PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HW-A650

Zobraziť katalóg
Samsung HW-A650
5 8 hodnotení
SoundBar 3.1 s výkonom 430W, Dolby Surround, Dolby Digital, DTS Digital Surround, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (výstup), Bluetooth, Multiroom, USB, s ARC, s prehrávaním USB flash, diaľkový ovládač
Kód:  WR621d1 Produktové číslo:  HW-A650/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-A650

Soundbar Samsung HW-A650 s výkonom 430 W s 3D priestorovým zvukom

Moderný Bluetooth soundbar Samsung HW-A650 rozozvučí vašu obývačku

3-kanálový Bluetooth soundbar Samsung HW-A650 posunie zvuk vášho domáceho televízora na úplne novú úroveň a poskytne vám vynikajúci zážitok pri sledovaní obľúbených filmov, počúvaní hudby či hraní hier. Uchváti vás nielen dokonalým zvukom, ale aj atraktívnym úzkym dizajnom, ktorý vynikne v každom modernom interiéri. 

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-A650

  • Celkový výkon 430 W
  • Bezdrôtový subwoofer
  • Podporovaný priestorový zvuk Dolby Digital 5.1/DTS Virtual: X
  • 1× HDMI (eARC) výstup, optický audio vstup, USB
  • Zabudovaný stredový reproduktor pre zrozumiteľnejšie dialógy
  • Možnosť montáže na stenu
  • Diaľkové ovládanie + podpora Samsung One Remote

Bluetooth soundbar Samsung HW-A650 vás obklopí zvukom zo všetkých strán

Bluetooth soundbar Samsung HW-A650 má dosť výkonu na to, aby priviedol priestorový zvuk k životu. Podporuje DTS Virtual:X, ktoré pretvára zvuk tak, aby ho povýšilo na novú úroveň a dodalo vášmu audiu 3D efekt. A vďaka vstavanému stredovému reproduktoru získate maximálny pôžitok z domácej zábavy. 

Užite si herný režim na plný výkon

Zapojte konzolu a okamžite počúvajte úchvatné zvukové efekty, ktoré očakávate. Automatické nastavenie soundbaru Samsung HW-A650 optimalizuje zvuk na základe toho, akú hru hráte. Technológia odstránenia šumov zbavuje audio nežiaducich ruchov, aby ste počuli čistý zvuk zo správneho smeru. 



Optimalizované zvukové režimy

Soundbar Samsung HW-A650 automaticky analyzuje typ zdroja zvuku a následne optimalizuje audio stopu na dosiahnutie čo najlepších výsledkov. Nemusíte tak riešiť rôzne zvukové režimy, pretože soundbar od Samsungu všetko zariadi. 

Samsung HW-A650 má stredový reproduktor

Zabudovaný stredový reproduktor v soundbare Samsung HW-A650 má rozhodujúci vplyv na krištáľovo čisté dialógy. Ide o konkurenčnú výhodu, pretože stredový reproduktor celý rad konkurenčných riešení v rovnakej cenovej hladine nemá. 

Podporuje ovládanie pomocou One Remote Control

Ak máte moderný smart televízor Samsung, určite veľmi dobre poznáte diaľkový ovládač One Remote Control. Vďaka nemu možno ovládať kľúčové funkcie soundbaru vrátane hlasitosti alebo zvukových efektov. 


V balení nájdete všetko, čo potrebujete

Súčasťou balenia Bluetooth soundbaru Samsung HW-A650 je všetko príslušenstvo, ktoré potrebujete na bezproblémovú inštaláciu. Nechýba ani diaľkové ovládanie a praktická súprava pre montáž soundbaru Samsung HW-A650 na stenu

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
3.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, Multiroom Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, Multiroom Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Prenos zvuku

Podporované kodeky
AAC, FLAC, MP3 Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
430 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
98 cm Hotovo!
Hĺbka
10,5 cm Hotovo!
Výška
5,8 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
35,3 cm Hotovo!
Hĺbka
30,3 cm Hotovo!
Výška
20,5 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
8,86 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, bude mí stačit tato zvuková karta a připojení k PC a přehrávání technologie DD+ na této zvukovce? Creative Sound Blaster AUDIGY RX dolby digital nebo je třeba lepší.. něco takového ? Creative Labs Sound BlasterX AE-5 Plus Děkuji.

Dobry den - je prosim produkt kompatibilní s televizi 65" Samsung UE65NU7172? Jaky kabel je prosim nutne dokoupit pro instalaci k uvedené televizi? Dekuji

Lze připojit k tomuto soundbaru další bluetooth reproduktory? Děkuji

Je súčasťou balenia aj optický audio kábel?

Pěkný den, bude fungovat s TV SAMSUNG UE46F5370? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, bude tento soundbar kompatibilní s TV UE43NU7472? Děkuji

dobrý den, jde připojit mobil přes Bluetooth? a pouštět písničky. dekuji

Dobrý deň chcem sa spýtať na rozsah soowooferu. Mne funguje rozsah od -12 do +6. Je to v poriadku alebo je to závada na prístroji? Nemal by byť rozsah od -12 do +12?. Ďakujem za rýchlu reakciu.

Dobrý den, po instalaci vše funguje, pouze přes ovladač nelze zesilovat a zeslabovat zvuk. Po stisknutí klávesy VOL se hodí soustava do režimu MUTE stejně jako po stisknutí tlačítka přeškrtnutého reproduktoru. Můžete mi prosím poradit? Děkuji

Dobrý den, je subwoofer chlazený pasivně nebo větráčkem? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Samsung HW-A650
Príslušenstvo pre Samsung HW-A650 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-A650. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-A650. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-A650. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-A650.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií