Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Samsung HW-Q60C

Zobraziť katalóg
Samsung HW-Q60C
4,7 20 hodnotení
SoundBar – 3.1, s výkonom 340 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (1× vstup), Bluetooth, USB, so 4K Video Pass, s ARC, s prehrávaním USB flash, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, diaľkový ovládač
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WR624d Produktové číslo:  HW-Q60C/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-Q60C

Objavte novú dimenziu zvuku so soundbarom Samsung HW-Q60C

Domáce kino so všetkým, čo k tomu patrí

Pohodlne sa usaďte a nalaďte sa na vlnu prémiového audia. Spoločnosť Samsung prichádza so soundbarom perfektným na chvíle strávené pred obrazovkou. Model HW-Q60C s 3.1-kanálovou konfiguráciou podporuje formáty ako Dolby Atmos alebo DTS Virtual:X, čo prináša oveľa intenzívnejšie audiovizuálne zážitky. Pre oddaných fanúšikov gamingu je pripravený aj špeciálny herný režim, s ktorým si dôjdu pre víťazstvo zakaždým, keď soundbar zapnú. Pripojiť však nemusíte len televízor. Konzolu alebo napríklad DVD prehrávač pripojíte pomocou rozhrania HDMI eARC, pre mobilné zariadenia potom bude stačiť jednoduché priloženie k reproduktoru – funkcia Tap Sound obe zariadenia prepojí a začne zrkadliť audio obsah. A pre ešte jednoduchšie ovládanie je tu praktický One Remote, ktorým môžete zapnúť, vypnúť a upravovať nastavenia ako soundbaru Samsung HW-Q60C, tak aj Samsung TV. Pridajte minimalistický dizajn a vaša domácnosť získa elegantného, avšak výkonného spoločníka, ktorý svojím audiom premení každý filmový, herný či hudobný zážitok na prémiovú záležitosť.

Soundbar Samsung HW-Q60C, vždy stredobodom pozornosti

Povedzte zbohom nejasným rozhovorom a nepočuteľnému šepotaniu. Aj keď bude postava na obrazovke šepkať, vďaka 3.1 konfigurácii kanálov a hlavnému centrálnemu reproduktoru budete počuť všetko v úplnom detaile a prvotriednej kvalite. Zvuk je natoľko obklopujúci, že sa vám bude zdať, ako by hrdinovia z vašich obľúbených filmov a seriálov hovorili priamo k vám.

Soundbar 3.1 Samsung HW-Q60C a TV v dokonalej harmónii

Lepší zvuk, väčšie zážitky! Experti zo spoločnosti Samsung vybavili soundbar 3.1 HW-Q60C technológiou Q-Symphony, ktorá vytvára pohlcujúce audio vychádzajúce zo samotného soundbaru a zároveň posilňuje zvuk tiahnuci sa z TV reproduktorov. Vychutnajte si zážitok ako zo živého koncertu u vás doma, kedykoľvek sa vám zachce.

So soundbarom Samsung HW-Q60C vám nič neunikne

Spoľahnite sa počas hrania obľúbených titulov na svoje inštinkty. Soundbar HW-Q60C so špeciálnym herným režimom podporí váš sluch automatickým vyhladením zvuku od rušivých elementov a jeho precíznou optimalizáciou. Aj keď budú vaši nepriatelia tichší ako myška, vďaka pokročilej audio technológii spoločnosti Samsung vás žiadny z nich neprekvapí.

Soundbar s bezdrôtovým subwooferom Samsung HW-Q60C vytvorí perfektný pár

Doprajte si profesionálne ozvučenie počas počúvania hudby, hrania hier či sledovania obľúbených videí. Stačí na vašom smartfóne povoliť NFC a priblížiť ho k soundbaru Samsung HW-Q60C. Obe zariadenia sa automaticky spárujú bez toho, aby boli vyžadované akékoľvek zložité nastavenia.

Vždy skvelý zvuk

Nerobte kompromisy a doprajte si perfektné ozvučenie za akýchkoľvek okolností. Pripojte k vašej televízii hernú konzolu, DVD prehrávač či iné zariadenie a nechajte rozoznieť krištáľovo čisté a pohlcujúce tóny – vďaka rozhraniu HDMI eARC je to hračka.

Hudobná scéna so soundbarom Samsung HW-Q60C pod palcom

Obsluhujte televízny obsah aj funkcie soundbaru jediným ovládačom! Praktický One Remote vám umožní ovládať hlavné funkcie soundbaru Samsung HW-Q60C, ako sú zapnutie a vypnutie, úprava hlasitosti alebo využitie zvukových efektov priamo prostredníctvom vašej TV.

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Počet kanálov
3.1 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
340 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
103 cm Hotovo!
Hĺbka
10,5 cm Hotovo!
Výška
5,7 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
18,4 cm Hotovo!
Hĺbka
29,5 cm Hotovo!
Výška
34,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
9 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa opýtať, je tento soundbar vhodný k akémukoľvek Samsung televízoru, konkretne - Samsung UE50CU7172?

dobry den, jake zadni reproduktory se daji k tomuto soundbaru dokoupit? děkuji

Dobrý den, jde soundbar HW-Q60C/EN připojit k jakékoliv televizi nebo musí být také Samsung

Dobrý den, k televizoru 50" Samsung QE50Q80C chci připojit soundbar Samsung HW-Q60C. Jaké připojení je nejlepší, resp. jaký kabel mám k připojení použít? HDMI, nebo optické digi audio? Děkuji za odpověď.

Dobry den,potrebuji radu,ohledne toho nebo nejakeho jineho saundbaru,mam projektor optoma hd141x obraz promitam pres hdmi kabel,ktery jde od notebooku,ktery se nachazi na stolku vedle cca 1,5 do rohu.Saundbar bych samozrejme chtel mit na zdi kde se promita obraz.Prosim o radu bude tento saunbar vhodny k memu projektoru,a slo by ho pripojit k notebooku pres wi fi abych nemusel tahat kabely.Pokud jo,da se k tomuto saundbaru dokoupit repraky.Moc dekuji.V pripade,budu vdecny za radu ohledne nejakeho modelu.

Zdravím, jaký je rozdíl mezi HW Q60C a HW Q60C/EN? Děkuji Nečas

Dobrý den,jsou k tomu soundbaru vhodné repro swa 9200s?A jaký je rozdíl mezi tímto soundbarem a soundbarem hw q 60b?Děkuji za odpověď...

Dobrý den, mám propojený dvd přehrávač s televizorem, když si koupím soundbar a také ho připojím s televizorem, půjde mi při přehrávání dvd zvuk přes soundbar? A když budu na dvd přehrávači přehrávat cédéčko, půjde mi případně zvuk přes soundbar, i když bude televizor vypnutý? Děkuji za odpověď. Frűhbauer

Diskusia a poradňa k Samsung HW-Q60C
Príslušenstvo pre Samsung HW-Q60C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q60C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q60C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q60C. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-Q60C.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií