Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung HW-Q700B

Zobraziť katalóg
Samsung HW-Q700B
4,5 6 hodnotení
SoundBar – 3.1.2, s výkonom 320 W, aktívny bezdrôtový subwoofer, HDMI (1× vstup, 1× výstup), optické digi audio (výstup), Bluetooth, WiFi, USB, so 4K Video Pass, s ARC, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, DTS: X, Dolby Digital, Spotify, diaľkový ovládač
Kód:  WR623f Produktové číslo:  HW-Q700B/EN Stránky výrobcu

Samsung HW-Q700B

Zlepšite zvukové zážitky so soundbarom Samsung HW-Q700B s výkonom 310 W

Špičkový soundbar Q séria s podporou Wireless Dolby Atmos

Soundbar Samsung HW-Q700B posunie zvuk vášho tlevízora na úplne novú úroveň a poskytne vám očarujúci zážitok pri sledovaní obľúbených filmov, počúvaní hudby či hraní hier. Uchváti vás nielen dokonalým zvukom, ale aj atraktívnym úzkym dizajnom, ktorý vynikne v každom modernom interiéri. Milovníkov nových technológií určite nadchne možnosť streamovať hudbu priamo zo smartfónu alebo podpora žiadaného štandardu Dolby Atmos. Ten je navyše implementovaný aj v rámci bezdrôtového prenosového rozhrania. Vďaka tomu sa zbavíte prebytočnej kabeláže.

Kľúčové vlastnosti soundbaru Samsung HW-Q700B

  • Celkový výkon 320 W v konfigurácii 3.1.2
  • Bezdrôtový subwoofer
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
  • Virtuálny priestorový zvuk DTS:X a Wireless Dolby Atmos a DTS:X
  • Technológia adaptívneho audia
  • Technológia Samsung Q-Symphon a SpaceFit Sound pre dokonalú zvukovú harmóniu
  • 1× HDMI (eARC) výstup, optický audio vstup, USB
  • Možnosť montáže na stenu
  • Diaľkové ovládanie + podpora Samsung One Remote
  • Samsung Acoustic Beam podporujúci 3.1.2-kanálový zvuk

Soundbar Samsung HW-Q700B vás obklopí zvukom zo všetkých strán

Soundbar Samsung HW-Q700B má dosť výkonu na to, aby priviedol priestorový zvuk k životu. Podporuje napríklad Dolby Atmos, ktorý zvuk rozprestrie všade okolo vás. Ide o ideálny doplnok k vášmu QLED TV.

Užite si herný režim na plný výkon

Zapojte konzolu a okamžite počúvajte úchvatné zvukové efekty, ktoré očakávate. Automatické nastavenie soundbaru Samsung HW-Q700B optimalizuje zvuk na základe toho, akú hru hráte. Technológia odstránenia šumov zbavuje audio nežiaducich ruchov, aby ste počuli čistý zvuk zo správneho smeru.

Q-Symphony spája zvuk z TV so soundbarom

Soundbar Samsung HW-Q700B sa synchronizuje s vaším televízorom Samsung a spoločne vytvárajú vynikajúci zvuk. Spája a posilňuje zvuk vychádzajúci ako z reproduktorov soundbaru, tak televízora, vďaka čomu vám môže dopriať úplne novú úroveň počúvania a akusticky vás vtiahne do deja. Obsah si užijete ako nikdy predtým.



Samsung SpaceFit Sound

Ak máte smart TV Samsung Q70 a vyšší, možno využiť funkciu SpaceFit Sound. Vďaka tomu sa špičkovo optimalizuje zvuk na základe analýzy celej miestnosti. Taký zvuk potom bude dokonale prispôsobený vášmu priestoru.

Optimalizované zvukové režimy

Soundbar Samsung HW-Q700B automaticky analyzuje typ zdroja zvuku a následne optimalizuje audio stopu na dosiahnutie čo možno najlepších výsledkov. Nemusíte tak riešiť rôzne zvukové režimy, pretože soundbar od Samsungu všetko zariadi.

Soundbar Samsung HW-Q700B zaistí pohodlné streamovanie hudby

Pre ľahké spárovanie s mobilnými zariadeniami využíva soundbar Samsung HW-Q700B bezdrôtové rozhranie Bluetooth. Vďaka tomu si môžete užívať počúvanie obľúbenej hudby z vášho smartfónu či tabletu vo vynikajúcej audio kvalite, kedykoľvek máte chuť. Navyše je k dispozícii priama podpora štandardov Apple AirPlay alebo Amazon Alexa.

Podporuje ovládanie pomocou One Remote Control

Ak máte moderný smart televízor Samsung, veľmi dobre poznáte diaľkový ovládač One Remote Control. Vďaka nemu možno ovládať kľúčové funkcie soundbaru Samsung HW-Q700B vrátane hlasitosti alebo zvukových efektov.

Užite si hĺbku zvuku

Nenechajte svoj zvuk stáť na mieste. Technológia Samsung Acoustic Beam mixuje a podáva zvuk tak, až sa zdá, že prichádza presne tam, kde sa príbeh odohráva na obrazovke. Ideálne pre filmy a hry. Ide o skutočný 3.1.2-kanálový zvuk, ktorý vami naozaj pohne. Zvuk zo soundbaru Samsung HW-Q700B vás úplne vtiahne.

Soundbar Samsung HW-Q700B s pohodlným Bluetooth pripojením

Nemáte radi zbytočnú kabeláž? V tom prípade využite to, že soundbar Samsung HW-Q700B podporuje bezdrôtové Bluetooth rozhranie na komunikáciu s TV. Prakticky každý moderný TV je týmto protokolom vybavený, takže stačí jednorazovo spárovať a potom už nemusíte nič riešiť.

Nekompromisná kvalita zvuku s HDMI eARC

HDMI eARC prenáša cez televízor do soundbaru Samsung HW-Q700B kvalitné a bezstratové formáty 3D priestorového zvuku, ako je Dolby Atmos alebo DTS:X, a to aj z pripojených herných konzol a prehrávačov UBD.


V balení nájdete všetko, čo potrebujete

Súčasťou balenia soundbaru Samsung HW-Q700B je všetko príslušenstvo, ktoré potrebujete na bezproblémovú inštaláciu. Nechýba ani diaľkové ovládanie a praktická súprava pre montáž soundbaru Samsung HW-Q700B na stenu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!
Počet kanálov
3.1.2 Hotovo!
Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1.2 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Digitálne optické, HDMI Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Charakteristika

Maximálny výkon
320 W Hotovo!
Počet pásem
Širokopásmové Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Rozmery soundbaru

Šírka
111,07 cm Hotovo!
Hĺbka
12 cm Hotovo!
Výška
6,04 cm Hotovo!

Rozmery subwoofera

Šírka
20,5 cm Hotovo!
Hĺbka
30,2 cm Hotovo!
Výška
35,3 cm Hotovo!

Hmotnosť

Celková hmotnosť
13,2 kg Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Vstupy

HDMI
1 × Hotovo!

Výstupy

HDMI
1 × Hotovo!
Optické digitálne audio
1 × Hotovo!
Viac parametrov

Vytvoriť lepší svet. Neskromná vízia, ktorá poháňa Samsung už od jeho vzniku v roku 1938. Odvaha investovať do vývoja nových technológií je pre firmu príznačná, ako dokladá rad vizionárskych riešení. V súčasnosti je skupina Samsung najväčšou spoločnosťou v Južnej Kórei a 3. najväčší celosvetový konglomerát meraný podľa tržieb. Spotrebitelia si spájajú Samsung v prvom rade s kvalitnou spotrebnou elektronikou.

Všeobecne sú známe mobilné telefóny Galaxy, jedny z najlepších a zároveň najžiadanejších mobilných telefónov svojej triedy. Nemožno opomenúť ani špičkové televízory Samsung. Na tomto poli spoločnosť svojimi priehľadnými panelmi potvrdzuje odvahu vydávať sa po nevyšliapaných cestách. Pôsobnosť spoločnosti je však oveľa širšia. Je aktívna v strojnom a ťažkom priemysle, chemickom priemysle, v staviteľstve, maloobchode či finančných službách.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se knim připojit i tento samsung monitor ? https://www.alza.cz/32-samsung-g75t-d5776411.htm

Dobrý den, prosím, funguje soundbar s mobilním telefonem i pokud je vypnutá TV? Tj lze streamovat hudbu i bez TV? Děkuji

Prosím o doporučení subwooferu k TV Samsung. Rozhoduji se Samsung HW-Q700B, Samsung HW-Q800B a nebo Samsung HW-Q60B. děkuji

Dobrý den, jaký hdmi 2.1 kabel doporučíte pro propojeni soundbaru se samsung tv qn90b?

dobrý den, jaké byste prosím doporučili stojany pro ty zadní reproduktory? nemám za gaučem stěnu, ale volný prostor

Dobrý den, je součásti balení i montáž (držáky)na stěnu? Děkuji

Dobry den.Zaujima ma RMS cisto iba basoveho reproduktoru.Viete mi poradit? Udaj neviem najst ani na stranke vyrobcu.Dakujem za odpoved

Dobrý deň, vyberám pre môj súčasný televízor TCL 55C635 nejaký soundbar. Vyberám si medzi týmto vašim Q700B a Sonos Beam 2nd gen. Je mi jasné, že ak mi odpovie Samsung, tak mi odporučíte Váš soundbar. Prípadne mi prosím napíšte aké sú hlavne benefity oproti sonos beam a prípadne oproti televízorom QLED od Samsungu na koľko % využijem tento soundbar. 70, 80% ?Je pravda, že som zatiaľ viac naklonený na samsung Q700B. Ďakujem

Dobrý den, je možné používat zařízení s tabletem?

je prosím tento soundbar kompatibilní s SAMSUNG SWA-8500S ?

Diskusia a poradňa k Samsung HW-Q700B
Príslušenstvo pre Samsung HW-Q700B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung HW-Q700B. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q700B. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung HW-Q700B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Samsung HW-Q700B.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií