, ktorá podporuje superrýchle drôtové aj bezdrôtové nabíjanie a o svoju energiu sa vie podeliť aj s ďalšími zariadeniami. Pridajte ešte špičkovú odolnosť a získate skutočne jedinečný telefón, ktorý pre vás bude nekonečným zdrojom zábavy aj dokonalým pracovným nástrojom.



Smart telefón Galaxy Z Fold4 je ľahší aj tenší ako predtým

Smart telefón Galaxy Z Fold4 je síce plný vylepšení, ale vo vrecku ponesiete o 8 gramov menej a znížená bola aj hrúbka a výška – okrem iného vďaka tenším rámčekom, zaisťujúcim, že oproti bežnému štandardu budete mať k dispozícii viac než dvojnásobnú zobrazovaciu plochu. Všetko potrebné zvládnete vybaviť na vonkajšom displeji s uhlopriečkou 6,2". Vnútri sa potom skrýva dych vyrážajúci vnútorný displej s uhlopriečkou 7,6". Obria zobrazovacia plocha je neprekonateľná pri sledovaní multimediálneho obsahu a hraní hier, ale hlavne povýši na úplne novú úroveň efektivitu vašej práce. Radosť môžete mať aj z toho, že krabička a všetky vnútorné obaly sú vyrobené zo 100 % recyklovaného papiera a že aj pri výrobe samotného telefónu Samsung Galaxy Z Fold4 boli použité recyklované materiály vrátane plastov vylovených z mora.


Multitasking najvyššej úrovne

Veľký vnútorný displej samozrejme nie je iba na okrasu. Softvérové vylepšenia v telefóne Samsung Galaxy Z Fold4 zahŕňajú smart funkcie, ktoré uľahčujú multitasking, ako je napríklad hlavný panel, podobný tomu, aký poznáte z osobných počítačov. Na výber aplikácií zobrazených vedľa seba poslúžia jednoduché gestá a pomocou funkcie App Pair navyše môžete vo vopred nastavenom rozložení otvoriť až tri aplikácie naraz. Čo tak napríklad podklady a firemné prezentácie? Leták obchodu a nákupný zoznam? Spoločne sledovaný film a chat s priateľmi? Zábava ani produktivita práce nemajú na Galaxy Z Fold4 žiadne hranice.



Dotykový mobil Samsung Galaxy Z Fold4 s ohromným ohybným displejom

Na 7,6" vnútorný Dynamic AMOLED 2X Infinity Flex displej je naozaj radosť pozerať. Ponúka adaptívnu obnovovaciu frekvenciu 120 Hz, maximálny jas až 1 000 nitov, vysoké rozlíšenie aj podporu inteligentného pera S Pen. Oproti minulej generácii má dotykový mobil Samsung Galaxy Z Fold4 okolo displeja ešte menšie rámčeky ako predtým, takže vás pri sledovaní multimédií, hraní hier a efektívnej práci dokonale pohltí. Nadstavba One UI navyše prináša množstvo softvérových vylepšení, spríjemňujúcich multitasking – od spomínaného hlavného panelu cez systémové aplikácie upravené pre režim Flex po jednoduchú správu a usporiadanie spustených aplikácií. To je jasná konkurenčná výhoda telefónu Samsung Galaxy Z Fold4.



Smartphone Samsung Galaxy Z Fold4 ponúkne úchvatne plynulé zobrazenie na oboch displejoch

Smartphone Samsung Galaxy Z Fold4 na oboch displejoch ponúka neuveriteľne plynulú obnovovaciu frekvenciu až 120 Hz, pričom ten vnútorný ju dokonca inteligentne nastavuje v rozmedzí 1 – 120 Hz. Plynulý obraz oceníte pri akomkoľvek rýchlom pohybe, či už pôjde o prechádzanie dlhých feedov na sociálnych sieťach, webových stránok a dlhých textov alebo hranie moderných mobilných hier, kde záleží od rýchlosti vašich reakcií. Rozdiel oproti displeju s nižšou obnovovacou frekvenciou tak uvidíte na smartfóne Samsung Galaxy Z Fold4 na prvý pohľad.



Trocha vody smartfón Samsung Galaxy Z Fold4 nijako nerozhádže

Táto a predchádzajúca generácia skladacieho telefónu Samsung Galaxy Z Fold4 je výnimočná svojou vysokou odolnosťou proti vode. Nemusíte sa báť, že by telefónu ohybný displej ubral na odolnosti – ani dážď, ani poliatie vodou či iné podobné nehody ho vďaka stupňu krytia IPX8 nerozhádžu. Predtým by ste možno museli kupovať nový smartfón, ale svoj Z Fold4 jednoducho len utriete a môžete pokračovať v práci aj zábave.

Véčkový telefón Samsung Galaxy Z Fold4 v odolnom vyhotovení

Smart telefóny síce nie sú všeobecne stavané na hrubé zaobchádzanie, ale véčkový telefón Samsung Galaxy Z Fold4 nie je nijako chatrný, ba naopak. Spredu a zozadu je krytý moderným, vysoko odolným sklom Corning Gorilla Glass Victus+. Inovatívna konštrukcia si poradí s až 200 000 zloženiami a precízne vyrobený pánt chráni extrémne odolný hliníkový rám Armor Alumium. Pridajte už spomínanú odolnosť voči vode, a je jasné, že sa Z Fold4 len tak niečoho nezľakne.

Vyklápací telefón Samsung Galaxy Z Fold4 má fotoaparáty na profesionálnej úrovni

Už predchádzajúca generácia ohromila fotografickou výbavou, ale vyklápací telefón Galaxy Z Fold4 prináša aj v tomto ohľade veľké vylepšenia. Hlavný fotoaparát teraz ponúka rozlíšenie 50 Mpx s inteligentným zvýraznením detailov Detail Enhancer a podporou Nightography – špičkových nočných fotiek, ktoré sú aj v neoptimálnom svetle detailné, presvetlené a realisticky farebné. Na vynikajúcej úrovni budú v telefóne Samsung Galaxy Z Fold4 navyše aj nočné videá, a to vďaka pokročilej optickej stabilizácii (OIS), vyhladzovaniu VDIS a riešeniu Super Night Solution. Zadná strana taktiež ukrýva obľúbený 12 Mpx ultra širokouhlý fotoaparát a nový teleobjektív s pôsobivým 3× optickým zoomom a až 30× priblížením Space Zoom. Fotiť môžete aj predným 10 Mpx selfie fotoaparátom a ďalší 4 Mpx fotoaparát sa neviditeľne skrýva priamo vo vnútornom displeji. Navyše môžete naplno využiť výhody skladacej konštrukcie smartfónu Samsung Galaxy. Snímajte autoportréty v najvyššej možnej kvalite tak, že použijete zadný fotoaparát a zároveň vám predný displej rozloženého mobilu Z Fold4 poslúži ako hľadáčik. Alebo telefón čiastočne rozložte a nechajte ho, aby sám sebe poslúžil ako dômyselný statív.

Parametre a špecifikácia

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!
Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Uhlopriečka displeja
7,6" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2176 × 1812 Hotovo!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android aplikácii, 3D model + AR model v iOS aplikácii Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Základné parametre

Uhlopriečka displeja
7,6" Hotovo!
Rozlíšenie displeja
2176 × 1812 Hotovo!
Slot na pamäťovú kartu
Nie Hotovo!
Rozlíšenie zadnej kamery
50 Mpx Hotovo!
Rozlíšenie prednej kamery
4 Mpx Hotovo!
Rok predstavenia
2022 Hotovo!

Konštrukcia a farba

Typ
Ohybné Hotovo!
Stupeň krytia
IPX8 Hotovo!
Verzia Gorilla Glass
Victus+ Hotovo!
Výška
155,1 mm Hotovo!
Šírka
130,1 mm Hotovo!
Hĺbka
6,3 mm Hotovo!
Hmotnosť
263 g Hotovo!
Farba
Zelená Hotovo!

Fotoaparát

Počet objektívov zadného fotoaparátu
3 × Hotovo!
Počet objektívov predného fotoaparátu
2 × Hotovo!
Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu
50 Mpx Hotovo!
Svetelnosť zadného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie fotoaparátu s teleobjektívom
10 Mpx Hotovo!
Svetelnosť fotoaparátu s teleobjektívom
f/2,4 Hotovo!
Rozlíšenie širokouhlého fotoaparátu
12 Mpx Hotovo!
Svetelnosť širokouhlého fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Rozlíšenie predného fotoaparátu
4 Mpx Hotovo!
Svetelnosť predného fotoaparátu
f/1,8 Hotovo!
Rozlíšenie druhého predného fotoaparátu
10 Mpx Hotovo!
Svetelnosť druhého predného fotoaparátu
f/2,2 Hotovo!
Maximálna svetelnosť
f/1,8 Hotovo!
Optický zoom
Hotovo!
Maximálne rozlíšenie videa
7680 × 4320 (8K Ultra HD) Hotovo!
Podporované rozlíšenia a snímková frekvencia (FPS)
4320p (8K) 24fps, 2160p (4K) 60fps, 1080p (Full HD) 60fps, 1080p (Full HD) 240fps, 720p (HD) 960fps Hotovo!

Nabíjanie a výdrž

Kapacita batérie
4 400 mAh Hotovo!
Max. výkon drôtového nabíjania
25 W Hotovo!
Max. výkon bezdrôtového nabíjania
11 W Hotovo!
Max. výkon reverzného nabíjania
4,5 W Hotovo!
Používateľsky vymeniteľná batéria
Vstavaná batéria Hotovo!

Pamäť a výkon

Operačná pamäť (RAM)
12 GB Hotovo!
Vnútorná pamäť
512 GB Hotovo!
Typ pamäťovej karty
Nepodporuje Hotovo!
Značka procesora
Qualcomm Hotovo!
Počet jadier procesora
8 × Hotovo!
Frekvencia procesora
3,19 GHz (3 190 MHz) Hotovo!
Označenie procesora
Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 Hotovo!

Komunikácia a sieť

Verzia Bluetooth
5.2 Hotovo!

Konektory a senzory

Senzory
Digitálny kompas (magnetický senzor), Pohybový senzor (akcelerometer, G-senzor), Gyroskop, Svetelný senzor, Senzor priblíženia (proximity), Barometer Hotovo!

Vzdialená správa (MDM)

Vzdialená správa (MDM)
Samsung Knox Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB/512 GB sivozelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Z Fold4 12GB/512GB šedozelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB / 512 GB Graygreen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Z Fold4 12 GB / 512 GB Graygreen.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií